Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!
hengerfejes lett az af-1-m, füstöl mint az álltat meg, olajozza a vizet is...
tömítéscserénél elég csak a hengerfejet lekapni, vagy az egész hengert szedjem le?
Attól függ hogy mennyiért adod. Nem szánnék rá túl sokat mert most is sok lesz egyébként is a kiadás. De lehet hogy jó lesz.
nekem van 125-ös :D De akár 50-esként is használhatod, akkor leadom a rendszámát!
meg már lehet kapni ilyen valamit ugy hívják hogy "gyors makk" egy csavarja van és olyan lesz mint a gyári bowden mert csak elcsavarod és kész
DE,de,de!
fentről!
elmész a bicikli boltba veszem 2mmes bowdent kiveszed az elözöt belerakod a gumi védőcsőbe és végét megforrasztod ahogy az elözönél volt.
én legalább is igy csináltam és semmi baja nagyon jó lett...
Nincs valakinek eladó aprilia AF1-es olcsón (50ccm)? Most teszem a vizsgát asztán kéne valamivel azért nyomatni.
naja amióta azt a kawazöld hányadékot megláttam... azóta hullik a hajam...
hallod.. ha már festés lesz ..legalab ahgyjátok meg a gyári összeálítást. úgyis 1re több a kókány lambonarancs,kawazöld aprilia
2,6 deci száranként! Csak hogy kukacoskodjak
Heló csak sikerült csináltunk cél szerszámot és 5 perc alatt bent volt Még anyit kérdeznék tőlled hogy hol töltsem fel olajjal a telót azt tudom hogy 2,5dl kell száranként de gondolom nem csak simán bele öntöm fentrrő......
Köszi a választ.
Tényelg sokkal de sokkal nehezebb mint egy olajcsere a váltóban. De egy délután alatt megcsinálod a szimering cserét elpucolva mindnnel, én nem régen csináltam a pegasomba és nem egy olyan hűde nagy dolog mint ahogy beállítod.
ja látom, neked 06-os van, azon nincs olyan felirat... Szándék a lényeg, úgyhogy kössz
Erre:
ja a "nagy" aprilia felirat. akkor tuti nem arra gondolsz amire én :)
melyik aprilia feliratra gondolszz?
a tankon levőre? RS-é jó? ha igen, holnap este lemérem neked
Nagyon szépen kérem, aki legözelebb elmegy egy körre a motorjával, vigyen magával egy vonalzót és mérje le nekem a nagy aprilia felirat vastagságát és magasságát! Két perc az egész! Nagyon szépen kérem, valaki segéljen meg engem két számmal!
Sajnos elég komoyal érdeklődő nincs. Az ára pedig: http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Akkor te ügyes vagy gondolom nem Af1 teleszkóp volt?
mi cross pálya közepén csináltuk meg a szimeringet ami megadta magát
Hát igen nem egyszerre megy de kibaszok vele holnap,ja meg a szimering fölé a gyűrüt azt is élvezet volt berakni
Na majd holnap irok hogy mire jutottam
Hali!
Nemtudjátok véletlenül mennyi a futurához egy kuplung bowden?
Az első csere nekem is két napig tartott.
Első nap végén úgy álltam mint te most,de másnap a munkahelyemen mindenki fogott egy fémpálcát és mikor én ütöttem ők nem engedték ,hogy a másik oldalon kiugorjon a szimmering.
Így pillanatok alatt sikerült.
Gondolom neked is ezzel van a baj.
Van érdeklődő az AF-1-re?
Mennyi az ára?
Nem adom fel holnap ha beleszakadok is össze rakom