Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK!
Értettem!
Az azért van ám, hogy feszültségentesen legyena lengővilla! Mikor kiszeded, úgy kell beállítani, hogy ne feszüljön!

Amúgy szerintem a hátsó tengelyét mahinálta valaki, avgy mégis balesetes a masina...
Ha nincs bele ragasztva a lengőkar csavarja mint általában igen akkor valamennyit tudsz állítani a lengőkaron a vázban.
Haleeeeeee!

Van egy 110/70 ZR 17 használt motorgumim!
Kell valakinek akkor MSN: kriiisz@totalcar.hu
Talán ezen a képen látszik is hogy az eleje jobbra van ...:(
Észrevettük miközbe mentünk mögötte hát az eleje elvan mennve jobbra a hátsó kerékhez képest vagy a hátulja ballra. Egyik se egy jo dolog de a vázba nemvolt sérülés nyom szovla inkább hátulrol kaphatott:S
Mert ezt honnan tudod?
mi a baja? A váz kapott , vagy mi ? Mert ha annyira nem súlyos, akkor a hátsótengelyt lehet , vávává...
nekem RS villám van , nemszólam ...
De jó akinek a motora egynoymon halad mert az enyém nem:"(
jaa értem:D
Gyorsan? 3 hete jelentkeztem, hogy nekem sűűűrgősen jogsi kell... 1 hónap lesz, mire rutin lesz, és kell 2 órát vezetnem, és 1 műszaki...
hehe gyorsan megy 1eseknek.nekem asszem május 26 v 27 a tanfoylam kezdete..de be kell ülnöm kreszre is h. az a... bár megpróbálom majd elbliccelni,azt a léynegen ott lenni
Most beszéltem velük, jövő hét hétfő, 14.-e.

Reggel 7-9 ig rutingyak, aztán szervíz, majd 14:40 től ruinvizsga :D
Oks, thnx
Kecskeméten keresd Miklós Zoli-t neki is szokott lenni ez az, és ha éppen meg van szorulva akkor minden áras a készlete.
Mitogeri felvettelek msn-re, alkatrész ügybe ha nem baj
holnap is ráérek:))
Hjaa, hogy ezt magyaráztad? Nem érttettem, hogy milyen felhívásról volt szó... Bocs... Majd megmutatom legközelebb. pl holnap ráérsz? :D Csak mert mostmár 960 km van benn, és reggel felhívom őket, hogy mikor vihetem ezres szervízre :) És ha aztmondják mehet viszem is :)
Ha így hagynánk a vázat, akkor semennyire, de erre még rámegy egykét réteg, plusz a mattlakk, űgy tartós lesz.
A teleszkóp alja króm(hatású)spray.
Az idom piros lesz, már megvan a festék is, de még azt fontolgatjuk, hogy a faridommal kezdjünk-e még valamit, mert elég bután néz ki a végén az a lépcső...
megnyugtattatok az idén sz..ok a kuplungra!
Szép-szép a matt fekete de mennyire lesz az tartós?
Milyen színű lesz az idom,sikerült eldönteni?
A teleszkóp alját mivel fújtátok mert fotó alapján teljesen krómhatásúnak tűnik?
Jelenlegi állapot Szép a vázam!
Hát az olajtartály tetején az a cső nem fut sehova , az csak egy légző , arra jó hogy ha eldobod a motort , nem folyik ki belőle az összes olaj (attól függ h hogy van vezetve a cső , jól - vagy rosszul )
Nekem nincs légszűrőházam , de most nagyon fel akarok vágni ! Sztem ott folyik ki a víz , ami esetleg belekerül a légszűrőbe .

increase the peace!
akko meg menj a sündörgősbe ha nem voltla képes felhivni h ott legye ka jeles pillanatban :PP gyíere msn-re,menni kéne motorozni:D
Köszi!