Észrevettük miközbe mentünk mögötte hát az eleje elvan mennve jobbra a hátsó kerékhez képest vagy a hátulja ballra. Egyik se egy jo dolog de a vázba nemvolt sérülés nyom szovla inkább hátulrol kaphatott:S
hehe gyorsan megy 1eseknek.nekem asszem május 26 v 27 a tanfoylam kezdete..de be kell ülnöm kreszre is h. az a... bár megpróbálom majd elbliccelni,azt a léynegen ott lenni
Hjaa, hogy ezt magyaráztad? Nem érttettem, hogy milyen felhívásról volt szó... Bocs... Majd megmutatom legközelebb. pl holnap ráérsz? :D Csak mert mostmár 960 km van benn, és reggel felhívom őket, hogy mikor vihetem ezres szervízre :) És ha aztmondják mehet viszem is :)
Ha így hagynánk a vázat, akkor semennyire, de erre még rámegy egykét réteg, plusz a mattlakk, űgy tartós lesz.
A teleszkóp alja króm(hatású)spray.
Az idom piros lesz, már megvan a festék is, de még azt fontolgatjuk, hogy a faridommal kezdjünk-e még valamit, mert elég bután néz ki a végén az a lépcső...
Szép-szép a matt fekete de mennyire lesz az tartós?
Milyen színű lesz az idom,sikerült eldönteni?
A teleszkóp alját mivel fújtátok mert fotó alapján teljesen krómhatásúnak tűnik?
Hát az olajtartály tetején az a cső nem fut sehova , az csak egy légző , arra jó hogy ha eldobod a motort , nem folyik ki belőle az összes olaj (attól függ h hogy van vezetve a cső , jól - vagy rosszul )
Nekem nincs légszűrőházam , de most nagyon fel akarok vágni ! Sztem ott folyik ki a víz , ami esetleg belekerül a légszűrőbe .
Értettem!