Szia!
Valahol irtad,hogy van egy ismerősödnek kuplungja.Ez mit jelent?Komplett kuplung?
Mennyi az ára egy kosárnak?
Az alapjárati csattogásnak sokak szerint a kosár körmeinek kikopása az oka + a primer hajtás két fogaskereke.
Egy tökéletes állapotú kuplungkosárra lehet én is vevő lennék!
Majd kérdezz már rá?
Pont egy párat mert egy pegasom meg egy futurám van.
A pegaso már járóképes (de beállítási gondjai vannak)a futura meg nemsoká az lesz. Ha élvezhető kép lesz róla majd feltöltöm.
Remélehtőleg a hétvégén érdemleges előrelépés várható a futura projektben is.
Na király!
Ezen a hétvégén ismét csak nézhetjük a járgányainkat mert tutira szakadni fog az eső végig!
Nyíregyházán a reptéren holnap gyorsulási verseny lett volna.....elmossa az eső!
Üdv mindenkinek,
Szerintetek egy jó állapotú replicat mennyiért lehet eladni, ha nincsnek papírjai, Az előző tulaj úgy gondolta neki jobb 125/50-esnek.
Mi a véleményetek a 125/50-es motorokról, van aki még ilyet venne?
A motor vásárlás után 2 nappal nekem is szétment a kilóméter csiga és bizony 12 rugó volt az italmondonál.
Ezeket a kütyüket is illene zsírozni néha napján.
Érdeklödj bontókban de ne fűzz hozzá sok sikert!
Vannak előjelei vagy csak akkor lehet észrevenni amikor már késő?
Valahol irtad,hogy van egy ismerősödnek kuplungja.Ez mit jelent?Komplett kuplung?
Mennyi az ára egy kosárnak?
Az alapjárati csattogásnak sokak szerint a kosár körmeinek kikopása az oka + a primer hajtás két fogaskereke.
Egy tökéletes állapotú kuplungkosárra lehet én is vevő lennék!
Majd kérdezz már rá?
Thanks.
Nincs vkinek esetleg alkatrészbe egy első féktartály komplett?
köszi
A pegaso már járóképes (de beállítási gondjai vannak)a futura meg nemsoká az lesz. Ha élvezhető kép lesz róla majd feltöltöm.
Remélehtőleg a hétvégén érdemleges előrelépés várható a futura projektben is.
Ezen a hétvégén ismét csak nézhetjük a járgányainkat mert tutira szakadni fog az eső végig!
Nyíregyházán a reptéren holnap gyorsulási verseny lett volna.....elmossa az eső!
Hogyan alakulnak a mocijaid?
Te mindig szerelsz egy párat ha jól tudom!
Szerintetek egy jó állapotú replicat mennyiért lehet eladni, ha nincsnek papírjai, Az előző tulaj úgy gondolta neki jobb 125/50-esnek.
Mi a véleményetek a 125/50-es motorokról, van aki még ilyet venne?
Két motorja is van!
Ezeket a kütyüket is illene zsírozni néha napján.
Érdeklödj bontókban de ne fűzz hozzá sok sikert!
Ha kell vmi , amit nemtudsz , akkor szólj !Amit tok segítek
a sport pron jobb oldalt van a benzin csap ?
ha nem , akkor mi gyulladt ki ?
megéri vele szenvedni sztem ugyhogy majd éretségi után belefogok : )
köszi hogy leirtad...
majd szolok ha készen van : )
jo mocizást