Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu te ez igen jo lett...

házilag raktad fel?
kapcsolo gombod van vagy a moci beinditásával együtt felkapcsol?
Nekem is hangos az Arrow rendszer mint a dög de még 2008.08 ig van vizsga rajta aztán majd kiderül De engem nem zavar a hang csak a szomszédokat
oppá kicsit rossz helyre került a smile
Teletömöd üveg gyapottal
Mi ha volt vmi gond igaz kocsi de álapottól is függ h mennyire szar De olyan 2000ezertöl kevesebbet nem naon(mindig ismerös vizsgabiztoshoz vittük)De sztem ha odamész megkérded h átmegye azzal a kipuffal és ha azt mondja h nem, megkérded ellehetne-e sütni akkor rákérdezhetsz hogy-smint
...személyesen nem, a szerelőm ajánlotta, hogy oda vigyem, mert normális arc.
Az attól is függ hogy ismered-e a vizsgabiztost!
Hamarosan megy a mocim vizsgára, de fosok, hogy a sportkipuf miatt nehogy meghúzzák, mert túl hangos. Hogyan szokás ilyenkor kicsit rásegíteni a dologra? ..azaz, hogy kéne és mikor odaadni az embernek a pénzt, hogy ne legyen vesztegetés, de azért meg se bukjon a gép? ...és mennyit szokás? Tud ebben valaki tanácsot adni?

Köszönöm!

Üdv: M.
...legyen inkább kettő.
aha akkor eddig egy minusz !
Számolom , mindenki mondjon vmit!
Ha neked tetszik az a lényeg.
Én nem kúrtam volna össze az enyémet, és a 10ezrest is másra költöttem volna.
De az én vagyok. (pl.: egy liter motul 710 és 20l benzin).
Thanks
Kész van a motor , felkerült a neon ! Kétségtelen h tiszavirág életű lesz , de szerintem jó lett ! 10 mátyásból lett kihozva ...
Sztetek ? Vannak még képek az adatlapomon ...
A lényeg hogy teljesen szintetikus legyen 2 ütemű motorolaj legyen! Nem robogóolaj! És meg kell kérdezni hogy jó-e pumpás olajozásúhoz.(én legutóbb ezzel szoptam be) Nem kell valakinek Agip Racing, csak benzinbe keverve jó nekem meg pumpás?
Pár haverral hétvégén felmegyünk a pilisbe eggyet túrázni. egy kis szerpentin
aki gondolja jelezzen és jöjjön
Milyen olaj a legjobb szerintetek a mociba? Azért kérdezem mertsajna nekem a régi tulaj nem tudta megmondani mit öntött bele, viszon füstöl elég szépen. Lassan vennem kell bele és nem tudom melyik lenne belé a legjobb, és melyikkel füstölne a legkevésbé. Köszi a segítséget
szia Rapo énis voltam de csak nézőként meg kocsival:) igy jobb idő volt egy picit.
Én ki szedném csak nem vagyok otthon, és mire hazaérek már jólenne ha lenne, mert csak 7végén tudok vele foglalkozni. De azért kösz.
Sziasztok!
Voltak egy páran Kunmadarason!
Mindenki jéggé fagyott a hideg szélben.
Azért király volt!
Egy-két af1-et is fel lehetett fedezni.
kiveszed elmész egy csapágyboltba megmutatod és adnak egy ugyan olyat. amugy azon rajta van a száma is
Hali! Vki meg tudná mondani 90es replicához (rotax123) való főtengely szimmering adatait, ami alapján tudok rendelni? Sürgős lenne!
Kösz!
nincs kedve ma vkinek motorozni ennek a szép időnek köszönhetően ?
sikerült beállítani a mocik csak a súbert kellett 1el föjjebb rakni... de mostmár tökéletes...
Sziasztok!
Mindenkinek jó elsejei programot!
Most indulok Kunmadarasra!
ha nagyon nem fog menni a dolog úgy is az lesz....