Mi ha volt vmi gond igaz kocsi de álapottól is függ h mennyire szar De olyan 2000ezertöl kevesebbet nem naon(mindig ismerös vizsgabiztoshoz vittük)De sztem ha odamész megkérded h átmegye azzal a kipuffal és ha azt mondja h nem, megkérded ellehetne-e sütni akkor rákérdezhetsz hogy-smint
Hamarosan megy a mocim vizsgára, de fosok, hogy a sportkipuf miatt nehogy meghúzzák, mert túl hangos. Hogyan szokás ilyenkor kicsit rásegíteni a dologra? ..azaz, hogy kéne és mikor odaadni az embernek a pénzt, hogy ne legyen vesztegetés, de azért meg se bukjon a gép? ...és mennyit szokás? Tud ebben valaki tanácsot adni?
Ha neked tetszik az a lényeg.
Én nem kúrtam volna össze az enyémet, és a 10ezrest is másra költöttem volna.
De az én vagyok. (pl.: egy liter motul 710 és 20l benzin).
Kész van a motor , felkerült a neon ! Kétségtelen h tiszavirág életű lesz , de szerintem jó lett ! 10 mátyásból lett kihozva ...
Sztetek ? Vannak még képek az adatlapomon ...
A lényeg hogy teljesen szintetikus legyen 2 ütemű motorolaj legyen! Nem robogóolaj! És meg kell kérdezni hogy jó-e pumpás olajozásúhoz.(én legutóbb ezzel szoptam be) Nem kell valakinek Agip Racing, csak benzinbe keverve jó nekem meg pumpás?
Milyen olaj a legjobb szerintetek a mociba? Azért kérdezem mertsajna nekem a régi tulaj nem tudta megmondani mit öntött bele, viszon füstöl elég szépen. Lassan vennem kell bele és nem tudom melyik lenne belé a legjobb, és melyikkel füstölne a legkevésbé. Köszi a segítséget
házilag raktad fel?
kapcsolo gombod van vagy a moci beinditásával együtt felkapcsol?