Tudod, így szokott kezdődni... "értek ám hozzá" és akkor jönnek az ügyeskezű emberek, autószerelők, csakhogy ez a motor 100* kényesebb, mint egy átlag autó! És ami ott elmegy még, meg jólesz, az itt gallyravágja az egészet! Motorszerelő meg mondjuk egy ezresért rendesen beállítja.. De ahogy gondolod, csináld úgy, aztán majd lesz valami... Max megakad...
Néztem a hírdetéseket, de én mindig csak elszörnyülködök ,hogy milyen sok kampó adatot tudnak az emberek leírni :mindegy csak elmenjen a moci!(Ránézésre nem stimmel az évjárat ,az állapot sokszor még a gép tipusa sem)
Remélem ti is olyan jót motoroztatok a hétvégén mint én,bár még messzire nem merészkedtem mert most derül ki, hogy az 5 hónapos motorépítésnél elfelejtettem 1-1 csavart jól meghúzni.
Valaki jól mondta:önzáró anya kötelező!
Sziasztok!
Leszaladtam a garázsba mert van nekem gyári tömítésgarnitúrám ,megnéztem de a henger alatti tömítés kb.1mm csak.
A tömítőanyagot rákenve sem lesz 3mm.
Köszi megkaptam csak ez a retek freemail rendszer hibát ir ki és kilép mikor megnyitom a leveled
Gőzöm nincs mi a gyász van vele?Küld már el léci mégegyszer erre a címre: gaab07@citromail.hu
Hátha itt jó lesz.Köszi.
faterom gépszerelő géplakatos... kicsit azért ért hozzá és ő mondta hogy kérdezzem meg persze tudom hogy ez függ a kopottságtól stb stb én csak egy hozzávetőleges értéket szerettem volna kapni... de azért köszi a szervízkönyvért meg küldtem mailt
Küldesz nekem egy e-mailt a szakacsmarcell@yahoo.de -re, és elküldöm a szervízkönyvet! Hja, és kéérletk, azért írd bele mit ígértem, mert kapok egy levelet, ismeretlen a feladó, minden, nem feltétlenül fog leesni.
A "levegőcsavarhoz" pedig! Az nem úgy megy, hogy mennyire szokták... Pláne, hogy valószínű nem új a motor, így az is kopott lehet már, továbbá gyárilag is vannak eltérések! Javaslom, vidd el szerelőhöz, 20 perc alatt beállítja, és akkor nem fenyeget a ragadás veszélye!
és a súber tűt lehet állítani és ha lehet akkor gyárilag hova kell állítani? már kezd ősszeállni a moci de még mindig nem az igazi mert 7000 fölött még rángat és 11000ig pörög ki... szal nem az igazi.... jah és nekem is tudnátok küldeni egy szervízkönyvet?
a súber állása éedekelne meg a levegó (valójában...) de 1000 hála érte
Sikerült kicsomagolni?
Erre gondoltál?
Af1 125 FUTURA szervízkönyv kimondottan nincs csak RS125.
Winrar-al van tömörítve!
Sok sikert!
Remélem ti is olyan jót motoroztatok a hétvégén mint én,bár még messzire nem merészkedtem mert most derül ki, hogy az 5 hónapos motorépítésnél elfelejtettem 1-1 csavart jól meghúzni.
Valaki jól mondta:önzáró anya kötelező!
Leszaladtam a garázsba mert van nekem gyári tömítésgarnitúrám ,megnéztem de a henger alatti tömítés kb.1mm csak.
A tömítőanyagot rákenve sem lesz 3mm.
Eladó egy Af1-es Szombathelyen! /motor.hu-n fent van/
iár: 250 000 Ft
angelus1986@msn.com
Gőzöm nincs mi a gyász van vele?Küld már el léci mégegyszer erre a címre: gaab07@citromail.hu
Hátha itt jó lesz.Köszi.
Köszönöm szépen!
Mail címem: gaab07@freemail.hu
A "levegőcsavarhoz" pedig! Az nem úgy megy, hogy mennyire szokták... Pláne, hogy valószínű nem új a motor, így az is kopott lehet már, továbbá gyárilag is vannak eltérések! Javaslom, vidd el szerelőhöz, 20 perc alatt beállítja, és akkor nem fenyeget a ragadás veszélye!
kösz szépen csáó
a levegő csavart mennyire szokás kicsavarni?