Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

myvipen találtam, kunmadarason volt a csáwoo és haza felé kigyulladt!
Valaki tud nekem gyorsan segíteni? Km spirált szeretnék rendelni és mivel niem tudják, hogy pontosan milyen kell bele ezért kérik a köv. adatokat hozzá: A km spirál hossza, a két végződése( csavaros, vagy hollanderes), a két végződése ezen belül (villás, vagy szögletes).
Köszi
Ha nem ragaszkodsz a futurához, nekem van egy replica eladó!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Sziasztok a közeljövöben szeretnék vásárolni egy af1 futurát
rendszámosat és véleményt szeretnék kérni töletek hogy
milyen megbizhato ez a tipus és hogy 2 személyel kb 200km-et
hogy bir.
És hogy vásárláskor mire kell figyelni mik a tipushibák 200-250e körül kéne.
Köszi elöre is az infokat és szeretnék minél hamarabb csatlakozni hozátok,
de csak május végén lesz rá zsém.
ezt meg hogy csináltad?
ezt nézzétek meg!
Ááá, hazahoztam a Futurát a szerelőtől, semmi idommal Apám is ment vele így, aszonta hármasban emelte az orrát (mondjuk jó hepehupás út volt...) Most viszont már a kerekek is le vannak szerelve róla, de reményeim szerint jövö héten kész lesz.
Ja, meg majd" elfelejtettem azt amiért írni akartam: Kilóméteróra-meghajtót honnét tudok szerezni, kevésbé borzasztó áron (amit apám talált az 12E)?
köszi
ajaj Most fogok lebukni ...
Szal bemészegy pc boltba (sokan most összehúzzák a szemöldökük , ézemmm )
és ha ügyes van , nagykeráron hoznak neked 2x 30 centis neonokat .
ezek 12 voltosak , semmi extra .
le kell őket szigetelni , van egy kis tranformátor , meg a két cső . A legjobb ha behúzod a csöveket egynagy átmérőjű szilikoncsőbe , a végeibe meg vmi dugót teszel (rétegeltlemezből , vágsz ki oda illő dugót .
a neonhoz kapsz öntapadós , rögzítőket , amik ideiglenes megoldásnak jók , de ha nagyon vagány akarsz lenni , veszel megfelelő színűplexilapokat , amikből tartóelemeket vághatsz ki ( ilyet pl a papírírószerből, tudsz szerezni , van ilyen írótábla kb 3-400 huf) Aztán bilincsekel rögzíted a keretet a vázhoz ....

Az elektromos része meg annyi , h veszel fekete meg piros vezetéket (vagy amilyen teszik) , s legyilkolod a neonról azt az érdekes számítógépes dugót .(fingomsincs az mire jó) Aztán utána alapozz a technikaórákra :D Veszel egykét csinos kapcsolót( olyat vegyél ami "betekerhető" a nyaka beleillik egy furatba pl) , ami nem ázik meg , minden neon negatív vezetékét rákötöd egy-egy kapcsolóra , a kapcsoló kimeneteket összekötöd , és rákötöd az akksira
A pozitív kábelre meg rakhatsz egy rejtett kapcsolót , amiakkor jó ha nem vagy ott, mert ha lekapcsolod a népek nem tudnak játszani a motoroddal .
A kapcsolókat , rakd vmi masszívabb műanyagra pl én egy bakelit cd-tokot szedtem szét , kivágod , fúrsz bele lukakat (abba teszed a kapcsolókat), aztánfelbuherálod vhogy ...

Utána meg élvezed a fényeket .
( ja és a kábeleket tatsd távol a motor forróbb részeitől ,mert asszem elég morcos áram folyik a fénycsövekben )
Tök egyszerű .... Nah még mindig van kedved belefogni ?
Elméletileg 1 liter de nekem egy picivel több ment bele amikor a szintjelzőig töltöttem fel.
A szintjelző is csalóka lehet ha a moci nem vízszintes helyzet ben van vagy a teló már le van ülve ezért sokan csak kerek 1 lityit tesznek bele!
Sziasztok!
Nem tudjátok h mennyi olaj kell egy 125-ös futura váltójába? 92-es évjárat
Szerintetek az miért van hogy az előgyújtásomat legnagyobbra kell állítani hogy menjen? Ha kisebbet adok neki akkor alig akar menni, de az a baj hogy még így is kicsi neki. Szerintetek mi lehet?
Valaki ráismer a mocijára?
okok
köszi
én is szeretnék felrakni mert megtetszet : )
bekötési tervet tudnál nekem küldeni ha szépen megkérlek?
Tetszik,de a sajátomra én se tettem volna fel.Én futura téren gyári állapot párti vagyok de mindenkinek más a dilije!
tehát akkor 3:2 a gonoszaknak !
senki többet ?
Én tavaly ősszel vittem műszakira.
Előszőr a nyíregyházi K.P.M.-nél probálkoztam de be sem engedett a vizsgáztató faszkalap a csarnokba mert szerinte a moci "túl zajos".
Nem volt hangos a kipufogója ,de a blokk akkor még egy kicsit zakatolt.-szerintem az nem tetszett.

Azt monta ,ha ragaszkodom mér egy zajszintet a gépnél és még a forgalomból is kitilthatja.
Elhúztam onnan és a suzuki szalonban probálkoztam ahol szó nélkül átengedték!

Kérdezősködj hol normálisak és oda vidd!
Szerintem is vagány a gép!
Gratula!
Szia!
A teleszkópszár(krómszár)darabja25eft körül van ,a krómszárgyűrű kb.4000 ft/1 szet.
A teljes telófelújítást 68eft-ért csinálta a Gersekaráti fickó.Nagyon drága, de ha nem kapsz bontottat akkor nincs más lehetőséged.Neked sport prod van ha jól tudom azon 40-es szár van,ahhoz jobban lehet kapni bontott telót.
A teleszkópolaj 800ft/l(mol)-tól 10000ft/l-ig mozog de2 rugó körül már van jobb minőségű is.
0.25 liter /szár a feltöltendő mennyiség.
bejössz hozzám a gyári dobomért és elviszed műszakira
Külön kapcsolható mindegyik neon , a gyujtástól függetlenül , van kettő a tank alatt , két pár oldalt , meg egy pár elől , meg még van egy kapcsoló , a még nemlétező hátsó neonnak
A kapcsolók jobb oldalt vannak a váz meg az oldalidom között egy panelen , a képeken nemnagyon látni , csak a kapcsolók végét ...

Ja ja én csináltam , ezért mondtam hogy tiszavirág életű lesz ...
Szeva zotya
Ez nagy beszólás volt
Hogy alakulnak a mocik?
Teleszkóp olaj.
Vki mondja meg milyen olaj való az első telóba.
nagyon fontos és sürgös lenne
köszi szépen hy