Italmondotól lehet rendelni de szerintem csak egy tipust tartanak(athena) de nézd meg a méretét mert évjáratonként eltérő lehet:az enyémben 38x48x10,régebbi tip.-ban 38x50x10.
ez úgy alakult ki hogy 1x leállítottam úgy hogy mentem vele jókat én kb olyan 10.000nél szoktam váltani és így mentem vele olyan 30km-t utána másnap már jelentkezett a problem... szal nemtom mi lehet a baj és nem sza hogy 7000nel nem húz hanem nem is pörög jobban és olyan a hangja mintha leszabályozna de megnézem a gyújtást nem állítódott e el.. és köszi
Szia!
A powernek 7800-as ford.-nál kell nyitni.
8000 felett jól jár a gép?
Ezeknél a gépeknél tényleg olyan ,mint ha 7000-től a power nyitásig kicsit erőtlenebbek lennének ,szerintem ez nem csak a te gépedre jellemző. A tempós haladáshoz tartsd 8-10500 között!
Egy picit pörgősebbé tehető a moci ha az előgyújtáson előrébb állítasz!
Nézesd meg a gyújtásod, a gyertyát!
Ennyi tippem lenne de én sem vagyok egy szaki.....
hell!
AF-1 sintesim van és olyan bajom van vele hogy miután kinyit a power 5.500ös fordulatnál kb 7.000es fordulatnál megtorpan és olyan a hangja mintha leszabályozna a power kiszedte megpucoltam és a probléma nem múlt el a karbit kiszedtem kibucoltam és még mindig ugyan ez van... mi lehet a baja?
én ezen a héten irattam átt és a köv. -be került.: eredet vizsga:13000Ft, okmányiroda 2*6000Ft + 18*124ccm. Ezt ha össeadod akkor ennyibe került. Ja Garanciánál kötött biztosítás: 8000Ft egy évre.
15 napon belül át kell iratni! Én eztjavallom! kb 25-30 e Ft, gazdálkodd ki! Így hivatalos, és így az igazi, rendszámmal! Az meg micsoda, hogy nem muszáj átiratni? Igenis az! És megbánod, ha nem teszed meg!
Hy kérdeznék egy dolgot ami foglalkoztat egy ideje.Szóval nemrég vettem az af1-emet elég sokat költöttem rá,és nemigazán van pénzem áttiratni meg leműszakiztatni.Jogsim mondjuk megvan A korlátlan de minek irassam átt ha nem múszáj.Szóvval az érdekelne hogy lehet azt megoldani hogy 50-es nek számolják az ellőző tulajjal kapcsolatban vagyok.letudnám adatni vele a rendszámot....
Szóval ez érdekelne....
Közönöm a választ
Igen! de már itthon az új is :) Kemény 130 km van benne :) Gyönyörű a hangja, gyönyören megy, és 4 e -ig forgatva is nagyon tol. pl kavicson, ahol az aprilia jó nagy gázra rúgott ki, ennek egy pöccintés, és forog a kerék...
Szia!
Látom még mindig meg van a mocid.
A kép alapján pedig megéri az árát,gondolom az évjárata nem tetszik a leendő vevőknek.
Nem tudod Mitogerit hogyan lehet elérni?
A felnimet még mindig nem küldte. Gyanus nekem , hogy még nincs is becsomagolva az a kerék.
Gondolok egyet, Ukrajnában televágom gázzal és benyával a járgányom és legurulok a balcsi mellé a hétvégén."Megspórolom a postaköltséget"
Af-1 125 futurához kellene nekem nagyon sürgősen hátsó lámpabúra akinek van az lécci jelezze itt a fórumon
Előre is köszi!
Tudtok valami jó programot a hoszzú hétvégére lehetőleg a dunától keletre?
Kunmadaras?
A powernek 7800-as ford.-nál kell nyitni.
8000 felett jól jár a gép?
Ezeknél a gépeknél tényleg olyan ,mint ha 7000-től a power nyitásig kicsit erőtlenebbek lennének ,szerintem ez nem csak a te gépedre jellemző. A tempós haladáshoz tartsd 8-10500 között!
Egy picit pörgősebbé tehető a moci ha az előgyújtáson előrébb állítasz!
Nézesd meg a gyújtásod, a gyertyát!
Ennyi tippem lenne de én sem vagyok egy szaki.....
AF-1 sintesim van és olyan bajom van vele hogy miután kinyit a power 5.500ös fordulatnál kb 7.000es fordulatnál megtorpan és olyan a hangja mintha leszabályozna a power kiszedte megpucoltam és a probléma nem múlt el a karbit kiszedtem kibucoltam és még mindig ugyan ez van... mi lehet a baja?
én ezen a héten irattam átt és a köv. -be került.: eredet vizsga:13000Ft, okmányiroda 2*6000Ft + 18*124ccm. Ezt ha össeadod akkor ennyibe került. Ja Garanciánál kötött biztosítás: 8000Ft egy évre.
vegyél fel és elmagyarázom
Szóval ez érdekelne....
Közönöm a választ
Hol tudok kiputömítést rendelni AF1 125-ös re?
Italmondo-nál a legérdemesebb?
Látom még mindig meg van a mocid.
A kép alapján pedig megéri az árát,gondolom az évjárata nem tetszik a leendő vevőknek.
Nem tudod Mitogerit hogyan lehet elérni?
A felnimet még mindig nem küldte. Gyanus nekem , hogy még nincs is becsomagolva az a kerék.
Gondolok egyet, Ukrajnában televágom gázzal és benyával a járgányom és legurulok a balcsi mellé a hétvégén."Megspórolom a postaköltséget"
Tudna nekem adni valaki olyan linket ahonnan le tudom szedni a szervizkönyvét a mocimnak?
Köszike előre is