Hello valaki tudna segiteni hogy tudom levenni a lendkereket? Csak lendkerek lehuzoval lehet? Ha igen akkkor holtudok pesten lendkerek lehuzot venni hozza ?
af1 alkatrész eladó!
van még pár rotax 123 alkatrész is
sem amal gyujtástrafó is!
és még vannak idomok meg jó pár cucc
van 1 rotax 127 blokk gyujtás és karbi nélkül 30t tökéletes!
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
Sziasztok af1 hez vennék renszámos vázat lehetöleg magyar vagy már levizsgáztatott mocis váz vagy vennék ful motort lehet totálkáros is vagy mit tom én ha papiros a váza :)))
sziasztok aki tud oclso szerelöt aki ráér és a munka dija se horrorisztikus szoljon mert átszeretném nézetni a motoromat hogy egyáltalán mibaja van és mit kéne rajta csinálni és mennyiért
Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy feltöltöttem az aksit, motorba bele raktam és ment minden fullosan (ön indító, index, lámpák), aztán mentem vele egy keveset kb 500-600 métert és mire haza értem már se az ön indító, se az index nem működött. Mi lehet a baj? Az akksi a rossz vagy a motor nem tölti vissza?
Sziasztok annyi problémám lenne hogy most vettem egy af1et és elég szar a kábelezése az állórészről jön 3 kábel egy zöld egy piros és egy citromsárga de a gújtótrafón 4 hej van az elsőre kötöttem a megszakítást a másodikra a jeledót és van két verde felíratu viszont csak 1 kábel se szikra semmi
szia!
nagy valószinüséggel igen, mert nekem volt hogy csak a gyári légszűrőházon a beszívó csonk méretét változtattam és már akkor állitani kellett
üdv. A
oké köszi
de nekem az kellene hogy a kerékagy szélessége mennyi a képen bejelöltem hogy mi
meg kérlek ird le e-mailben hogy hogyan tudnálnk lebonyolitani a vételt
merre laksz?
Blokköntvények+kuplung dekni 5eFT
Komplett váltó 5eFt
Komplett kuplung 3eFt
Balance tengely fogaskerékkel 2e Ft
Olajpumpa 1500Ft
Vízpumpa 500Ft
Membrán ( 250-es KTM, fullra belemegy :D ) 4e Ft
Hengerfej ( égéstér és víztér) 1500/1000 Ft
Darabokban vagy egyben. EGYBEN 13E FT AZ EGÉSZ. E-MAILRE VÁLASZOLOK!
Bontatlan 54.00-ás dugattyú. 10e Ft
Hirdetés itt!
van még pár rotax 123 alkatrész is
sem amal gyujtástrafó is!
és még vannak idomok meg jó pár cucc
van 1 rotax 127 blokk gyujtás és karbi nélkül 30t tökéletes!
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
patvaros87@gmail.com
06303207630
Az lenne a problémám, hogy feltöltöttem az aksit, motorba bele raktam és ment minden fullosan (ön indító, index, lámpák), aztán mentem vele egy keveset kb 500-600 métert és mire haza értem már se az ön indító, se az index nem működött. Mi lehet a baj? Az akksi a rossz vagy a motor nem tölti vissza?
ott nézél szét
nagy valószinüséggel igen, mert nekem volt hogy csak a gyári légszűrőházon a beszívó csonk méretét változtattam és már akkor állitani kellett
üdv. A
de nekem az kellene hogy a kerékagy szélessége mennyi a képen bejelöltem hogy mi
meg kérlek ird le e-mailben hogy hogyan tudnálnk lebonyolitani a vételt
merre laksz?