Több mint 10 éve foglalkozok ezzel a tipussal biztos lehetsz benne tudom miröl van szó.Egy naracssárga és egy zöld csatlakozó jön ki belöle ami a vezeték kötegbe csatlakozok valamint egy piros szál ami az aksira megy!
akkor megvan miért ömlik benzinem.... nincs meg a tömités... fakk! van valakinek dellorto phbh 28as beömlőfúvókához tömitése? vagy hol lehet olyat venni? :S basszus jól elbasztuk.... remélem nem kell uj karbit venni.
Szeva Zsolti, karbi szétszedve megpucerálva, utána haverral összeraktuk és ömlik ki belőle a benzin a túlfolyón alul az úszóháznál még járó motor mellett is mintha folyamatosan menne bele a benzin ..... valami támpont hogy mit rakhattunk össze faszul? ja és egy dellorto phbh 28as
Sziasztok!
Segítséget keresek.....
A mocim bal oldalán az ülés alatt van egy kis doboz,az aksira csatlakozik és van benne egy biztosíték.
Tudja valaki mi ennek a neve és hol tudom beszerezni?
Gyerekek hatalmas lehetöség
shox protektoring s m méretü aki a legnagyob árat modnja rá az viheti persz enormális ár nem 1 2 3 forint
agv krosz bukosisak szürke s méretü árat te mondasz
aprilia af1 replica idomszett te modnasz árat ezen a héten nagoyn oclso
06209960038 éjfélig telo ok
Gyerekek hatalmas lehetöség
shox protektoring s m méretü aki a legnagyob árat modnja rá az viheti persz enormális ár nem 1 2 3 forint
Sziasztok!
S.O.S
Aprilia AF1 125 futurához kellene első teleszkóp!
Igazából egy darabra lenne szükségem!
Mindenképp működő legyen jó szimeringel!
Ja Fék felőli hiányzik!
VHSB 34LD karburátorba ki mekkora alapjárati fúvókát használ, illetve mekkora bele a normális méret 125ccm-es hengerhez? Mert nekem most ebben a karbiban egy akkora alapjárati fúvóka van bent, hogy ha szivatót akarok húzni hidegindításhoz, nem hajlandó elindulni a motor (ha csak nem húzok hozzá gázt is), viszont ha nem húzok szivatót első pöccre elindul. Ebből gondolom hogy túl nagy lehet benne a fúvóka. Bemelegedett üzemben pedig normálisan tartja az 1800-1500 környéki alapjáratot.
esetleg nem maradt vlami retek a tüszelpnél?
az ára 2e
Segítséget keresek.....
A mocim bal oldalán az ülés alatt van egy kis doboz,az aksira csatlakozik és van benne egy biztosíték.
Tudja valaki mi ennek a neve és hol tudom beszerezni?
Aprilia futura 92' 50cc
üdv. Alex
ÉS ELADO APRILIA AF1 REPLICA 150 EZER FORINT
ÉS ELADO APRILIA AF1 REPLICA 150 EZER FORINT
S.O.S
Aprilia AF1 125 futurához kellene első teleszkóp!
Igazából egy darabra lenne szükségem!
Mindenképp működő legyen jó szimeringel!
Ja Fék felőli hiányzik!
Nagyon köszönöm
S.O.S