Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több mint 10 éve foglalkozok ezzel a tipussal biztos lehetsz benne tudom miröl van szó.Egy naracssárga és egy zöld csatlakozó jön ki belöle ami a vezeték kötegbe csatlakozok valamint egy piros szál ami az aksira megy!
akkor megvan miért ömlik benzinem.... nincs meg a tömités... fakk! van valakinek dellorto phbh 28as beömlőfúvókához tömitése? vagy hol lehet olyat venni? :S basszus jól elbasztuk.... remélem nem kell uj karbit venni.
van rajta az úszóház alja és a fúvókás cucc közé.
kinek van itt dellorto phbh karbija? kiváncsi lennék hogy van e tömítés azon a fúvókán amibe belemegy az úszótüske
Szia! Tudnál nekem képet küldeni, hogy biztos legyek a dolgomban?
ott csak 2 csavarnak kel lenni az egyik a levegő a másik az alapjárati csavar
fotozd már le légyszives mie gondolsz
a levegőcsavart vágom de mellette van egy kisebb rugós csavar süllyesztve... azmire jó?
Az egy kis egyenirányitó relé biztositék relével egybeépitve.Nekem van hozzá hibátlan lepróbált 3000ft+posta
a levedőcsavaral álitod hogy menyi levegőt kapjon a motor! de ha sokat ac neki hidegen nem fog indulni(regel első inditáskor)
ha nem hajogatátok meg nem dobáltátok akkor anak jónek kel lenni!
esetleg nem maradt vlami retek a tüszelpnél?
ölakadt az uszo!
illetve a süllyesztett csavar a levegő csavar mellett mire jó?
lehet hogy az úszó nyelve van elállítva van arra valami szabvány?
Szeva Zsolti, karbi szétszedve megpucerálva, utána haverral összeraktuk és ömlik ki belőle a benzin a túlfolyón alul az úszóháznál még járó motor mellett is mintha folyamatosan menne bele a benzin ..... valami támpont hogy mit rakhattunk össze faszul? ja és egy dellorto phbh 28as
szia nekem szerintem van!
az ára 2e
Sziasztok!
Segítséget keresek.....
A mocim bal oldalán az ülés alatt van egy kis doboz,az aksira csatlakozik és van benne egy biztosíték.
Tudja valaki mi ennek a neve és hol tudom beszerezni?

Aprilia futura 92' 50cc
oké köszi azt még megvárnám és akkor utána akár beszélhetjük a lebonyolitsát
üdv. Alex
Gyerekek hatalmas lehetöség
shox protektoring s m méretü aki a legnagyob árat modnja rá az viheti persz enormális ár nem 1 2 3 forint
agv krosz bukosisak szürke s méretü árat te mondasz
aprilia af1 replica idomszett te modnasz árat ezen a héten nagoyn oclso
06209960038 éjfélig telo ok

ÉS ELADO APRILIA AF1 REPLICA 150 EZER FORINT
nekem van
Gyerekek hatalmas lehetöség
shox protektoring s m méretü aki a legnagyob árat modnja rá az viheti persz enormális ár nem 1 2 3 forint
agv krosz bukosisak szürke s méretü árat te mondasz
aprilia af1 replica idomszett te modnasz árat ezen a héten nagoyn oclso
06209960038 éjfélig telo ok

ÉS ELADO APRILIA AF1 REPLICA 150 EZER FORINT
Sziasztok!
S.O.S
Aprilia AF1 125 futurához kellene első teleszkóp!
Igazából egy darabra lenne szükségem!
Mindenképp működő legyen jó szimeringel!
Ja Fék felőli hiányzik!

Nagyon köszönöm
S.O.S
VHSB 34LD karburátorba ki mekkora alapjárati fúvókát használ, illetve mekkora bele a normális méret 125ccm-es hengerhez? Mert nekem most ebben a karbiban egy akkora alapjárati fúvóka van bent, hogy ha szivatót akarok húzni hidegindításhoz, nem hajlandó elindulni a motor (ha csak nem húzok hozzá gázt is), viszont ha nem húzok szivatót első pöccre elindul. Ebből gondolom hogy túl nagy lehet benne a fúvóka. Bemelegedett üzemben pedig normálisan tartja az 1800-1500 környéki alapjáratot.
megjegyeztem!
nem iszok csak ritkán! amugy jobban boroskolát szoktam inni!