125/50esként használt Aprilia Af1 Sport Pro/Futura vázszerkezet eladó. Hibátlan állapotú! Ha a régebbi Af1-ből szeretnél épiteni Sp/Futura-t tökéletes alap hozzá, illetve bármilyen célra. Minden ami a képeken található, csak egyben vihető el. ára:5000FT.
érdeklődni lehet adatlapomon lévő elérhetőségeken
köszi! még egy körkérdés, vagy lehet hogy én vagyok túl láma barátnőm ráült a motorra berakta egybe majd kettőbe majd lefulladt, most meg nem tudom kivenni üresbe 1est kettest megtalálja de az üreset nem a kettő között ez miért van? SOS
a deknibe bemenő állítócsavar, a húzogatóbovdenen. Ha leszeded az olajpumpatakaró kis műanyagot(kuplungdekni eleje) akkor látod is, ahogy húzod a gázt, hogy miként mozog a pumpa karja...vannak rajta jelek is.
Szia! sebváltókart már eladtam, a láncszett kompletten 4500 ft holnap tudom küldeni. Vagy van egy sebváltókarom ami af1-re jó, de nem gyári, ottvan a képen a lábtartón! Azzal együtt 6500+posta.
Sziasztok!
Keresek olyan sintesi km spirált, ami rosssz, és valakinek már feleseleges, csak a helyet foglalja, azt szívesen elhoznám. A spirál külsejére lenne csak szülségem, arról is csak az 1ik hollander tartóra.
Köszönöm a segítséget!
Gedei.balazs@gmail.com
Hátul excenteres megoldás van kitalálva a lánc feszítéséhez. A lengővilla végén van két átmenő csavar, imbusz fejjel. Azokat meg kell lazítani. Ezután a keréken van a felfogatócsavarok lyukain kívül még egy kisebb lyuk. Ezen át kell dugni egy kisebb köracélt, vagy valami erős hosszú dogot, ami beleakad a másik oldalt lévő lyukak valamelyikébe...ezzel összekötötted az excentert és a kereket. Ezután nincs más dolgod mint a kerék forgatásával lazítod/feszíted a láncot.
Sziasztok! Tudom,hogy az én problémám kicsi a másokéhoz, de szeretném tudni, hogy Af 50-es láncán miképpen lehet feszíteni. Köszönöm, ha valaki időt szán rám és leírná ezt nekem bővebben.
érdeklődni lehet adatlapomon lévő elérhetőségeken