Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125/50esként használt Aprilia Af1 Sport Pro/Futura vázszerkezet eladó. Hibátlan állapotú! Ha a régebbi Af1-ből szeretnél épiteni Sp/Futura-t tökéletes alap hozzá, illetve bármilyen célra. Minden ami a képeken található, csak egyben vihető el. ára:5000FT.
érdeklődni lehet adatlapomon lévő elérhetőségeken
köszi! még egy körkérdés, vagy lehet hogy én vagyok túl láma barátnőm ráült a motorra berakta egybe majd kettőbe majd lefulladt, most meg nem tudom kivenni üresbe 1est kettest megtalálja de az üreset nem a kettő között ez miért van? SOS
Szia!
Írtam emailt tegnap vagy tegnap előtt, majd nézd meg !
Üdv
a deknibe bemenő állítócsavar, a húzogatóbovdenen. Ha leszeded az olajpumpatakaró kis műanyagot(kuplungdekni eleje) akkor látod is, ahogy húzod a gázt, hogy miként mozog a pumpa karja...vannak rajta jelek is.
Segítség hogyan lehet beszabályozni hogy mennyi olajat kapjon a motor 123 rotax sintesi?
sziasztok! komplett első lámpát keresek af1 50 Európa típushoz, tud valaki segíteni?
ha megbontanám 20 lenne a hegerszet ugy érdkel?
Nekem max csak a henger meg a dugó kellene nem akarok sokat költeni rá de azért kössz
a sebváltókart megoldottam de a láncszettre lehet igényt tartanék majd meglátom mikor kapok fizut és mennyit nyúl le az asszony utána rádfirkálok!
Szia! sebváltókart már eladtam, a láncszett kompletten 4500 ft holnap tudom küldeni. Vagy van egy sebváltókarom ami af1-re jó, de nem gyári, ottvan a képen a lábtartón! Azzal együtt 6500+posta.

Ha gondolod email-ben beszéljünk.
Sziasztok!
Keresek olyan sintesi km spirált, ami rosssz, és valakinek már feleseleges, csak a helyet foglalja, azt szívesen elhoznám. A spirál külsejére lenne csak szülségem, arról is csak az 1ik hollander tartóra.
Köszönöm a segítséget!
Gedei.balazs@gmail.com
Köszönöm a választ, megpróbálom.
van valakinek af1 50 hez, am3 blokkra komplett önindítója, ami tökéletes? vevő lennék rá..
Eladó hátsó féknyereg. És hátsó fékolaj tartály. Irj megegyezünk.
Mennyibe kerülne nekem a sebváltókar (csak a kar) ? és mennyi a lánc szett? sürgős lenne
Érkeztek alkatrészek, van minden szinte, érdeklődni a szokásos elérhetőségeken. Adatlapomon minden megtalálható.

160 polini, 125 gyári, hibátlan polír felnik kitűnő gumikkal, gyújtások, fesszabályzók, karburátorok, lábtartók, AF1 Sintesihez összes idom, fejidom, plexi, lámpa, ülések stbstb...

Néhány kép:
Hátul excenteres megoldás van kitalálva a lánc feszítéséhez. A lengővilla végén van két átmenő csavar, imbusz fejjel. Azokat meg kell lazítani. Ezután a keréken van a felfogatócsavarok lyukain kívül még egy kisebb lyuk. Ezen át kell dugni egy kisebb köracélt, vagy valami erős hosszú dogot, ami beleakad a másik oldalt lévő lyukak valamelyikébe...ezzel összekötötted az excentert és a kereket. Ezután nincs más dolgod mint a kerék forgatásával lazítod/feszíted a láncot.
Sziasztok! Tudom,hogy az én problémám kicsi a másokéhoz, de szeretném tudni, hogy Af 50-es láncán miképpen lehet feszíteni. Köszönöm, ha valaki időt szán rám és leírná ezt nekem bővebben.
öncs bele 3-3 dl-t és majd látod hogy kel e még bele!
vagy öncs ugyan annyit mint amit kiszedtél belőle!
wöshner!
teflonos dugók!
én mindig azt használom!
Hali. Szeintetek melyik cég dugatyuja a jobb ? Vertex vagy Polini ? Af 1 125ccm be kellene ?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ,hogy AF1 Futura 125-be mennyi olaj kell a teleszkópba?
Köszönöm
1 literhez 25ml olaj
de ha kel valami az olajzó rendszerhez van mindenem!
Sziasztok Budapesten nem tudtok egy bontót ahol tudok szerezni af1 hez váltókart? nagyon sürgős lenne!
Ok de mi van akkor ha az olajpumpa ki van kötve ? Akkor mijen arányba keverjem ?