nekem van rotax 127 alkatrészeim!
komplet blokot odadom neked 30 ezerbe! gyujtás nélkül atöbi rsze tökéletes ! és bivaj kompreszió van benne!
tel:06307316232
Sziasztok! Van egy pár feleslegessé vált cuccom Sport Pro hoz(Rotax 123). Gyújtáselektronika,sebességváltó,olajszivattyú,hátsó agy féktárcsával,hűtő,első-hátsó sárvédő,lengőkar. Valamint van egy 160-as Polini hengerem is,ami javításra szorul.Szinte ajándék áron adom az alkatrészeket. Akit érdekel: 06 70 40 50 152 vagy atimaister@citromail.hu
helo mindenkinek érdekelne af1 50 futurához elsö+hátso fogaskerék lánccal nem a gyáriblokk van benne hanem am6 ezen nagyobb a fogaskerék tengely. ha valakinek va irjon.
Koszi
MR MITo! Evo a Mitod?Sajnos az enyém még a régi,de lehet jól megbundázták mikor behozták papirjai 1998-as p8 váz is.Na egyszer látok megnézném mi a vázkülömbség Evo,és régi között.Ja gondolom Evo2 se ellenfél 160 hengernek tény suly is számit kicsit.
Sziasztok!
Van egy egész Rotax123-as blokkom eladó kivéve a főtengelyt és dugót mert azok már nem jók,amúgy minden meg van benne a henger is jó. Ha érdekel valakit akár darabokban is, de egyben is eladó. Van mér Af1 futurához faridom hátsó üléssel. Ha érdekel valakit küldök képet.
e-mail: nagy122@freemail.hu
Nekem cagiva mitohoz van 160as polini hengerem, gyári 28as karbival(PHBH 28RD) és 155 ös főfúvókával megy! Semmi ragadás, eleget kap mindenhol! (ja, és városban olyan 80-90km\h-ig használva normál 4-4.5 litert eszik így)
Tudna valaki segíteni ,hogy AF1 Futura 125-be mennyi olaj kell a teleszkópba?
Köszönöm
oscotron@gmail.com
és eladó még 1 continental 130/70/17 az ára 10e
komplet blokot odadom neked 30 ezerbe! gyujtás nélkül atöbi rsze tökéletes ! és bivaj kompreszió van benne!
tel:06307316232
végülis csak msik irányba kel forditani
Koszi
Amúgy én is szívesen melléd állok a 26-os karbival rendelkező Tuaregemell.
Nekem Tuaregem van. Nem kérdés a végeredmény....
Van egy egész Rotax123-as blokkom eladó kivéve a főtengelyt és dugót mert azok már nem jók,amúgy minden meg van benne a henger is jó. Ha érdekel valakit akár darabokban is, de egyben is eladó. Van mér Af1 futurához faridom hátsó üléssel. Ha érdekel valakit küldök képet.
e-mail: nagy122@freemail.hu