Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az oaljpumpa amit kever az tökéletes neki! (minden furdulati tartományba a megfelelő menyiséget adja)!
sziaszto . af 1 replikába (125ccm) milyen benzin/olaj keverési arányt javasolto ?
Eladó! Pneumatikus Power egyben! Membrán csak membrán hibás. Power "kés" minden hibátlan! Árban meg egyezünk!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ,hogy AF1 Futura 125-be mennyi olaj kell a teleszkópba?
Köszönöm
sintesihez keresek sebváltókart lehetőleg baromiolcsót
oscotron@gmail.com
eladó 1 mishlen slik gumi! 18/67-17 az ára 8e
és eladó még 1 continental 130/70/17 az ára 10e
multkor mértük az én robogómba a sr150-be 9-es volt a kompreszió
nem mértem csak kézel forgatam de olyan 8 körül leni kel benne
bivaj = 10 ?
nekem van rotax 127 alkatrészeim!
komplet blokot odadom neked 30 ezerbe! gyujtás nélkül atöbi rsze tökéletes ! és bivaj kompreszió van benne!
tel:06307316232
Hali akkor nincs senkinek 127 es rotax dugója? pedig megvenném..............
Sziasztok! Van egy pár feleslegessé vált cuccom Sport Pro hoz(Rotax 123). Gyújtáselektronika,sebességváltó,olajszivattyú,hátsó agy féktárcsával,hűtő,első-hátsó sárvédő,lengőkar. Valamint van egy 160-as Polini hengerem is,ami javításra szorul.Szinte ajándék áron adom az alkatrészeket. Akit érdekel: 06 70 40 50 152 vagy atimaister@citromail.hu
ez 125 nem tudom hogy stimel e de 3ezerbe viheted ha kel!
végülis csak msik irányba kel forditani
helo az af1 50 futura hátso felniért mennyit kérsz?
helo mindenkinek érdekelne af1 50 futurához elsö+hátso fogaskerék lánccal nem a gyáriblokk van benne hanem am6 ezen nagyobb a fogaskerék tengely. ha valakinek va irjon.
Koszi
Akkor későn kell vele menni.
1-es mitom van. 160as henger pedig korán nem megy olyat, mint egy gyári. Az én 160asom 10.500nál adja a maxot :)
MR MITo! Evo a Mitod?Sajnos az enyém még a régi,de lehet jól megbundázták mikor behozták papirjai 1998-as p8 váz is.Na egyszer látok megnézném mi a vázkülömbség Evo,és régi között.Ja gondolom Evo2 se ellenfél 160 hengernek tény suly is számit kicsit.
Mármint, ha gyorsulásról lenne szó. Akkor nem kérdés az eredmény.

Amúgy én is szívesen melléd állok a 26-os karbival rendelkező Tuaregemell.
Mellém?
Nekem Tuaregem van. Nem kérdés a végeredmény....
Nem tudom, de szivesen odaállnék melléd a 28as karbival rendelkező mitommal ;)))
Verseny Rs-be nem tudom vagyis már tudom általad, de azok amiket írtam, Rally-ba voltak. Ja és gyárilag.
Sziasztok!
Van egy egész Rotax123-as blokkom eladó kivéve a főtengelyt és dugót mert azok már nem jók,amúgy minden meg van benne a henger is jó. Ha érdekel valakit akár darabokban is, de egyben is eladó. Van mér Af1 futurához faridom hátsó üléssel. Ha érdekel valakit küldök képet.
e-mail: nagy122@freemail.hu
Nekem cagiva mitohoz van 160as polini hengerem, gyári 28as karbival(PHBH 28RD) és 155 ös főfúvókával megy! Semmi ragadás, eleget kap mindenhol! (ja, és városban olyan 80-90km\h-ig használva normál 4-4.5 litert eszik így)