Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14 mm a tengegy átmérö
ennyi nekem most lehet lesz egy yamaha DT LC2 ES 125
szal nem tom hogy les zpénzem
persze simán ;) kisegítjük egymást
max ha lesz pénzem akkor lehet megveszem töled a maradékot:)
hát sebaj akkor elviszem a karbit
de nekem cask az a ksi szar kell a karbim kiválo cask az a szar 2,5 öt nem ér nekem sana az a tömités ink olyan höállos izével rányomom amit ötmitésnek használnak :) 800 forint egy tubus belöle
pöppet le vok égve és igy neked is olcsóbb :D! amugy 9,5gs uszó kéne az van benne bence? mert elakartak adni nekem egy MD-t amibe meg 6,5ös van nekem meg ND van bele ütve.... 9,5es bogyóval
nemtom én egy kis szilikonnal bekentem az illesztést alsó csavart ráfeszítettem tömítés nélkül is faszán elvan nekem kellene az úszó meg néhány szimering belőle és szotyi szétfelezzük? te viszed ami neked kell én ami nekem 2,5-2,5be?
:dddddd nekem farsot sziv a köcsög :(
szépen lassan szétszedetjük vele a karbit nekem a főfúvóka tömítés kéne meg az úszó nihihiahah norbi fele fele?
byfzr van olyan tömitésed ami az úszoház és karbi közé megy?:D
ha 9,5 grammos uszo helyett 6,5grammos uszot tettek a karbiba az nagyon ciki?
Norbi az a baj, hogy nem tudom elképzelni a "nagyon zúg" és a "rázkódik" jelenséget. Mivel nem láttam, nem hallottam így ennek semmi értelme.
nem szeretnéd Te egyiket sem... jobb a békesség

ne bántsd a gyárit
HaLLÓ HALLÓ figyyelem! dellorto phbh 28hoz kell úszó ASAP! KINEK van? mennyiért? Elsősegélyt ide! sürgős! árakat várok :D
Sziasztok ! Egy kis segitséget szeretnék kérni, két dolog lenne : az egyik 160ccm es hengerszetten gondolkodok , s mivel elég drága szeretném kérni a tapasztalataitokat vele kapcsolatban illetve a véleményeiteket mellete s ellene ! A másik direktszürő felszerelése : mit javit s mit ront a motoron/erő,hang,megbizhatoság/ ? A motorom AF 1 Replika 1990 es! elöre is köszönöm
Postai utánvéttel kűldöm 3000ft+posta.Email cimemre küld el a postacimet és hétfön postázom. Email:firegyula@citromail.hu
szia bence érdeklödnék hártha neked van tipped mert amikor nagyon huzom a mocit mármint igy már 5 6 ezer felet van a fordulat akkor rázkodik nagyon valamit lehetne csinálni a motoromon hogy nelegyen ilyen és hogy ne zugjon ennyire ?:SSSS
Köszi az lesz az....
Írd meg hogy rendezzük.
ezért is nagyon hálás vagyok előre is! aztán ha van pölö telószár szimeringed vagy kmóra spirálod akkor azt lehet hogy a jövőhónap folyamán meg is venném tőled ha már ennyit segitesz
megnézem tömítésszettben, van itthon 2 garnitúra, 123-as blokkhoz, azokban van egy jópár gumigyűrű...ha találok passzosat rá akkor odaadom. A karbiból azért nem veszem ki.
abból nincs véletlen elfekvőben léciléci?
a baj az hogy nincs egy vasamse ezért akarok csak egy nyamvadt tömitéset pár forintért.... :S hóvége van...
adok egy karbit neked egy 5ösrt...lesz tartalék alkatrészed