Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!
komplett műszerfal 6000ft,km óra külön nem.
Nincs valakinek olyan hátsó kereke kompletten, ami belemegy az mz ts 125 hátsó villájába?
lehetóleg dobfékes legyen.
köszi
Hello!
Hátsófékből megvan még a fékpedálon lévő rudazat?
Köszi előre is!
Hello!Km orat mennyiert adod?
Hello Aprilia Af1 125 sintesiből maradt egy két alkatrészem olcsón adom őket. Ami megvan váz,segédváz,bölcső,tank, fejidom, hátsó villa kerék, lánckerék, excenter, hátsó fék, kormány , villák. Külön-külön is de egybe még jobb áron adom nekem már nem kell.
azt én is vennék
aprilia af1 alkatrész eladó olcsón! van még pár cuc rotax 123-ból is és még van 1 rotax 127 blokom gyujtás nélkül odadom kompleten 30 e-be
ezenkivül van még pár db gumim is felni első teló idomok tank stb.
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czegledi
én is azt vettem bele most koyo-t frankón csicsereg vele
hát ittis szigetelős játék lesz a jövőben :)
nem tudom de 9ah erőségü aksi kell én a vartát ajánlom mindig azt használom 2-3 évet birnak!
Tuaregen pont a hűtőrács mögött van a csatlakozás az alaplaptól feljövő kábelek és a trafó között. Az első kerék meg beveri oda a vizet idővel....
Azóta kapott kontakt sprayt, víztaszító szilikont meg zsugorcsövet. Most már nem tud megázni.... :)

Lődd be üzem melegen 1500-ra az alapjáratot és cső.
hát legfeljebb nejlonzacsóba tekerve motorozok :D ja nekem -1500-2000 csak haver mondta kicsit sok mondom azért megérdeklődöm :)
Sziasztok Aprilia af1 Replica motoromat 125/50 cserélném bármilyen rendszámos sportmotorra ráfizetek vagy vennék Rendszámos vázat Sintesi hez
Lehet ilyesmiről szó. Én is jártam már úgy, hogy másnapra semmi szikra.
Előző nap vizes úton mentem nem volt gond. Csatlakozásnál volt kontakt hiba a víztől...

1500 nekem és szerintem ez az ideális. Ez alatt nem igen jó, de 1250-ig még elmegy. De ilyenkor sokszor leáll ha elveszed a gázt tőle fékezésnél, kuplung behúzva.
Gyári adatot nem tudok, csak Rotax 122-höz 1200 1/min.
hát ezt ugye nem tudtam csak az volt fura hogy amikor leraktam akkor még rendbe volt aztán volt nagy zuhi meg istenverése 4 napig ugyan le volt takarva de szerintem bebaszott a kicsikének de most rendben van amugy mennyinek kell lennie az alapjáratnak rpm?
Ja, és az akksinak nincs köze a gyújtáshoz! Független rendszer a gyújtás az elektromos hálózatban.
Már akartam írni mit próbálj meg, de már nem írom. :D
Két amperrel kisebb az akku kapacitása, nem nagy gáz. 0°C felett belöki.
Igen kap, végül hagytam állni 3 órát utána szívatóztattam kicsit és beindult szóval igen lehet kisebb akkuval használni a kis mocskot :) szerintem bepárásodott a nagy zuhéjjok miatt vagy nemtom de most megvan gyógyulva! hálisten
Benzint kap?
Vennék olcsó pénzért olyan af1-et, ami egyben van, de nincs benne blokk.
Akinek van az írjon
Köszönöm!
na jó karburátort szétszedtem, patyolattiszta, gyertya makulátlanul működik..... már csak azt kéne tudni hogy ha egy kicsit kissebb az inditó áram akkor az gáz e? YB7-A-t raktam bele a régi yb9-b helyett de ugyanúgy megpörgeti a motort és szikrát is ad akkor mi a bré lehet a gond?
kipucerálom, azt nem tudod véletlen hogy mennyi a minimális inditóárama az af1 nek?
takaricsd ki a karbit és a légszürőt és jó lesz!
1 uj gyertya sem ártana lehet! ngk br10eg gyertya kel! ja és fedett hejen tárolni a motort
Na szevasztok, megint egy érdekes problémát vázolok fel. af1 125 kapott születésnapjára új akksit. 3 napja mentem vele és azóta pihent az udvaron a ponyva alatt,. ma betettem az új akksiját és nem indul, akarom mondani minden frankó: világítás, önindító tekeri, szikrát okádja mint süsü, de nem indul be lehet hogy az esős napok párája lehet a ludas? de ilyen azelőtt még nem fordult vele elő..... tanácsltalan vagyok segítsetek!
van egy párdolgom eladó RV 6 blokkhoz főtengely -váltó-kuplung ha valakit érdekel
http://www.kepesmotor.hu/motor...