Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/april... ELADOOOOOOOOOOO LEGGYORSAB VIHETI PÉNZÉRT AKI A LEGTÖBBET ADJA ÉRTE SEMMI BAJA CSAK KELA PÉNZ A NAGYOBRA MINÉL ELÖBBB
ELADO 1998 as Mitshubishi L200 Pickup terepjáro Diesel es4 kerék meghajtás .
Aprilia AF1 replica 1991 es Gyorsasági motor 4-5 literes fogyasztás 125 köbcentis szép álapot
Protektoring ful protektor nem szakadt semmi baja S M es méret
Tanktáska Ducati nagy mérétü hibátlan .
Aprilai AF1 Idomszettt
Krosz bukosisak
Helló!

Írj egy privát mailt és megbeszéljük!

bncnmth kukac dzsímél pont com
nekem van 1 af1 rezonátorom végdob nélkül 3e és 1 kábelkötek 1e
Kábelköteged is van és a kipufogó is érdekelne
Hello kábelköteged van ? Ha igen mennyi?
Aprilia af1 hez keresnék komplett kábelköteget vagy kapcsolási rajzot ha valaki tud segíteni megköszönném
jaja jó lesz amugy bele!
utolsó kérdés haverom hozott dot 3mas fékolajat -240c fok forráspontú ugyan régi tipusú dehát a motor is 88as gondolom jó lesz bele mert itt mindenki mond minden marhaságot nem?
ami a fékpofát nyomja kifelé a körül volt?
az csak 1 porvédő!
nincs sajnos első féknyerem!
ez egy nagyguminyavaja volt lehet hogy csak egy porvédő takaró gumi szerintem mert nem folyik az olaj, csak nem vagyok benne biztos
hát kiderült hogy az egyikgumi tömités elszált a külső fékpofa mögül az okozhat fékolaj elfolyást? és milyen kellene bele meg van e neked eladó? hogy akkor te is keress már rajta valamennyit ha már ennyit segitesz nekem :)
semmi gáz találtam !
nem vetem már vagy 2 éve fékolajat
lehet kapni a benzinkutakon olcso fékolajat citromsárga pilije van! az tökéletes beel 1 liter max1500 2000ft
egyszerűnek hangzik, és milyen fékolajat tegyek bele mit ajánlasz?
tudom rengeteg kérdés de első motorom szal nem vagyok járatos benne :D
1 benzincsövet kell ráhuzni a légtelenitőre! (avval látod hogy mikor jön csak levegő és csak olaj!) ! kell 1 tiszta pikli amibe bellogatod a benzin cső végét! (hogy ne legyen retkes az olaj!) és kinyitod a fékolajtartályt és fölöntöd fullra! és meglazítod a légtelenitő csavart!(rajta a banzincsővel) és pumpálod míg csak olaj fog jönni a csövön! (persze a tartályba pótolni kell az olajat! miután csak olaj jön azután behúzod a fékkart és elzárod a légtelenitőt és kész! nameg fúlra fölöntöd fékolajjal!
sufni tuningal megoldható vagy célszerszám kell hozzá?
SOS-be eladó rendszámos aprilia af1 sport pro/futura váz,rendszám,blokk felek. Még műszaki is van rajta, ha legálisan szeretnél vezetni.
érd.: patvaros87@gmail.com
le kel légteleniteni!
azt már ellenőriztem az müködik lezsibbadt a fél karom tőle miközben tegnap szereltem levettem az elsőfék kart is amikor meg visszatettem elszállt belőle a nyomás... félig van olajjal eddig szépen fogott egyik pillanatról a másikra viszont már nem vagyis alig keményedett fel valamennyire... olajcsere megoldja? vagy kissebb a gonja? mit gondolsz?
az lesz! ha jó a gyetyád!
szóval túl sok a levegője... hm akkor ki próbálom amit mondasz
hiába öreg annak pöcre menie kell! vegyél el a levegőböl 1 keveset és pöcre fog indulni (levegőcsavaron csavarj bejeb 1/4 fordulatot vagy 1/ 2 fordulato! nekem is ezt csinálta a robogm! mot már átfordul és indul
köszi azóta szétkaptam tömitest csereltem rajta száraz már mint a sivatag viszont arra van 5let hogy reggelente alig akar elindulni még szivatóval is, van hogy még azzal se ma például elindult szivatóval ahogy vettem le róla fokozatosan egyszercsak elfogyott az alapjárata és leállt ujra szivatóztattam inditóztattam és már csak forgott. gondolom túlszivta magát, ami biztos hogy a gyújtás és a karbi tökéletes és új dugó van benne. de ez a reggeli hercehurca idegesitő a napi első inditása rettenetes utána viszont pöccre megy tudom hogy 23éves motor de akkor is... na erre varrjatok gombot! volt már valaki aki igy járt? :)