Eladó a mocim!
Fórumozóknak 230-ért odaadom. Vizsga jövő év májusáig. Hivatkozz rá, hogy itt láttad, mert drágábban hirdetem.
30 5080266
h2oes@freemail.hu
az a olj szint érzekelő ha ki fogyik az olalj vagy kevés van akkor piros fény villan fel a műszerfalon! az úgy tömít hogy a kuplakja gumi és annak kel zárnija! nekm van 1 komplet tökéletes oljtartályom jól záró érzékelőval 3e
Nekem múltkor tök jó volt a motor mikor leállítottam!De mikor megint be akartam indítani már nem ment!A gyertya kábel megadta magát!Vettem egy újat és tökéletes lett vele!Próbát megér!
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek,aki tud segítsen.Lendkerék lehúzókat gyártok és szeretnék tudni többféle motor lendkerék méretet,hogy minél több szerszámom legyen,aki megtudja mondani ennek a mocinak a lendkerék méretét,annak megköszönném,mert ehhez való még nincs és aki mond 10 különböző pontos méretet különböző mocikhoz,annak ingyen küldök egyet a motorjához.Így kellene a méret pl: M24x1.5,köszi előre is!
sziasztok olcson van valakinek elsö fékolajtartálya af1 sintesihez ? és lenen egy kérdésem minden af1 igy zug? mármint amikor nagy nyomatékon van és még nem kapcsol be a pover nagyon rázkodik tisztára mintha tulengene benne az erö mert huz mint a vadsálat csak félek hogy ez nem jo mert nem tom valami baja van hogy igy rázkodik
3napja áll a motor a garázsban ma reggel megyek ki megnézni erre látom hogy egy derekas tányérméretű olajtócsa figyel alatta mondom ez nem jó hát szétkapom és azt vettem észre hogy az olajtartályon ugye van egy beönő nyílás előrébb pedig egy dugó szerű nemtommi amiből jön ki egy kábel namost konkrétan onnan folyt az olaj de úgy hogy a vezeték csatlakozása ami 20centi kábellel távolabb van a dugótól is tocsogott az olajtól, gondoltam elszált egy tömítés megpiszkáltam az a vacakot és ahogy kicsit kiljebb húztam ömleni kezdett onnan az olaj szóval megvan a ludas (gondolom a 38 fok a garázsban 3napon keresztül kis tulnyomást okozott), valszeg kell oda egy tömítés, tehát a kérdés a következő: mi a fene az a dugószerű izé a vezetékkel? és milyen tömítés kell oda hogy ne follyon ki onna semmi és hogy lehet megjavítani
válszokat előre is köszönöm!
Szia!
e-mail címem ferrarif430c@freemail.hu
tudnál a kerékröl képet küldeni? meg hogy mennyibe kerülne?
hát igazából én egy mz-t alakitok át kicsit chopperesre és ahhoz kellene 1-2 dolog: pl hátsó sárvédő, ülés, első lámpa, órák visszajelzők, kapcsolók, gyujtáskapcsoló, tank....
kérlek akkor kldj az e-mail címemre képeket, meg hogy ezekből mi van neked ,és mennyibe kerülne.
Előre is köszi!
üdv. Alex
Nem egyszerű megoldás ezzel szívok most én is!
A lényeg ki kell szedni a zégert majd szét lehet szedni a teleszkópót (ketté kell rántani a végén ha mindent amit tudtál kiszedtél belőle)
De őssze tenni nem egyszerű nézd meg milyen sorrendbe voltak a dolgok és úgy tedd vissza!Lényeg elősszőr tedd vissza a vastagabb teleszkóp részbe cső szerű 3cm-es darabot!(nem azt ami a kis teleszkópon van! a szimering felől majd egy gyűrűt és rá a szimering ezt utána üsd át alulról ahonnan belepakoltad a dolgokat (legjobb lenne szakértővel mert még nem volt időm kipróbálni de lehetséges ,hogy szétbassza a szimeringet)Mivel egyenletesen nem tudjuk ütni ha nincs prés gépünk..... nagyjából ennyi 2,5-3 dl olaj kell bele lehetőleg 15w-s :)
Örülök ,hogy segíthettem!Bármi van írj nyugodtan!
Segítségre lenne szükségem! Hogyan kell teljesen szétszedni az első teleszkópot Futurán? Próbáltam a '93as RS könyve alapján. El is jutottam a két kis félgyűrű kiszedéséhez, csúszik oda-vissza, de az RS-nél elvileg ezután simán szétcsúszok a kettő darab. Nálam nem. Van egy Seeger, kb. 10 centi mélyen. Azt meg sehogy sem tudom kiszedni... Valakinek ötlete, vagy tapasztalata?
Ma mentem először a vassal utcán mióta megvan. Hogy is mondjam. Ezerszer pozitívabb, mint vártam. Kanyarban fekszik, mint egy kiscica. Egyenesben meg lép szépen! De észrevettem, hogy a vízhőfok mutató nem akar 50 fülé csúszni. Ez miért lehet? Vagy ez normális? Kerékcsapágyat, illetve teleszkópszimeringet kell cserélném. A többi jónak tűnik :) Folyamatosan csak mosolygok, annyira feldobott :)
Fórumozóknak 230-ért odaadom. Vizsga jövő év májusáig. Hivatkozz rá, hogy itt láttad, mert drágábban hirdetem.
30 5080266
h2oes@freemail.hu