figyelj van egy tank tankspakával kulcsal egy elsöidom lámpával hátsoidom ülésekkel lámpával ezt egy 10 ért odadom akkor van még a buko azt 10 ért viheted ha akarod
hát majd kiderül ha valakit addig is érdekel vagy kellene találtam egy angol deltoro karbis anyagot http://www.scribd.com/doc/9641...
hátha valaki hasznát veszi
höhöhö semmi :D akkor rosszul állitottam a levegőt mi? olvastam hogy trabantok szoktak igy reagálni ha tul sok benzint kapnak. mert összebasszák a gyertyát is vele és egyre jobban kihagy a gyujtás is... ezen agyaltam mert a karbi tiszta és sérülés mentes volt még tegnap este, szóval jól elszabtam a beállitást...
hello az idomszetben nincs oldalidom de a tankhoz van tanksapka kulcs van ülés hozza és elsö hátso lámpa akkor a buko az egy sima de jo minöségü markat nem tudok . mondj a kettöre egy árat és megegyezünk
basszameg én meg vagyok átkozva! eskü! tegnap faszán megcsináltam a gyujtásbeállitást meg az olajcserét, pöccre indult szépen fékez. reggel 6kor indulnék vele nem indul...mondom biztos azér mer álmos betoltam megröffent megyek vele 3 utcányit pirosnál lassitottam és amikor ujra akartam gyorsitani huzom a gázkart 0reakció a motortól! mintha elszakadt volna a bovden leállt megint öninditőztam semmi betolásra se reagált forgatja az önindito de semmi belenéztem bovdenek nem szakadtak el. betoltam ugy hogy szivatóztattam közbe ugy elindult mentem vele még egy utcát megint ugyan ezek a tünetek... és már sehogy se indult... nem hiszem el hogy ekkora faszlámavagyok ötletek hogy mi a fsz van vele?
nincs itt valkinek eladó kézisulyzólya? 2db kelne cserélhető tárcsás és 25-30kg legyen darabja! de leht érdekel kisebbek is ha olyan az ára is vagy megtudunk egyezni!
csinálj rola 1 videot hogy alaphejzetbe jár a motor és utána huzd oda neki ráncigáld a gázt és akor meghalom rajta
http://www.scribd.com/doc/9641...
hátha valaki hasznát veszi
A tengelynél milyen széles a kerékagy?
képet tudnál küldeni a többi alkatrészröl?
köszi!
üdv. Alex
Van af1-hez komplett kábelkötegem,csörögj megdumáljuk...30 259-05-47
Írj róluk pár infot légyszives!
gedei.balazs@gmail.com
Köszi előre is!
irj e-mailt: czegledizsolt@freemail.hu
ird le mit lehet róla tudni!