Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D ha majd beindul! akkor majd ha végre egyben lesz a genyó arra járok és meghivlak egy sörre!
nem pestöl vagy 200 km
csinálj rola 1 videot hogy alaphejzetbe jár a motor és utána huzd oda neki ráncigáld a gázt és akor meghalom rajta
fene tudja hangja mint egy tüdőbajos szumátrai patkánymajomé fordulat 1,5-2,5között van... pesti vagy?
figyelj van egy tank tankspakával kulcsal egy elsöidom lámpával hátsoidom ülésekkel lámpával ezt egy 10 ért odadom akkor van még a buko azt 10 ért viheted ha akarod
meg az alapjárat is nagyobb
ha nem zár akkor dadog hörög a motor
közbe még eszembe jutott hogy nem lehet hogy a szivató nem zár vissza rendesen?
hát majd kiderül ha valakit addig is érdekel vagy kellene találtam egy angol deltoro karbis anyagot
http://www.scribd.com/doc/9641...
hátha valaki hasznát veszi
ha hidegennem indul akkor sok álatalában a levedő
höhöhö semmi :D akkor rosszul állitottam a levegőt mi? olvastam hogy trabantok szoktak igy reagálni ha tul sok benzint kapnak. mert összebasszák a gyertyát is vele és egyre jobban kihagy a gyujtás is... ezen agyaltam mert a karbi tiszta és sérülés mentes volt még tegnap este, szóval jól elszabtam a beállitást...
micsoda?
nekem van 1 futura tankom és 2 oldaidomom és 1 sintezit faridom odadom őket 12 ezebe!
Kompletten 5000ft a kerék majd megnézem az átméröt
kösz a segitséget zsolti :) hálám sirig üldözni fog
29544posztot neked kültem csak lemaradt :D
gyertya csere karbi takaritás
hello az idomszetben nincs oldalidom de a tankhoz van tanksapka kulcs van ülés hozza és elsö hátso lámpa akkor a buko az egy sima de jo minöségü markat nem tudok . mondj a kettöre egy árat és megegyezünk
Szia és ez a komplett kerék milyen árban lenne?
A tengelynél milyen széles a kerékagy?
képet tudnál küldeni a többi alkatrészröl?
köszi!
üdv. Alex
Hali!
Van af1-hez komplett kábelkötegem,csörögj megdumáljuk...30 259-05-47
Engem a bukó és az idomszett érdekelne!
Írj róluk pár infot légyszives!
gedei.balazs@gmail.com
Köszi előre is!
basszameg én meg vagyok átkozva! eskü! tegnap faszán megcsináltam a gyujtásbeállitást meg az olajcserét, pöccre indult szépen fékez. reggel 6kor indulnék vele nem indul...mondom biztos azér mer álmos betoltam megröffent megyek vele 3 utcányit pirosnál lassitottam és amikor ujra akartam gyorsitani huzom a gázkart 0reakció a motortól! mintha elszakadt volna a bovden leállt megint öninditőztam semmi betolásra se reagált forgatja az önindito de semmi belenéztem bovdenek nem szakadtak el. betoltam ugy hogy szivatóztattam közbe ugy elindult mentem vele még egy utcát megint ugyan ezek a tünetek... és már sehogy se indult... nem hiszem el hogy ekkora faszlámavagyok ötletek hogy mi a fsz van vele?
nincs itt valkinek eladó kézisulyzólya? 2db kelne cserélhető tárcsás és 25-30kg legyen darabja! de leht érdekel kisebbek is ha olyan az ára is vagy megtudunk egyezni!
szia zsolt ennek a motornak semmi baja nem alkatrész áron 60 70 ezerért adom el :DDDD de irok emailt
szia engem érdkel a motord!
irj e-mailt: czegledizsolt@freemail.hu
ird le mit lehet róla tudni!