Eladó egy dellorto19 karburátor adok hozzá torkot meg membrámot http://www.kepesmotor.hu/motor...
Egy 50ccm futurán volt RV6 blokkon,jó aprilia rs-rx-af1-futura-sintesi-108-tuareg-etx.Derbi senda,Keeway x-ray,Generic trigger,cpi sm
Ha érdekel valakit.
Sziasztok. Aprilia af1 50 futurára hátső fékcsővet vennék. 75cm-es a fékcső hossza + a fittingek, az egyik fitting majdnem 90 fokban van görbülve a másik meg enyhén . Ha valakinek van írjon, vagy ha tud olyan internetes boltot ahonnét rendelhetnék azt megköszönném. A fényképeken látszik milyet keresek.
De akkor azok a gyökerek miért nem egymás mellé tették a két gyűrűt?:D
Meg akkor mi van ha a kintit kicserélem a bentire, bent meg nem lesz semmi? Asszem kipróbálom nem nagy cucc megint szétszedni.
Köszi! Közben rátaláltam...
És itt jön, amit nem értek. Szétszedtem, az enyém úgy néz ki, hogy a dugón rajta van a karmantyú, de ilyen d gyűrűből kettő van, egy a karmantyúhoz közel, egy meg a dugattyú végétől mittudomain fél centire kb. És itt ezen az oldalon láttam komplett dugattyút is, rugóval, karmantyúval mindennel, azon viszont csak egy volt, a karmantyúhoz közeli beszúrásban nem volt semmi, és itt is egy karmantyú egy d gyűrű a felállás. Na most akkor mi van?:D
nem nagyon éri meg felujitani!
amúgy 23+a posta 1 minőségi és még akkor bele kel préseltetni!
nekem van 1 jó blokkom 30e csak hegerszet és gyujtás kel rá és kész
adatlapomon az elérhetőség
Egy 50ccm futurán volt RV6 blokkon,jó aprilia rs-rx-af1-futura-sintesi-108-tuareg-etx.Derbi senda,Keeway x-ray,Generic trigger,cpi sm
Ha érdekel valakit.