Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy dellorto19 karburátor adok hozzá torkot meg membrámot http://www.kepesmotor.hu/motor...
Egy 50ccm futurán volt RV6 blokkon,jó aprilia rs-rx-af1-futura-sintesi-108-tuareg-etx.Derbi senda,Keeway x-ray,Generic trigger,cpi sm
Ha érdekel valakit.
Szia. Ha érdekel tudok rá makulátlan állapotú karburátort.
patvaros87@gmail.com
06303207630
udv
Elado! Kis hibákkal. De hát 1992-es, 70-es pollini hengerrel rv4-es blokk. 120e. Ft. Csak komoly érdeklődők hívjanak!
Szevasztok! Af1 replica RV4 80ccm vízpumpa hibával eladó, vagy alkatrészt keresek olcsón hozzá!
Szevasztok!
Aprilia af1 125 (project 108)-as motorom van érdekelne hozzá karburátor és hasidom ha valaki tud eladót vagy adna el kérem szóljón! :D
Valaki tudna nekem segíteni az minarelli RV gyújtás rá lehet rakni eredeti minarelli AM6-ra? (nem a kínai generic AM6 ra gondolok)
nekme vanak fékcsöveim adatlapomon az elérhetőségeim!
Üdv!
1988-as AF1 -re keresek karbit!
Hello.

Meg tudtad nézni a fékcsövet?
ok, köszi
Szerintem nem bonyolították túl, de megnézem. Azt hiszem ilyen!
Érdekel az ár megfelelő, de hosszba és a kittingek is ilyen fokba állnak?
125-ösét tudom küldeni, de szerintem egy és ugyanaz!

Az ára 2800Ft postával együtt...tehát a cső egy ezres!
Sziasztok. Aprilia af1 50 futurára hátső fékcsővet vennék. 75cm-es a fékcső hossza + a fittingek, az egyik fitting majdnem 90 fokban van görbülve a másik meg enyhén . Ha valakinek van írjon, vagy ha tud olyan internetes boltot ahonnét rendelhetnék azt megköszönném. A fényképeken látszik milyet keresek.
Sziasztok Ducati energi gyújtáshoz kellene nekem jeladó!
Heló mikor postázod a hőfokmérőt? Már jó lenne ha benne lenne. Címet nevet leírtam emailbe.
Üdv.
Átlátszó? mennyiért?
1 probát megér
De akkor azok a gyökerek miért nem egymás mellé tették a két gyűrűt?:D
Meg akkor mi van ha a kintit kicserélem a bentire, bent meg nem lesz semmi? Asszem kipróbálom nem nagy cucc megint szétszedni.
a tied régifajta! a 2 gyürüs azért kel hogy joban tömit tán de rájötek hogy hüjeség és az ujabbak 1 gyürüsek
Köszi! Közben rátaláltam...
És itt jön, amit nem értek. Szétszedtem, az enyém úgy néz ki, hogy a dugón rajta van a karmantyú, de ilyen d gyűrűből kettő van, egy a karmantyúhoz közel, egy meg a dugattyú végétől mittudomain fél centire kb. És itt ezen az oldalon láttam komplett dugattyút is, rugóval, karmantyúval mindennel, azon viszont csak egy volt, a karmantyúhoz közeli beszúrásban nem volt semmi, és itt is egy karmantyú egy d gyűrű a felállás. Na most akkor mi van?:D
dehogy is :D
A FŐFÉKMUNKAHEGERHEZ CSAK 2 karmanytyú kel! it találsz!
http://italmondo.hu/shop/az-os...
Már kezdett kikerekedni a szemem hogy 23 pezeta a fékfelújító szett :D
bocsi nem neked akartam irni!
nem nagyon éri meg felujitani!
amúgy 23+a posta 1 minőségi és még akkor bele kel préseltetni!
nekem van 1 jó blokkom 30e csak hegerszet és gyujtás kel rá és kész
adatlapomon az elérhetőség