Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Segítséget kérek!
Kéne nekem Aprilia af1 Futura 125-höz első teleszkópban lévő zéger gyűrű!Képet mellékeltem!
Köszönöm szépen

Nem látjuk pedig érdekelnének :)
https://picasaweb.google.com/b...
Így remélem már látható!
Aprilia alkatrészek
Ezen cuccaim vannak Af-1-hez! Van közte Sintesi, Futura! Kérdezz!
Szia Bence! Segítek a probléma kitalálásában ha azt mondom hogy én vagyok az az alany akinek menet közben megállt a gép? 3000 felett iszonyat csörgés,én a gyűrűre tippelek.Lehet eddig bírta a cucc.
Hy!
Va vkit érdekel,most bontom szét af-1 50cc gépemet,blokk nincs azon kivül minden baráti áron eladó,lehetőleg telón keressetek! 30 259-05-47
Szal nem a gyertya?
és egy olyan állorész vagy mi vagy az a trafo mennyibe kerül?
A haverodnak lehet elektromos baja van, neked meg szerintem gyújtásproblémád lehet, ahogy így leírtad...
Nem lehet így megmondani, hogy pontosan mi a hiba nálatok, de a durranó kipu és a meg-megállás sztem állórész v. trafó lehet.
Sziasztok haverom motorja hazafelé uton egyszercsak mintha kifogyot volna a benzin leált 160 as polini henger van rajta mentmentés egyszercsak megált azota az önindito megse pörgeti lerakja egyesbe akkor nem gurul elüöre csak ha behuzza a kuplungot megszorulhatot tippek valami ?
És mégegy nekem az én AF1 emben van egy kis bibi csak nem tudom mi van hog ymegy megy semmib aj de van amikor huzom a gázt egyszercsak lefullad összeviszakel váltanom hogy egyszercsak beinduljon ujra elkapja és mennyen meg van hogy megállok üresbe teszem megy megy és egyszercsak megál de aztán a kipufogo durran egy nagyot a gyertya lehet rossz? valami tipp?
ne tanálj már ki hüjeségeket légy szives!
mond azt inkább nem és kész!
A héten keresni foglak, előre is köszi
Tetőled mégegyszer nem vásárlok, 1x már becsaptál a hibátlannak vélt alkatrészeiddel, ami mind használhatatlan lom volt. pl.:keresztbe elrepedt lámpa, megragasztva...stb
Verj át mást ne engem
Szia!

Futóművön kívül mindenem van!

-160 polini henger, hengerfejjel: 20
-Gyújtásalaplap: 12
-28 DellOrto: 8
-lendkerék: 10

Egyben tudok kedvezményt biztosítani!

Hívj fel és megbeszélünk mindent! Adatlapomon az elérhetőségek!
Polini henger, van barátomnak!

Tel: 30/423-06-74
Hivatkozz nyugodtan rám!
nekem van első telom szimeringes de a 2 szárat odadom 5 ezerbe
Keresek 160-as polini hengert, gyujtásalaplapot és lendkereket, 28-as karbit, illetve első futóművet
Hali!

Rotax 123-as blokkból az alábbi alkatrészek eladóak:

Blokköntvény, szép szürke: 2500Ft/ pár (adásvételivel)
Komplett váltó ( 2 tengely, csigatengely, váltórúd és minden hézagolója): 3500 Ft
Kuplung ( kisfogaskerék és kuplungkosár, lamellákkal fedéllel, kivéve az a rész amibe a 6 db csavart tekered bele mert eltört): 3000 Ft
Balance-tengely: 1000Ft
Vízpumpa törött rotorral: 500 Ft
Powerszelep fedele: 1500 Ft
Perselyezett henger 54.00-ra kell furni, életbe nem volt még használva: 10000 Ft
Új dugattyú dobozában: 10000 Ft
Powernyelvet adom a hengerhez.

Jelenleg ennyi cuccom van, egyben is elvihető jelképes összegért! Ha valami változik változtatom, Képet holnap tudok feltenni, e-mailre válaszolok!
430 ccm, ha jól tudom!
Aprilia Futura 125 alkatrészek eladók! Lábtartók, hátsó konzolok, hátsó fékkarok, kiegyenlítő tartályok, aksi tartók, első sárvédő toldatok, műanyagok, Sintesi olajtartály, hátsó sárvédő, rendszámtartók. Írj bátran!

Keresek plexit Futurához!
ByFzr!
Légyszives nézd meg az emailt amit pár napja irtam, és válaszolj!
Üdv!
Ha érdekel, teljes Arrow rendszert tudok adni, teljesen hibátlan, makulátlan állapotú!
Emailon tudok képeket küldeni róla
patvaros87@gmail.com
06303207630
Nekem van jó állapotú főtengelyem, ha érdekel keress meg!
Hello!
Valakinek van eladó főtengely Rotax123-ba?
Nálam van egy, arrow rendszer, action végdobbal. A rezonátor legalján van horpadás, azon kívül teljesen hibátlan vagdosásmentes szép állapot. Olyan könnyű, hogy ha felemeled röhögsz rajta
Árát valahogy 20 körül godoltam. Ha érdekel írj emailt és beszélünk ott.

U.i: Van plexim gyári fasza állapotú sötétített, ha érdekel
Jolly moto vagy Arrow kipufogot keresek !