Ez sincs beragadva szerencsére:) Igazából csak érdeklődöm, tökéletesen működik, csak a fékkar kiengedésekor a dugattyú a ház mellett kihord egy kis fékfolyadékot, mondjuk szemre rendben van az a d gyűrű a dugó végén, és azért egy kis retek volt rajta úgyhogy remélem nem kell cserélni, csak alaposan elpuceválni mindent.
Mondjuk ha valakinek van róla robbantott ábrája vagy valami szerelési anyaga azt szívesen venném, a neten egyelőre nem találtam.
Szia!Engemet érdekelne a plexi!Légyszíves dobjál róla képet fel,és érdekelne még lábtartó!És persze,hogy mi az ára a plexinek!És a lábtartónak.Elöre is köszi!Szia.
igen ám de 1 blok akár mijen jó szerelési hibábol tönkremehet az első 5 percbe!
pl: nem tesz olajat a blok blokba vagy a 2t olajat vagy nem tesz tömitést a hegerszethez stb.! nem leminősiteni akarom hanem 1 általányt mondok mert sok ien emberkével találkoztam már!
a normális bontott blokkokra szoktak adni garanciát. 2-3 hetet általában. Én amikor vettem az enyémet, akkor én 3 hetet kaptam rá. Nem is ment szét 3 hét alatt :)
Aprilia Af1 futura 50 bontódik.
Majdnem minden megvan még belőle.
Teljes idomzat,kerekek,blokk alkatrészek,kormány,plexi,első hátsó futómű stb,komplett motor bontódik.
Érd.:Adatlapomon található elérhetőségen.
ne rendelj semmit! nekem van 1 rotax 123 blokkom hegerszet és gyujtás nélkül 30 ba ! tökéletes főtengejel meg mindenel!
de van hegerszet és gyujtás is!
Mondjuk ha valakinek van róla robbantott ábrája vagy valami szerelési anyaga azt szívesen venném, a neten egyelőre nem találtam.