Heló.Lenne egy kérdésem,gondolom más is szivott ezzel a problémával,szóval a gyári tükreim a mocin hulladék az uj ára meg kicsit huzós én 30Eft-ért leltem max 10E ret szánnok rá szóval tud valaki olyan tükröt amit kis módositással rá lehet rakni mert a gyári tükrök felfogatása ami az idomot is rögziti mind a kettő elvan törve.Szóval ha valaki járt már így az irjon hogy mijen megoldást lelt léci.Tarapéz lámpás futuráról lenne szó.
Köszönöm a választ.
Hy.A fék muka henger működése nem bonyolut dugattyu van ben és mikor nyomod a pedál a dugattyu ki nyomja az olajat ami ugye a hátsófék pofákat nyomja össze.Próbáltad felölteni a rendszert ujra és ki légteleníteni?Ha igen és,biztos hogy a munka henger szar akkor tudsz hozzá rendelni javitó készletet pár ezerért:)De rossz lehet még maga a hátsó fék rendszer amiben a betétek vannak ha régen nem használták be rohadhatott azt sem árt ellenőrizni...
Sok sikert.
Hy all!Lenne egy kérdésem hozzátok.Engem egy 125ös AF1 első féktárcsa érdekelne,és a kérdésem az lenne ,h a különböző típusú AF1-eknek ugyanolyan -e az első féktárcsályuk,vagy minden típusnak más-más.Ha van valakinek jó állapotú eladó első féktárcsája az lécci szóljon.válaszotokat előre is köszönöm!
Széles utat!
Tökéletes lesz! Gyári előírás azthiszem 130/70 17-es vagy 120/80 17, de a te gumid is tökéletes lesz rá, talán még jobb is kanyarokba, mint a 130-as!
Jó motorozást!
A hátsó guminak az 1990-es Sintesi 125-ösre mekkora méretű gumit ajánlatos tenni. Én most vettem egy 120/70 ZR17-est. Lehet hogy jó, de úgy vagyok vele hogy inkább megkérdezem hogy biztos hogy jó-e
Elkészült a motor teljes mértékben :D
bár egy festés még nem ártana neki de 50ért nem csináltatom meg az az igazság.
amugy meg tudná vki mondani milyen olajat kell bele önteni ? 10W 40est vagy milyet?(blokkba)
még 1 kérdés hogy: Előgyujtás mértékét meg tuná nekem valaki mondani h pontosan mennyi ?
én olyan 1.9re gondolok de nemvagyok benne biztos. elöre is köszi
Szia!
Köszi !
Természetesen kell ,az ár korrekt ha renben van a felni,úgy értem ,hogy nem üt.
Postán el tudnád küldeni nekem ,mert én Szabolcsi vagyok ,ha jól tudom akkor te pedig Balaton környéki.
Hogyan tudlak elérni(e-mail, tel.)hogy megbeszéljük?
Tudom! Nem is a gorombaság szolt belőlem!
Vagyis nem azért írtam hogy belekössek.
Egyébbiránt szerintem egy motul 600-nak is nagyon kellemes illata van.
Mégha nem is puncsos vagy epres is.
Köszönöm a választ.