sziasztok
Aprilia Af1 Futurához (50cm3,6sebeség) kellene robbantott rajz a blokkról..
és alkatrészeket hol tudok hozzá rendelni ?neten..
előre is köszönöm válaszotokat!
Szia! Én megpróbáltam segíteni de aqm szerintem lehet h rs50 a kipuff!Am bocsi h elírtam a neved csak rosszul emlékeztem rá ne haragudj!De akkor jó messze vagy ide!Madarasra szoktál járni gyorsulásra?KArcagi vok szolnok megye?Majd még beszélünk...van msned?
Hali!
Szia!
Köszi, akkor nem jó rá, van 1 kipum de az "B 1011 DGM 48326-S",
és nem nagyon akar passzolni az idomok miatt:)
Trapázlámpás a Futurám és hiába teszem fel a rugók sem elég hosszúak ehhez (felfogatni),
és az idomtól sem fér el
Szóval ez lehet hogy valami máshoz való
Pedig Aprilia.......
Akkor tényleg kell egy másik kipu.....
A gurulással egyetértek, Fejér megyei vagyok, nemtom Te hovavalósi vagy
hy.az lenne a kérdésem hogy egy első teló(forditott) szimering csere kb mennyibe kerülhet?csak az egyiket kell cserélni.meg gondolom kell bele olaj is.köszi előre is!
az enyém 6500 nál volt kb 110 nél
Meghirdettem 260-ért és 250 be elvitték
Még nemtudom mi lesz,megszerettem ezeket a kics kétütemű fenevadakat
Jövő héten gondolkodok még,hogy mit vegyek de utánna hétvégére mindenképp veszek valamit!
Skyped soha nem kapcsolod be?
...és veszel nagyobbat, vagy miért?
..asszem nekem is kéne (de nem vehetek 1-2 évig, családi kassza, ezt is most vettük, szóval korai lenne a váltás), mert ma sztrádáztam és dráma! Amióta az áttétel gyárira lett cserélve. ... 6.-ban padlógáz 150, jön az emelkedő, erre 140-130-120 itt kapcsoltam vissza 5-be, mert 120-tól már bármi is esélytelen 6.-ban. Szóval úgy tűnik a 6.-ot csak sík úton nyomathatom, felejtős, csak hát 5-ben nem mehetek 200 Km 11 ezer fölötti fordulaton. :) ...nagyon bánom már ezt a fogaskerék cserét, előtte ugyan ezen az emelkedőn simán tartotta a 150-et. (igaz akkor 11,5-öt pörgött hozzá nem tizet)..ja egyébként az a vicces, hogy 6-ban a vége 150 km/h 10.000-nél, 5.-ben viszont majdnem 160-at megyek, persze 11.000 fölötti fordulaton. Igazából 11 és kicsit felette erős igazán, szerintem ez a sportkipuf ami rajta van csak több bajt csinál, mint hasznot, jó városba nem baj, hogy pirosba kell pörgetni, de most mennék pár hosszú útra szrtádán, nem mehetek órákig 11 fölötti fordulaton, 110-120-al meg elunom az életem. :)
Szia Domborpeti!
Holnapra megnézem az enyémen a kódot és leírom ha neked jó?!
Am nem tom h hova valósi vagy de 1szer majd kerülhetnénk 1et!
Majd akkor holnap megnézem a kódot!
Hali!
Domotorpeti!
Nekem akarom mondani a fiamnak van ,mert sikerült be szereznem egy sportdobot szerintem ha nem kell neki akkor +botolhatjátok.
Kotta üres a sportdobja "átlátni rajt" de semmit nem romlott sőt jobb lett a vas.
Kurva könnyen veszi a fordulatot megy mint a mérgezett egér.
Üdv aprilia team !
Nem tud valaki AF1 GYÁRI dobot mert jó a kompresszió és mégis elég gyengusz,
meg kicsit lassan pörög fel, és szerintem a "tuningkipu" az okás...
Szóval kellene egy gyári kipufogó....csak rezó, de ha végdobbal kompletten az is jó.
Előre is köszi!
endy_boy@hotmail.com