Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem annyi. 20 nincs, vagy 16 v 18, de én úgy tudom 18, ha koppig telerakod. Ha normálisan mész az 4,5-es fogyival pont 400 km. Ha megeteted vele a 6-ot, akkor 300.

Szóval 300km után nézz bele a tankba.
biztos?:DDDD mert ma tankoltam tele:DDDDDD igaz apa fizetet én csak tankoltam
:DDDD biztos 18?:DDD és az hány kilométerig birja kb?
18
Sziasztok lenne egy kérdésem az Aprilia AF1 Replica két kerek lámpásnak mekkora a tankja hány literes?
adatlapomon az elérhetőség
Aprilia Af1 50 Replica valamint Futura 50 bontott alkatrészei eladók.Postai úton is.Debrecen.TeL:06 70 459-6036
Hali!
Ha valaki tud 123 hengerszettet 35e körül az írjon. Csak nicasilos érdekel.
Előre is köszi!
ramsess@citromail.hu címre várom a válaszokat!
Sziasztok!
AF1-hez(91-es 125-ös) keresek előre plexit,km kihajtást,km spirált,aki tud,segítsen!
Köszi!
Szia!
Tudok mindkettőben segiteni, hogyha érdekel emailon keress meg ott a részleteket!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Sziasztok!

Érdeklődnék ,hogy nincs e valakinek rotax 123-mas vízfedél,és aprilia af1 125 futura power ház fontos lenne....
Köszönöm szépen
Köszönöm, sikerült vennem és működik már a motor
Rotax127 blokk eladó...berugókar rossz, szikra van-nincs (lendkerék repedezett), gyári állapotban, hibátlan főtengely, külön olajozás, 26os dellorto karbi,stb...kompletten egyben 45e. irányár.
pudleiner@freemail.hu
volt bennempici pia anh szoval Blokkkot kel cserélnem mármint szeretnék és hengert is mintha egy vadiuj cucosom lenne hogy nehoyg azlegyenegyszercsak megál éslátom hoyg a hajtokarom márkönyököl kia motorbol:DD
szerintem ara a felnire nem kel tömlő! ha jo a felni nem kelene ereszteni!
ki mondta neked ezeket a hüjeségeket?
az am6 az 50ccm a 123 az pedig rotax 123 a neve és az 125ccm
nem lehet ráteni a 50-es blokra a 125ccm-s hengert
Sziasztok.AF1 50-esre lehet-e tömlő nélküli gumit rakatni?Az enyémen még sajnos a belsős van.És kb. mennyibe kerül az átalakítása a felninek?
Sziasztok lenne egy kérdésem valahogy érzem hogy nem megy ugya motorom huzn mint az álat de érzem rajta hogy tud ennél gyorsabban is menni joban gyporsulni van ereje kipörög a ekrék mint az álat de én gondolkoztam rajta hogy ful generál de modnták hogy kb 70 ezer de mondták hogyha már veszek hozzá egy komplet AF1 AM6 os blokkot egy 125 ös hengerrel az jobban megéri vagy elég ha csak egy 123 ös blokkot veszek AM6 vagy mi valami tanács?
akkor sokat kapott. Több levegő kell, levegőszűrő tisztít, kisebb főfuvi esetleg, de a gyertyát cserél már ki 9ES-sel nem lesz jó.
Aprilia AF 1 Replica 125ccm Váltoba milyen olaj kell ?
Sziasztok eladnám cuccaimat:
Aprilia AF1 tank hátsoidom fejidom lámpákkal és kulcsal meg tanksakával: eggyüt 7 ezer forint FEKETE
Aprilia af1 kipufogorendszer kifogástalan szép nem lyukas semmi bja és dob eggyüt 5 ezer forint
Kipsta focilabda (sárga):1000 forint
Fekete motoros börjeki M-s vagy L es nagyon szép egyetlen hibája hogy cipzár bolegy szem kieset de nagyon oclso a javitása 20 ezer forint
CTK-495 szintetizátor dobozban kifogástalan álapot 2 szer használt 10 ezer forint
Super soccer game :gyerek asztali csocso leszedhetö bábukkal 2000foriint
Bull övtáska barna kifogástalan szakadásmentes álapot :1000 Forint
Társas játékok Activiti teljesen minden tartozákkal Pokerszett zsetonokkal .1000 forint /db
Számitogépes játékok gyerekfilmek CD DVD 500 forint /db 2DB vétel esetén 800 forint
AKUSZTIKUS GITÁR hurozni kell 4000 forint nem törött
Leg Magic láberösitö gép 3000 forint
Sziasztok eladnám cuccaimat:
Aprilia AF1 tank hátsoidom fejidom lámpákkal és kulcsal meg tanksakával: eggyüt 7 ezer forint FEKETE
Aprilia af1 kipufogorendszer kifogástalan szép nem lyukas semmi bja és dob eggyüt 5 ezer forint
Kipsta focilabda (sárga):1000 forint
Fekete motoros börjeki M-s vagy L es nagyon szép egyetlen hibája hogy cipzár bolegy szem kieset de nagyon oclso a javitása 20 ezer forint
CTK-495 szintetizátor dobozban kifogástalan álapot 2 szer használt 10 ezer forint
Super soccer game :gyerek asztali csocso leszedhetö bábukkal 2000foriint
Bull övtáska barna kifogástalan szakadásmentes álapot :1000 Forint
Társas játékok Activiti teljesen minden tartozákkal Pokerszett zsetonokkal .1000 forint /db
Számitogépes játékok gyerekfilmek CD DVD 500 forint /db 2DB vétel esetén 800 forint
Köszi a segítséget.
Amúgy ma próbálgattam és mikor levettem a légszűrőt úgy pörgött ki ahogy kell. Most kitakarítom, de ilyenkor mit kell rajta állítani hogy jó legyen?
ez csak keddre jutna el