Sziasztok Attila vagyok és a segitségetek szeretném kérni épitgetek egy 125 ccm-es motort pályára és azt szeretném meg tudni,hgy az aprilia af és az rs blokkja között van e külömbség és ha van melyik a jobb.Elöre is köszönöm mindenkinek további szép napot
szia.cimbi---akkor tudnánk cserélni féknyergek gyujtásra? mit szólsz hozzá,? nekem első nyereg kéne.oylan amineka csavarjainaka közepe 40-41 mm re vannak egymástól--
Sziasztok! Lenne egy kérdésem rotax123 blokk milyen árba szokott lenni henger gyújtás nélkül?A számos részt,hogy lehet megoldani?A forgalmi miatt muszály,mert vizsgán kiszurják:)Szép idöt!
szia....akkor lehetne egy oylan dolog hogy adok egy gyujtást neked 1 db féknyeregért? csere alapon aztán levélben feladnánk egymásnaka cuccot és mindenki fizeti a maga postályát! ha okés a dolog akkor nekem oylan nyereg kéen előre ami af1 replikán volt.. szürke telókon.....amugy a furatközéppontokoylan 40-41 mm lehet ahol a csavarok a telón rögzíttik a nyerget..szóval megkéne mérni hogy nekeljen visszaküldenem ha nemjó....oksa?
Szevasztok!
Most leginkább a 125 ccm sportmotor tulajoknak és a pályázni szeretőknek szól a kérdésem.
Mit szólnátok egy magyar 125 ccm bajnoksághoz?Rendesen meg lenne rendezve,a cég ahol dolgozok rendelkezik motorverseny vagy egyéb sportesemény megrendezésének az engedélyeivel.Ha megfelelő létszám lenne,ki lehetne bérelni itthoni pályákat és lehetne veretni.ez egyenlőre még csak egy ötlet,ráadásul egy versenypálya bérlése is elég kőltséges,viszont szerintem hatalmas móka lenne.Na várom a visszajelzéseket!
a szamot ugy tudod cserelni ha kicsereled a blokkfelet amin a szam van (de parban erdemes cserelni) vagy hivatalos blokkcsere kell az uj szammal.....
Persze gyere, nekem is jó úgy! Telefonon egyeztetünk!
22000 Ftért oda adom. Pesten átvehető személyesen.
06 30 938 5629
Vasárnap ha neked is jó,meglátogatnálak
Valószínű hogy a korai órákban ( 10-12 )
MAmi kupán belül van, egyszer gyere el legalább megnézni.
Most leginkább a 125 ccm sportmotor tulajoknak és a pályázni szeretőknek szól a kérdésem.
Mit szólnátok egy magyar 125 ccm bajnoksághoz?Rendesen meg lenne rendezve,a cég ahol dolgozok rendelkezik motorverseny vagy egyéb sportesemény megrendezésének az engedélyeivel.Ha megfelelő létszám lenne,ki lehetne bérelni itthoni pályákat és lehetne veretni.ez egyenlőre még csak egy ötlet,ráadásul egy versenypálya bérlése is elég kőltséges,viszont szerintem hatalmas móka lenne.Na várom a visszajelzéseket!