Gabi az az igazság, hogy nézegetem, hogy már rengeteg ideje hirdeted öt ezer forintért az alaplapot 122-eshez és eladhatatlan, mert senkinek nem megy tönkre. Így maradnék annál, hogy 3eFt-ért odaadom ha kell féknyereg, viszont cserélni nem akarok úgy, hogy nekem lesz egy eladhatatlan 122 alaplapom, amit még használni sem tudok.
az nálam az akksi töltő lehet rosszul van bekötve? mert nekem egybekötötte az okos szerelő az aksit és a lámpát és a sárga vezetékről ment minden akkor egy újab kérdés: melyik az akksitöltőnek a színe? :D
simán.......:)
mond acímed aztán hétfőn már küldöm is...amugy utánvétes leygen vagy utalásos mert ha utánvéttel küldöm akkor 1700 ft aposta ha levélként és utalsz akkor kb 600ft a postaköltség...
mit szólsz mit választasz?
valaki megtudná nekem mondani hogy 50-es rv blokkos af1-nek melyik a világító tekercsének a vezetéke? színe, vagy az alaplapon lévő száma kellene nekem köszönöm!
Fordulatszámmérő spirálok eladóak, jó állapotúak, rövidebb és hosszabb fajta is van! illetve jó állapotú kuplung bovden is eladó!
érd.:adatlapomon lévő elérhetőségen
olcson!
nincs sajna csak hátsó féknyergem!
7 Ah elég kell, hogy legyen. De az 5-ös is elviszi. Banner & Varta & Bosch & Yuasa stb...
Olyan kérdésem lenne,hogy az Aprilia Af1 50,am3 blokkal van szerelve milyen akkumulátor kell bele?
6 vagy 12 voltos?Hány Ah?
Köszi.
mond acímed aztán hétfőn már küldöm is...amugy utánvétes leygen vagy utalásos mert ha utánvéttel küldöm akkor 1700 ft aposta ha levélként és utalsz akkor kb 600ft a postaköltség...
mit szólsz mit választasz?
Érdekelne az első lámpa meg a duda, hogy azt a kettőt nem e adnád ide 1500-ba ?
30 605 6883
érd.:adatlapomon lévő elérhetőségen
Valakinek nincsen eladó aprilia af1 125 sintesire való plexije ami jó állapotban van és nem karcos?
a af1 be pedig 123-as blok van
jobb a 123 mert, sokkal olcsobb az alkatrészutánpotlás!