Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát még én uj vagyok vettem egy af 1-et a fiam- nak de ugy látom ezt az oldalt hogy itt csak az erős kisemberkék meg az őntelt fiuk vannak már kérdezni se merek mert vagy átvágtok vagy megvertek kár volt ide be jelenkezni milyen motorosok lesztek ti mi tiszteljük a másikat menetközben köszönünk stb. ti meg martok egy nőt szégyeljétek magatokat én nem akarok kőzétek tartozni ki is lépek innen
Namost,mivel én is szóba kerültem és mivel ha valakinek akkor nekem van már tapasztalatom ByFzr-el kapcsolatban,leírom a tapasztalatom és a véleményem..
Kezdem azzal hogy Bence előtt egy nálunk profinak nevezett kb 30-35 éves embernél volt a motor...szart se értett hozzá...véleményem szerint nem azon múlik hogy valaki milyen szerelő hogy hány éve csinálja hanem hogy hogyan... (és előre szólok hogy nem személyeskedek!) nekem ez a cicamica kicsit fura...se kép,se infó semmi...csaj egyáltalán?
A másik...az én motorom egy kocsi csomagtartójában lett levíve hatvanba..a ház előtt 3-4 millás l200 mitshu,meg egy renault...térkövekkel kirakott udvar,patyolat tiszta minden,az udvaron egy kék af-1 állt,hát szívem szerint ott helyben hoztam volna haza az enyémért cserébe olyan patika volt.....Műhely külön kiépítve...Nem hiszem hogy egy ilyen környezetben élő embernek egy 2000 forintos önindító lenne az ok arra hogy "cigánykodjon". Az én motorom 2 hét alatt kész lett,mindenről mindig értesített mielőtt cselekedett volna...Az összeg valóban annyi mint amennyit írt és nem feltétlen azért mert szar munka, hanem mert nem ez tartja életben.Ki megy hova,kihez? szóljatok ha balhé van,3 évig boxoltam,most Thai Box-ba kostóltam bele,szívesen tanítok pár fogást ( de gondoljátok meg jól! )Nos első ízben ennyi és egy jó tanács..ha használt alkatrészt vesz valaki és még egy telefont sem ereszt el,ne reklamáljon..menj el kis"csaj" a boltba oszt vegyé újat!
Bocs gazostibi oldalán irtam, de érted te igy is
Byfzr nem érdekell hogy mit magyarázkodsz , az meg éppen nem hogy tudsz -e aludni,de az igen hogy be csaptál tudod lehet hogy ez könnyen ment neked ,tudtad hogy nincs ön inditom ,és a komplettben minden benne van ami az adott alkatrészen található. Nem én voltam az aki ezt el kezdte hanem te amikor át basztál,leszarod hogy milyen állapotban küldöd a kért alkatrészt. Az hogy az én gépem pörög az meg nem neked köszönhetö hanem Zsolt0430-nak,engem csak, ez bánt és emiatt lehet is lelkiismereti broblémád ,ja a müszerfal is egy nagy rakás szar volt, nem kell a pénzed vettem másikat ennyi legyen az életben neked .azt hittem hogy jo gyerek vagy de egy tudálékos,öntelt,bunkó vagy . még csak annyit hogy ezért a cuccért még tul is vagy fizetve .
ötven év alatt sokszor lett olajos az én kezem is de a becsület és a tisztesség tik tizen-huszon évesekből kihalt norbi afi.elégedj meg anyival én nem kávé darálos vagyok de majd te is felnősz
gazostibi- te honnan tudsz ilyen sokmindent? barátom ami itt folyik az minden, csak nem tákolás. Láttam már sokmindent és elég régen volt már az a nap amikor először olajos lett a kezem, de mind1, magamat meg nem istenítem, poénból írtam ha nem esett volna le.

cicamica- nem érdekel különösebben trágár szöveged, írkájál még ilyeneket, mindenki látja, hogy ki a suttyó. megoldódott a problémád, kaptál fogaskereket. Akinek elromlik az önindító, annak a fogaskerék megvan. Nem tudtam, hogy neked nem is volt önindítód sem, szóval meg lehetett volna normálisan beszélni telefonon. Nem, te idejöttél beírtad, hogy: 'nagy szerelő, meg nem olyan faszagyerek, utána meg itt 'buzizol, meg 'pöcsözöl... Normális ember nem így közli a dolgait. Jah meg hogy lejössz..., gyere le nyugodtan, szép hely hatvan, megmutatom a nevezetességeket is ha érdekel.

Kis 23 éves? Lehet nem is olyan kicsi.. Neten megy a felvágósdi... Ha te már rég voltál ennyi idős akkor miért nem tudod normális ember módjára közölni a dolgaid? Ne haragudj, de olyan stílusban válaszoltam a kommentedre, amilyenben te is írtad... Hallod, adj egy számlaszámot EMAILBEN (ÍMÉLBEN) és komolyan elutalom az önindító árát, mert nem tudok nyugodtan aludni
gazostibinek szol
elöszöris töltsd ki az adatlapod aztán legyen nagy a szád másodszor ki a fasz akarja ingyen megcsináltatni a motorját? énis fizetek érte csak hogy én nem fogok miliokat költeni egy kibaszot tömitésszett cseréért baszameg
nem te vagy a fasza gyerek hanem zsolt0430 ingyen küldött fogaskereket ,vannak azért még jo emberek de az nem te vagy majd a többiek is rájönnek erre.
bence ,,,aki saját magaát isteniti az nem fasza gyerek hanem hülye
te olvastad mit kellet csinálni rajta és mennyi az anyag ami be lett épitve? ehez nem kell szaktudás csak szerencse termosztát berakás gagyi stb...mert a te motorod is oda kerül?nyald a s...gét hátha ingyen meg csinálja.
bence egy igazi f,,sz vagy ,nem tudom hogy miért foglalkozol ilyen alkatrész el adásokkal meg javitásokkal olyan nagy tapasztalatod biztos nincs huszon évesen meg visszáb foghatnál magadon ha már egy csajt át basztál,én már ezeket csinálom huszon éve én nem mertem volna ilyeneket irni egy közösségi oldalon,téged csak az éljenez aki hasznot huz belöled mig nem koppan az is egy jó nagyot.mink ha kérünk negyven ezret egy javitásért az kész van ,te meg csak tákolsz , majd tiz év mulva legyen ekkora szád ha benne maradsz
faszagyerek :P ennyi :DDDDDD azért aki krisz darabokban lévö sportproját öszerakta ilyen kevés idö alat annak csak van egy kis gogyija és nemkéne fikázni szerintem
Mit képzelsz te magadrol te nagy szájú pöcs,tudsz számolni köcsög be számozod nekem ezt a buziságot, csak nehogy le menjek hatvanba,kis huszon három éves suttyo megvetteted velem a szarodat a fényképet pedig ugy csináltad hogy nem látszott hogy rajta van vagy nincs kompletten kértem buzi ,nagyon el száltál magadtol nehogy már neked áljon följebb mert tényleg le ugrok pöcs.
eztjol megaszontad :))))))
én akkor majd jelentkezem deirtam emailt csak nem válaszoltál nem kel sok cucot csinálni rajta sztem csak tömitéscsere meg karbinál szerintem szimering vagy tömités va gymi vagy csak kitisztitani ennyi meg iyeln ksi aproságok ezek max mennyibe fájnának ?:S és egy nap alat meglehet ilyen kis semiségeket csináni nem?
jah és szerintem fasza gyerek vagyok
tudod mit? ha azóta úgyérzed, hogy úgy kibasztam veled és nem tudtátok ezt a dolgot megoldani, (szerintem nem is akartátok) akkor add postára a kibaszott önindítót, és visszakapod az árát...nekem nem oszt, nem szoroz az ára...sőt meg is tarthatod emlékbe, csak, hogy lásd milyen nagylelkű vagyok.

Kurvára nem tetszik ez a fórumon való baszkódás..mi a fa*zért nem tudtál felhívni telefonon, hogy ennyire rossz most neked. Most jól kapórajött, hogy beírhatsz...gratulálok...had ne mondjam, hogy milyen ember vagy.

Jah és annyit még, hogy senki nem volt még elégedetlen, csak te. És lehet, hogy egy kicsit errefelé is értenek az apriliákhoz nem? Lehet jobban mint arrafelé...
1. kaptál az alkatrészekről képet
2. alkudoztatok itt jobbra-balra, hogy most erre árat mondjak, mondjak arra, ez kell, az nem kell
3. nevetséges áron adtam oda őket, sőt mondhatjuk azt is, hogy az önindító ára le is lett alkudva.
4. kurvára nem azt mondtam, hogy küldök, hanem azt, hogy utánakérdezek, hátha van valakinél.
5. nekem te ne mondd meg, hogy mivel legyek elfoglalva, azzal foglalkozom amivel akarok és jelenleg más 'szerelők' munkáját javítom.
6. nekem is megvan a véleményem.

Nem tudom minek ugrálsz itt a kommenteddel...emilben, vagy telefonon is lehet beszélni, SŐT már meg is beszéltük, úgyhogy elmész a francba a buziskodásoddal itt beírkálni.. 'olyan nagy szerelő'...ásnád el magadat...
Hali! Megtudja valaki mondani pontosan a hajtókar alsó tűgörgő méretet és hol tudok venni? a fölső az 15x 19x20 de az alsót nem tudom. Nagy segítség lenne! köszi
Ha ennyire nagy szerelö vagy ByFzr akkor tudnod kellet volna hogy az indito motor komplett az nem fogaskerék nélkül van. Megigérted hogy küldessz nagyon el vagy foglalva a motor szerelésekkel,,, vagy leszarod az egészet? most van aki istenitsen ,nem vagy te olyan fasza gyerek. velem jol ki basztál meg vettem a nagy semmit fogaskerék nélkül szart sem értem vele. Szép napot mindenkinek nekem rola megvan a véleményem.
irtam Email.t
ezt így nemtudom megmondani, láttam ugyan, de nem vizsgáltam meg. Ha ilyen piti hibák vannak, akkor nem lesz sok.
enyémet láttad kb mennyiért tudnád öszepofozni ? nah várj irok enekd mégegy emailrol :DDDD
Szia Norbi!

Hát a számoom sincs meg? Adatlapomon van 2 fajta elérhetőséééég

Szóval megnézem a motorodat, csak juttasd el hozzám.

A KriszSportPro motorjával ma végzek, ami tömítés kellett csere, sok alkatrész csere, csavarok stb, plusz az egész motor összelegózása. És a munkadíj nem 40ezer. Szóval lehet drága helyre vitted.

Ha gondolod áprilisban gurulj le Hatvanba!