Szia! Van egy continental race attack 120-as nagymotor első gumim.
Igaz, hogy első, de nem számít, 120-as és eléggé 'leötvenesíti' a motort...volt, hogy ilyennel használtak af1-et. A kezelhetőséget sem befolyásolja. A gumi még simán elmegy Neked minimum 5e km-t, 3mm minta van a közepén! Az ára 8500 Ft, 2008-as!
Sziasztok!
Használt hátsó gumi kellene af1re 120 as ha volna valakinek most 130as van rajta de kisebbet szeretnék a rendőrök miatt!
Ha valaki tud írjon már és megegyezünk!
tényleg ritka itt ukrajnában nem csak h a zöld aprilia af1 ritka hanem itt aprilia af1 is. Tudomásom szerint egész ukrajnában 6 eladó ijen motor van. Szóval képzelheted mijen az alkatrész ellátás. ezért nem 100% ig jó a motorom.
Sziasztok bontom a motoromat Af1 Replica 70ccm RV4 minden alaktrész korrekt áron eladó.Kompletten is eladó a motor!Akit érdekel kérem keressen meg: fuzi12345@hotmail.com
igen sajnos ez ilyen...az új am blokk kifelé szélesedik és emiatt a lánckerekek nem esnek egybe...egy módszer van, a blokkfelfogatást odébb hegeszteni, majd az üres részt kihézagolni.
helo mindenkinek kellene egy kis segitség aprilia af1 50 embe vettem egy vadi uj am6os blokkot de nem pont belevalo beletudom fogatni de a fogaskerék kijjebb van mint a régin volt. Én azon gondolkozzom h odébb heggesztem a felfogatásokat. Ti mit gondoltok erről mit lehetne csinálni mást vele? Eléri a lánc a vázat.
ELADO EGY Mitshubishi L200 as pickup auto
1998 as évjárat
GLS komfortos
2,500 as turbo dizel
9L ert fogyaszt
Ára 1.740.000 Forint
érdeklödés esetén küldök képet
akkor szerintem maratok 2 csavart aluból a telóba..valami speckósat ami modernnek néz ki...
vagy esetleg valami rs telóból nemlehet rakni ezeketa csavrokat az af1 replika telójába? nem paszol esetleg? ha passzolnka oylanod nincsen véletlenül..?
Nemtudom Gábor...nemtudom, hogy szükségem van-e azokra a cuccokra Még gondolkodok rajta egy picit, ha nem baj. Van egyébként arany színű telóm, ami Neked kell, de szimeringes. Azt odaadom villahidakkal együtt a fesszabiért és az összes cuccodért. Ennyit tudok felajánlani. Esetleg így érdekelne talán.
Igaz, hogy első, de nem számít, 120-as és eléggé 'leötvenesíti' a motort...volt, hogy ilyennel használtak af1-et. A kezelhetőséget sem befolyásolja. A gumi még simán elmegy Neked minimum 5e km-t, 3mm minta van a közepén! Az ára 8500 Ft, 2008-as!