Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok nincs valakinek rotax 123 főtengely
a forgalmiról és lacházáról még beszélünk
Nem fog forrni a vized, mert a vízpumpa keringeti. A termi csak a melegedést gyorsítja, úgy hogy nem engedni keringeni a vizet(tehát zár) miután eléri a nyitási értéket, akkor nyit és mintha ott se lenne(átenged).

A motoron volt még mit csinálni bőven, a termi keddre jön meg, így nem raktam még rá a víztérfedelet. A többi minden fenntvan a motoron és BE IS INDÍTOTTAM! Jó lesz, de ha tényleg fullosan akarod, akkor meg kell várni a termit!

Az önindítórelénél volt még kis elektronikai gubanc. Elvileg minden a helyén, indul, működik, az idomok vannak hátra és a termi, plusz a szivargyújtó kapcsolóztatása, plusz ugye a hűtővíz betöltése.

Ha minden jól megy, akkor keddre csak a termosztát marad és készen van a motor! Hétfőn lesz még új gyertya és izzó előre.
ez a megmarat összes aprilia cuccom ha érdekele egyben valakit kb 6000ft ért vagy külön külön bármi kell..
pl hátsó féknyereg plusz konzol 2500 ft
két körlámpás lámpa.. 2000ft...
fejidom tartó konzol 1000ft nem hajlott...!
a többi már 1000ft alatt.....
vagy egyben 6 ropi..
30 605 6883 vagy gabor8181@freemail.hu
egy kis lapátolás közben eszembe jutott hogy termi nélkül nem fog felforrni a vizem?

Itt a környéken már mindenki motorozik,én meg tekerem a bringát
Gondolom neked is elvonási tüneteid vannak,ezért ha gondolod elküldöm a forgalmit és lacházáig eljöhetsz vele..ezzel részben kifejezem hálám
Szia. Bocs hogy most válaszolok, köszi, majd még meg gondolom.

Köszi
Köszönöm a segítséget,-Orosz Zoli barátomnak,mert az ö segítségével tudtam a láncot meghúzni utólag is köszi szépen a segítséget!Szia!
Lehet, hogy megoldom a termosztátot (már tegnap érdeklődtem utána), és akkor fullos lesz a géped!

Én megteszek mindent, szerintem ma délutánra már ha minden jól megy el is készülök vele. De nem 100%.
Vazze,egy új motort kapok vissza
Figyu,legyen az hogy ha nyáron elmegy nélküle is akkor had menjen,kicsit nehezebben melegszik az nekem nem gáz,majd addig járatom..
Nagyon köszönöm a hiányosságok pótlását,meg az egész eddig elvégzett munkádat!
nem melegedett nehezen a motor Nálad?

összerakhatom termi nélkül is, csak nehezebben fog melegedni.
Mennél már mi? Nemsokára mehetsz!

Viszont van egy kisebb probléma! A termosztát nincs rajta a víztérfedélen és jelenleg nekem sincs 'raktáron'. Szóval azt minél előbb kell szerezni mert akárhogy kerestem nem találtam a dobozokban. Nem tudom, hogy ez most kimaradt a csomagból, vagy alapból nem is volt rajta, mert azt nem szokták kiszedni a víztérfedélből, csak akkor ha cserélik.

Amúgy jól halad a projekt , vannak ilyen bosszantó dolgok, reméljük többminden nem hiányzik. Minden készen van szinte, a kuplungod beállítva, új gyertya, új első ízzó, új olajvezeték, elektronika OK, henger, hengerfej, power, karbi fennt vannak. Új szívatólefogató, új hengertalp, hengerfej, víztérfedél tömítés, új powerszimmering, powertömítés, kiputömítés, membrán-szívócsonk tömítés, minden csavar pótolva (sok hiányzott). Karburátor kitisztítva. Igazából pár apró dolog van hátra (lánc beállítás, idomok, esztétika...stb..)

Jah és képeket is csinálgatok a munka menetéről!
Szia! 6800 forint POSTÁVAL kompletten a hátsófék. Tartály, cső, nyereg, főfékhenger. Ha kell akkor ott vannak az elérhetőségeim az adatlapon! Keress meg!
nekem van faridomom!
ha érdkel elérhetőségeim az adatlapomon!
hello hivj fel nekem van tank hátsoidom és elsöidomom 06209960038 vagy csak csörges meg és viszahivlak
ja és plexit is keresek /ne legyen töröt/ jo állapotut.
Sziasztok. Keresek komplet af 1 replica /125ccm 1990 / idomszettet ! email:kufu1984@freemail.hu
58 cm hoszu az ára 4e tökéletes vagy ha érdkel 6e féknyerekel és betétekel itt a kép is!
Szia érdekelne, de milyen hosszú, ha le tudnád nekem mérni azt meg köszönném, és porvédőd is lenne? mennyiért adnád ?

Előre is köszi.
szia nekem van 125.höz ha érdekel
Sziasztok!Segitséget szeretnék kérni,hogy van,egy Aprillia af1-50,sem.Láncot szeretném rajta meghúzni,eben szeretnék segitséget kérni.Elöre is köszönöm!Sziasztok!
Szevasztok.

Hátsó fékcsövet, és porvédőt vennék a futura af1 50-re . Ha valakinek van légyszíves szóljon.

Köszönöm.
Szia Bence Barátom!

nem hiszem hogy várok a jövő hétvégéig...
Már nagyon viszket a tenyerem
Hello!
Engem érdekelne, de csak a henger..
Mennyibe kerülne? Milyen állapotú?