Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok mivel kezdödik a motoros szezon és nem szeretnék ugy elmenni motorozni hogy tudom hogy van valami baja elvitems zerelöhöz dehát az 40 ezret kért egy tömités cserélésért? meg iylen hükyeségek hogy letisztija az alkatrészeim ?:S mekkora már:S és ebbe nincs benne a teloszimering csere stb én ByFzr re gondoltam hogy hátha elválalja olcson de seholnem tudlak tudtam elérni az a baj hogy valahonnan folyik egy kicsi benzin szerintem karbival van valami kis tömitéshiba lehet kicsi aproságok az egész . áprilisi honap eleje környékén kéne akkor lesz pénzem addig is elado egy AF1 idomrész hátsoidom lámpával kipufogorendszerreldobbalmindennel fejidom lámpával és tank kulcsal mindennel .
Nincs mit remélem tudtam segíteni! :D
Holnap végig nézem az egészet,és nagyon szépen köszönöm
Hát ha van rajta power szelep valószínű annak a kapcsolójából/ba vezet és ezért nem pörög 5000-5500 fölé. A hátsó ülés alatt van a power szelep kapcsolója onnan kövesd végig a barna kábelt. Ha van power szeleped ugye :D Remélem segítettem :D
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni Aprilia AF1 Futura 125-ös motorom karburátorom szerelésében! Aki tud bármit bátran írjon bármit szívesen meghallgatok! Tény, hogy működik de valami csövek hiányoznak belőle :/ Előre is köszi annak aki tud segíteni!
Szia!10 ezer a minimum ár!Az egészért
egészért
Szia mindenkinek!Lenne egy problémám.Szóval egy Aprilia af1 futuráról lenne szó,50cm3-es.Az a gondja hogy 5000-5500-nál nem pörög többet,át néztem rajta mindent míg végül(Szerintem)megtaláltam a hiba forrását.A blokkból jön ki 5 vezeték,piros,sárga,zöld fehér,barna.Na a barna csak ott lóg,nem tudok rájönni hogy hová mehet(áram az van benne)nagyon megköszönném ha valaki segítene nekem abban,hogy hová kell bekötni.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
Jónapot!Sziasztok! Lenne nekem egy Aprilua Af1em amit elkeztem felùjítani s rengeteg pénzt és időt öltem bele de sajnos nemtudom befejezni.Minden alkatrésze megvan sok ùj alkatrész i van benne.Nem a legszebb de alakulòban van.Képet késöbb teszek fel.Amit a motorròl tudni kell 70ccm es erősitett főtengellyel teljesn üzemképes csak össze kell rakni a maradék alkatrészeket és ràpattanni!Alkatrései is eladòak de igazàn egyben szeretném eladni.Az àra így 60ezer lenne de lehet alkudni.Akit érdekel kérem írjon köszönöm tovàbbi kellemes motorozàst mindenkinek:-)
Szia!Darabjáért vagy az egészért?Nekem is van elérhetőségem!
csáó!

8ezer ft egy jó főtengely
Köszi a válaszod!Te valami jó minöségűt nézek hozzá!:) Széles utat neked
én adok értük 5 ezret!
adatlapomon az elérhetőség
helló zz4 érdeklödnék hogy,véletlen nincs e am3 as blok hoz fő tengelyed ha van menyi lenne kösz elöre tamás
Minarelli Am3 blokkba utólagosan bele tudom építeni a berúgókart?
Megvan hozzá minden alkatrész(dekni,tengely több fajta méretben) ellenrész,berúgókar stb.
Viszont amikor beépítettem a berúgókar mindig előre csapódott,nem állt meg ahol kellett volna neki mi miatt lehetett ez?
Sziasztok.Megmaradt Aprilia idomaimtól megválnék.Némelyik karcos de egyik sem repedt.Legjobb ajánlatért!
Dodi.06-209-156-562
dodimanta@freemail.hu
Sziasztok!
Véleményetekre lenne szükségem :)
Malaguti F10-re elcserélnétek azt az Af1-et amit a galériába töltöttem fel?

Adatok: Aprilia Af1 50 Am3 blokkal szerelt motorom,első lánckerék,lánc kell rá,első fékkar,akkumulátor,önindítót ahova befogatod a felfogató része meg van repedve,önindítója jó.
Gilardoni II-es hengerrel,dellorto phbg 21 karburátorral, fém fékcsövekkel,Polini szívócsonkal,Gianelli rezóval,saválló végdobbal.

Szerintetek ez így mennyit ér?
egy kérdés annyi hogy van a benzincsap és hogy hogy van elzárva megnyitva tartalékon ? ha felfele mutat a nyil akkor mivan ha oldalra akkor mi?:DDD mindig elfelejtem:S
Hali. írtam az email címedre, ami az adatlapodon meg van adva. Hátsó fékkel kapcsolatba. csuser@freemail.hu Jó címre írtam?
Hát az anyag ennyi lesz:

-termosztát
-szívatórész
-tömítésszett
-gyertya
-gy
ertyapipa (az sem normális)
-első ízzó
-plusz még pár apróság

Erre jön még rá a munkadíj. Telefonon megbeszéljük pontosan, hogy mennyivel készülj.
Fasza Az önindítót én is sejtettem hogy valami gubanc van mert nem mindig tekert...

Neked van igazad,várjuk meg a termosztátot és legyen 100% kész az egész.az a pár nap már nem számít...Látsz már egy névleges összeget amivel számoljak? Mert jövőhéten úgy is intézek minden anyagit és akkor veled is intézném a járandóságokat...Előre is köszi!
hello aprilia af1 sintesiből van még pár alkatrészem ezeket jutányos áron továbadnám ,nekm már nem kellenek. Ami megvan blokk alja új csapágyakkal,hajtókarral,váz lengővilla, hátsókerék első villa fejidom segédváz tank hátsó kerék. A legjobb ajánlatért viheted is. Köszi ,hogy elovastad. érd: norbika01@postafiok.hu
28x38x7 a szimering méret, ha jól bevan állitva és toppon is van motorilag akkor 4-5L/100km-rel kényelmesen ellehet járkálni.
Üdv
Van jó állapotúm, ha érdekel emailon keress meg ott a részleteket!
patvaros87@gmail.com
Üdv
Sziasztok! Rotax123 ba főtengely szimering méretét tudja valaki?Ha igen akkor veszek csapágy boltba előre mire szétszedem már rakhatom is bele:) A másik mennyi fogyasztása nektek normál tempo,és 160 hengerrel akinek ez van rajta?Köszi széles utat