szerintem nem!
de nekem van 1 tökéletes álapotu főtengejm az ára 15e
és még 1 jó darabig használható!
ujonan vagy 25e a hanjtokar +posta
meg még bele kell préseltetni ott van hogy 30e csak a főtengely!
Azért kérdezem mert kiszemeltem egy felújításra váró áldozatot, azt én is hallottam h több alkatrész van a 123-ashoz, de pl dugót meg hajtókar szettet nem használtan kellene venni. Azok nem egyeznek meg a 122-as típussal?
Hali
Az af1-ek rotax 123-as blokkja és a rotax 122 között mi a különbség?
Keresetem alkatrészeket neten (dugó, hatókar tömítéskészlet) de inkább csak 122-hez találtam, azért kérdezem h akkor ezek a dolgok megegyeznének a két blokkban?
hali eladó alkatrésznek/vagy kinek mire kell még javítható állapotban hátsó fék javítást és egy dugó+ henger fúrást igényel/ egy aprilia a f1 50/70 lehetőség szerint egyben.35e ft érdeklődni egész nap.t:0670-671-5472.
a zotyavfr@freemail.hu címre írj már légyszives minden információt ami haverod volt RS250-eséről van, Nicasilos hengerek vannak rajta, bármi amit tudsz róla nyűgje baja minden érdekel... Nem tudtam e-amilt küldeni hibaüzenetet írt ki.
sziasztok ajánlottak egy Aprilia Tuareg wind et a motoromért szerintetek megéri 125 ös elvileg nagyon szépen megy 140 el 145 el is gond nélkül eger budapest közötti turákat simán birja stb
Sziasztok.Lenne pár érdekes kérdésem. Rv gyujást be lehet -e rakni Am6 os blokkba?karbit át lehet-e rakni?Nincs e véletlenül v kinek elfekvőben 1 RV3 vagy 4 es váltó ocsón?válaszotokat előre is köszönöm.
de nekem van 1 tökéletes álapotu főtengejm az ára 15e
és még 1 jó darabig használható!
ujonan vagy 25e a hanjtokar +posta
meg még bele kell préseltetni ott van hogy 30e csak a főtengely!