Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nem!
de nekem van 1 tökéletes álapotu főtengejm az ára 15e
és még 1 jó darabig használható!
ujonan vagy 25e a hanjtokar +posta
meg még bele kell préseltetni ott van hogy 30e csak a főtengely!
Azért kérdezem mert kiszemeltem egy felújításra váró áldozatot, azt én is hallottam h több alkatrész van a 123-ashoz, de pl dugót meg hajtókar szettet nem használtan kellene venni. Azok nem egyeznek meg a 122-as típussal?
a 123 az sokkal olcsobb az alkatrész utánpótlása!
nekem is van minden!
adatlapomon az elérhetőség
a telefon számom pedig 0670-671-5472.
szia a motor Budapesten van a 22 kerületben az e-mail pedig lada 76 @freemail.hu
Hali
Az af1-ek rotax 123-as blokkja és a rotax 122 között mi a különbség?
Keresetem alkatrészeket neten (dugó, hatókar tömítéskészlet) de inkább csak 122-hez találtam, azért kérdezem h akkor ezek a dolgok megegyeznének a két blokkban?
hello én megvenném érdekelne hol találhato esetleg email cimet valamit adsz?
hali eladó alkatrésznek/vagy kinek mire kell még javítható állapotban hátsó fék javítást és egy dugó+ henger fúrást igényel/ egy aprilia a f1 50/70 lehetőség szerint egyben.35e ft érdeklődni egész nap.t:0670-671-5472.
Hello!

a zotyavfr@freemail.hu címre írj már légyszives minden információt ami haverod volt RS250-eséről van, Nicasilos hengerek vannak rajta, bármi amit tudsz róla nyűgje baja minden érdekel... Nem tudtam e-amilt küldeni hibaüzenetet írt ki.
AJAJ AZ NEM JO :sss reméljük nem nagy baj
Nem tom...minden tiszta olaj,plusz olyan hangja van mint egy traktornak
szétment a blokkod?:DDD
Hali! tudsz nekem szerezni komplett blokkot?
gyorsaság felé huzok de még ráis fizetne és elv megy 140 et és a turákat is kurvajol birja

Megéri? Én vennék magamnak egyet legszívesebben, mindig is tetszettek a Wind-ek...még 50-esben is.

Ha a gyorsasági felé húzol, az úgyis hamar kiderül, eladod és újra gyorsaságit veszel majd
sziasztok ajánlottak egy Aprilia Tuareg wind et a motoromért szerintetek megéri 125 ös elvileg nagyon szépen megy 140 el 145 el is gond nélkül eger budapest közötti turákat simán birja stb
150 kell a 34-be ;)
Most láttam csak hogy írtál te is. Megnézem azt is ha küldesz képet. nagy122@freemail.hu Köszi! :)
köszönöm én is 150-re gondoltam akkor meg is veszem holnap :)
hello nekem rx-be 34-karbiba 150-es van és igy jó.probálgatni kell,de sztem 140-160-ig a min és max.remélem tudtam segiteni.
Sziasztok.Lenne pár érdekes kérdésem. Rv gyujást be lehet -e rakni Am6 os blokkba?karbit át lehet-e rakni?Nincs e véletlenül v kinek elfekvőben 1 RV3 vagy 4 es váltó ocsón?válaszotokat előre is köszönöm.
120 elég szerintem
11kw-os Sportpro-t vagy Futura-t vennék 300e-ig lehetőleg a dunántúlon.
Hali. Skacok 125 Af1-be mekkora fúvóka kéne? 180-as van most benne de kicsit nagyolom ötletek? 34-es Delorto karbi
ment a e-mail!