képeket, leírást tudsz nekem róla küldeni akár e-mailben? Milyen fúvókák, tű, kehelycső, stb van benne, powerjet, olajzásnak furat, mennyire kopott, mennyi idős? köszi!
Utast vinni? Hát ez érdekes kérdés... ha azt nézzük, hogy például Te vagy tegyük fel 70 kiló, a barátnőd 50...ez olyan, hogy ketten járatjátok a motort, vagy ha egy 120 kilós ember járatja motort, lényegében ua.
500-1000 km...első 100km 4-5e fordulaton max., következő 400km fokozatosan növelt fordszámtartományokban legyen, 6-7-8ezer, 500 után szinte normálisan lehet már használni a motort, elkerülve az üvegig pörgetést és a tartós nagyfordulatú végsebességezést. 7-800- max 1000km után már nyugodtan küldheted! Mikor össze lett rakva és teljesen friss, akkor alapjáraton nem árt járatni kb fél órát az első elindulás előtt...
Eladó vagy cserélhető Malaguti RST 80 cm3 motorom, 125-ös vagy nagyobbra ! Képet még tudok küldeni !
Ha valakit érdekel írjon és megbeszéljük !
email: rpankotai@freemail.hu
szia......kellene nekem 1 db elsőféknyereg.......esetleg ha érdekel alkatrészt adnék érte....akár komplett hátsó nyerget.....vagy mond meg mi érdekelne....af1 replikára...köszi
szia....lehet hogy akuplungkiemelődnél a blokkban ahol van az a 3 golyós kis szerkezet..az szokott oylkor olykor eltörni..a menetes belső része.....nekem van oylanom 1500 ftért odaadom ha majd kellene esetleg..üdv
30 605 6883
Ha kiveszem a gyertyat szepen jar a dugattyu!Ha inditom is akk is rendesen tekeri de valamiert nem indul be!Ja es szikra van!Olyan mintha nem kapna benzint!Majd jov heten kiderul a szerelonel!Koszonom a tanacsokat es a segitokeszsegeteket!
Neked pedig kulon koszi ByFzr!Ha ezen tul leszek es meg meg lesz a gumi akk megveszem!
Ha teheted akkor az első 2-300 után
aprilia af1 futura 125 / extrema muanyag tankot keresek, csak a belso tartaly kell!
elore is koszonom!
Eladó vagy cserélhető Malaguti RST 80 cm3 motorom, 125-ös vagy nagyobbra ! Képet még tudok küldeni !
Ha valakit érdekel írjon és megbeszéljük !
email: rpankotai@freemail.hu
vagy ac érte 1 alaplapot müködöt és beüzleteltük
vagy utána kel álitani a dekni közepén!
ha kel én tudok alkatrészt adni!
elérhetőségeim az adatlapomon!
30 605 6883
Elöre is köszönöm
Neked pedig kulon koszi ByFzr!Ha ezen tul leszek es meg meg lesz a gumi akk megveszem!