Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de az holnap reggelre nem jut el hozzám
fesszab lehet, vagy alaplap...valszeg fesszabályzó... zolko segít benne
Sziasztok olyan kérdése lenne mit kell keresnem néznem hozzá Af1 125-höz olyankor amikor nem tölt vissza az akksit a motor egyáltalán!
Rotax 127-hez keresek lendkereket.Köszönöm!
pudleiner@freemail.hu
itt a méret 28x38x7
nekem van 2 db zsir uj ha érdekle az ára 4e
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Aprilia AF1 125-öm van. Főtengely szimeringet szeretnék cserélni, de nem tudom a méretét. Valaki esetleg tudja? Előre is köszönöm!
Próbáld meg B10EG v. BR10EG- vel...fölül jobban megy vele a motor...meg ugye az a gyárilag előírt...meg drágább is...a 9es pótgyertyának jó

Ez nem azt jelenti, hogy megszűnik vele a probléma, de biztos, hogy jobb lesz. Utána lehet majd állítgatni, lehet picit sokall.
B9ES
Milyen gyertyával mész?
sziasztok!
Olyan problémám van hogy a motor 1-2-esbe egyáltalán nem pörög power fölé csak dadog olyan 7000-7500-as fordulaton 3. és fölötte már felpörög power fölé de akkor is néha megtorpan meg mintha fulladna is kicsit. Télen kapott egy arrow rendszert lehet valami köze hozzá? Mi lehet a baja?
engem érdkel! adatlapomon az elérhetőség!
Sziasztok!Eladtam a motoromat így feleslegesség váltak az alábbi alkatrészeim.Mindegyik jó, beépíthető állapotban van kivéve a henger(polini 160)ezt perselyezni kell.A képről nincs meg az önindító már.Egyben szeretném eladni lehetőleg 10ezer ftot szeretnék kérni így mindenért
asztalosalmos@vipmail.hu
0630 387 2891
Üdv.
RV4-es hengerre lenne szükségem. Ha lehet 70-es és ne túl drágán.
Előre is köszi.
Halihó skaccerek!

Dani kipróbáltad már a motort működő powerrel?
nincs mit ha már én egy picit megszivtam akkor legalább mások ne szivják meg.
Neked is szép estét.
Nagyon köszi a segítséget, akkor nem veszek másik blokkot, hanem feltámasztom a régi RV-t...
Sokat segítettél mert fölöslegesen nem kell nekiállnom fúrni-faragni...
Ez így egyszerűbb (új főtengely, és dugó) aztán mehet tovább :)
szép estét!
helo be lehet tenni csak nem fog menni a motor én sajnos ezzel küszködöm már egy ideje. Az a helyzet h az első fogaskerék kilyebb van az am blokkon odébb kell heggeszteni a felfogatásokat kb2cm+ az rv blokkon tekercses gyujtás van az am6 oson pedig akumlátorod ezért még venned kell cdi-t +trafót Szerintem ijesmibe nem érdemes bele fogni mert csak pénz és idő pocsékolás. Remélem segithettem.
Tiszteletem az uraknak!
Érdeklődnék, hogy valaki tudja e, hogy RV blokk helyére be lehet e tenni AM blokkot egy az egybe vagy szükséges e valami átalakítás? Pl: a rögzítési pontok? Sajnos eddig nem találtam AM blokkról méret rajzokat. Ha valaki követett már el hasonlót, kérem jelezze…
Segítségetek előre is köszönöm! Szép napot!
sziaa kipufogom van dob és rendzer is hejasnorbert@freemail.hu par ezerert viheted
hali, sajnos már elkelt
A következőkre lenne szükségem 92-es Sintesi 50ccm rv4blokkhoz:
-gyujtásalaplap(Ducati)
-önindító felfogató keret
-kipufogó (rezó+dob)
-használható láncszett
Elfogatható árat mondjatok!
Szia!

Sajnos csak a motoron van egy :D De szerintem előre utlással lesz azzal a 600 ft-os dologgal itt az email címem: brothers_in@citromail.hu
A többit majd ott megbeszéljük!
Tegnap végre haza tudtam hozni a gépet ByFzr-től aki eszméletlen munkát végzett az Aprilián! A fotók menüpontban betekintést nyerhettek mi munkát végzett a srác 1-2 hét alatt..
halli henger dugóval van e még .123 as
Eado aprilia af1 replica sintesi 123 as rotax blokkos motorrol hátso két lábtarto konzol fekete hátsoidom lámpával elsöidom lámpával tank tanksapival kulcsal es elado egy jawa 350 es moci rendszámtábla van csak iratok nincsenek :) vagy csere esetleg egy rendszámos motorra aprilia af1 replica 123 as telejsen pöc röf tüzppiros spormtotor és a jawa plusz az alkatrészek