Azért nem indul be, mert valószínű megragadt és a kompresszió egyenlő a nullával. Könnyebben forgatja amikor indítani akarod? Vagy gyorsabban? Olyan mikor nincs benne gyertya kb.
hat ha jaratosan 6.ba kiforgattad 9000ig akkor nincs min csodalkozni ha behanyt szegeny..... mikor megallt besatuzott a hatso kerek? ha igen akkor megragadt szepen.... (mazlid volt hogy megfogtad es lett nagyobb baj belole)
Nekem szerintem nem ragadt meg mert ha inditom a dugattyu mozog de valamiert nem indul.De en voltam a hulye mert jaratos es huztam neki 9ezerig 6.ba 140 es akk csak megallt megriszalta a hatuljat de gyorsan kuplungot behuztam es sikerult bukta nelkul megallni.De majd a szerelo megmondja!De azert varom a velemenyeket!Koszonom! :(
helo nekem már volt ijen beragadt a dugattyu sebeségben sem birtam megforditani a kereket. Nekem azért vot mert nem jol dolgozott a vizpompa és tulmelegedett lehet neked is az a baja.
Segitsetek rajtam nagy bajba vagyok!Kint voltam a mocival kicsit meghajtottam és meg allt menet kozben.Mi lehet a baja hiaba probalom inditani nem indul.Megragadhatot?Kicsereltem a gyertyat ugy se indul,benzint kap aram van!Mi lehet vele? :(
Sziasztok vettem a héten egy AF1 et és esetleg nemtudtok nekem olyan linket küldeni ahol erröl motorol minden le van írva blokrol minden vezeték fel van ralyta tüntetve melyik kapcsoló mit csinál stb
Másik kérdésem hogy egy motorhoz értö ember az itthoni szerszámokal tügörgöket kitudja cserélni vagy kell valami spéci szerszám hozá? és ha valakinek lenne eladó alkatrésze motorhoz pl kuplung vagy gumi elöre az irjon.
Sziasztok!
Vkinek nincs eladó vizfedél? Ha nem jól írtam a nevét akkor bocsi :S Az kellene ami a henger fej felett van. AF1 Futurához ('93 Rotax 123) Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy Af1-em és ma amikor be akartam indítani hiába adtam rá a gyújtást semmi elektronika nem működött és nem is indult be. Utána kb. 1 órával megpróbáltam megint és minden jó volt indult ahogy kell viszont utána 10 perccel már megint nem indult. Mikor utoljára mentem vele akkor azt vettem észre hogy néha elment a műszerfal világítás meg a hátsó lámpa de a többi jó volt. Esetleg valakinek valami ötlet. Annak lehet hozzá köze hogy letörték az egyik indexem és a vezetékek úgy maradtak szigeteletlenül?
Szia bence lenneegy kérdésem leszeretnémf esteni a motoromat nagyvaloszinüséggel szürke lesz lakkozot nem matt hanemaz a fényes és arra akarok matricát valamit tudnál ajánlani olcson?
Azért nem indul be, mert valószínű megragadt és a kompresszió egyenlő a nullával. Könnyebben forgatja amikor indítani akarod? Vagy gyorsabban? Olyan mikor nincs benne gyertya kb.
Ha gondolod segítek benne!