Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Azt Szeretném megkérdezni ,hogy meg -e van még a trafó, a gyújtás kapcsoló, km spirál, és hogy hátsó lámba van e ? És ezeket menyiért adnád? Előre is köszi .
Varga József
Nem kell valakinek apriliás sapka ? Nagyon frankó állapotba van ! 1500 Ft az ára , postázom . 06 30 866 2022 ill . email : doldermotorrad@gmail.com
Elado
AF1 tank hátso idom elsö idom kipurendszer gyári nagoyn olcsovagy csere egy babettá ra :$:D arra még adok egy szintetizátort is :DDd
06302692998-as számon elérsz
v a szacsomotor@freemail.hu
28-as dellortot tudok, kompletten, jó állapotút 8000ft-ért.
ha érdekel akkor a továbbiakat:
patvaros87@gmail.com
Üdv
SÜRGŐS!

Keresek Aprilia Af1 Sintesi (rotax 123) 28-as vagy 34-es Dellorto karburátort!

30-25-62-333 Üdv.
ved már fel légyszives valahogy velem a kapcsolatot!
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail
.hu
aprilia af1- 125 kipufogó jó állapotban=9000ft kompleten
sziasztok egy kérdés Aprilia Af1 REPLICA hoz lehet hátul givi dobozt
Amal sem komplett gyujtás, és nicasilos hengerszett eladó!
Ezen felül minden alkatrész 125ccm aprilia af1-ekhez!
érd.:patvaros87@gmail.com
ezt aláirom én is sokkal jobb a nikacilos!
Vitatkozni én sem szeretnék, nincs is min.
A nicasil minimum 8szor keményebb mint az öntöttvas hüvely.
A siklási tulajdonságai is jobbak.
Ezen nem nagyon van mit vitatkozni.

(zárójeles észrevtel, hogy a modellmotor mint oylan az alapvetően üzemórás, ha hüvelyes, ha bevonatos:)
Értelek! De akkor hogy is van ez a gyakorlatban? 2.3 Honda Prelude blokk a nicasil-os és egyben a legnagyobb mellényúlás. Általában ez blokk a méhtelep végzi. Sokkal rövidebb az élettartalma a hengernek mint a vasperselyes(nem öntvény) henger első felfúrásának az ideje?
A nicasil-os modellautó hengerek üzemórások. Elhiszem, hogy nagyobb teljesítmény hozható ki belőle. Ezeket mind személyes tapasztalat alapján írom neked.
De nem szeretnék vitatkozni, félre ne értsd.
olyan 54.05 környéke.
Na csak kikerestem:)

A bevonatok átlagos keménysége 850-1100 Hb
Az öntöttvas hüvelyké 160-300 között alakul, de a 300 az már gyűrű anyagból van.
Jellemző keménység 180-220 hb között.
szerintem ezt a metallurgia témát ne erőltessed:)

A bevonatban a sziliciumkarbid az gyakorlatilag köszörűkő vel azonos anyag.
HAdd ne keressem ki, hogy hányszor keményebb mint amit acélból edzéssel ki lehet hozni.
(asszem úgy 9-10 szer keményebb a bevonat, nem is viszi a bevonatot egyetlen acél szerszám sem, sőt a köszörű is csak kínosan, merthogy ugye egyforma kemények:)
Az iyles tárgyakat gyémánporos basszal szokás megmunkálni)

További porblematikusnak mondható kitétel az érvrendszeredben, hogy a perselyek anyaga nem ezdett acél:)

A hüvely némileg ötvözött, de kutya közönséges öntöttvas.
Egy hétköznapi autó hengere mennyit bír hónolás nélkül? A nicasil az alumíniumnál keményebb, de az edzett acélnál jóval gyengébb! Ha nem verseny célra használod akkor vaspersely! Hátránya: a gyűrü gyorsabban kopik(olcsóbb mint mindig hónoltatni), nehezebb lesz tőle a motor(szerintem nem az kb 300g a lényeg) és nem olyan alacsony a súrlódási együtthatója.
Megnézed katalógusban mekkora az utsó dugó hozzá, azt lehet a gyári hengerbe belefaragtatni.
Az nem, me' az vazsbú van :)
és a hüvely meg nem kopik?
Ha tartósra szeretnéd, akkor érdemes perselyeztetni. A nicasil kopóréteg és sajnos ettől motor üzemorás lesz. Egy jobb gépműhely elvállalja a perselyeztetést.
Sziasztok eladó egy Aprilia af1 sintesi egyben vagy darabokban.RV-blokkos, 4 sebességes, 70ccm-es.Akinek kell azzal a részleteket megbeszélem!Emailcímem fuzi12345@hotmail.com
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék, hogy egy alapméretes hengert (53.95) max milyen átmérőre lehet kihonoltatni hogy még meg legyen a nicasil?
Ezt csak megerősíteni tudom...Mármint hogy jó srác...nem nyafog hogy ez szar,vagy nem szar,cselekszik...Érti amit csinál...na de nem fényezem tovább,mert a végén megkérdőjelezitek nemi hovatartozásom Az én motorom nála van...Csak kár hogy olyan messze lakik

lényeg:
Üdv! Ferenc? Nem én adtam fel,mert a Stúdióban voltam,de leírtam világosan mindent.....vagyis,ezek szerint mégsem

ÓÓÓÓ annak nagyon örülök hogy ilyen jól haladsz
Köszönöm szépen,csak majd tudjam meghálálni,meg megfizetni
Kiskunlacházával kapcsolatban gondolkodtál már? Mert akadt ötletem,de ahhoz tudnom kéne hogy jössz/jöttök-e vagy sem