Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ide tudnál képet küldeni? És hogy tudnád eljuttatni hozzám?
nagy122@freemail.hu
már nincs meg sajnos de az idomok tanksapka ülések stb megvannak nemtudok velükmit kezdeni mert ugyis festem az idomomat most de azokkal nem tok mit kezdeni senkinek se kell:s
van szivocsonkom is és tartélyom is a 2-t odadom 3ezerbe
Norbi megvan még a kipufogó amit vittem Neked? Vagy legalább a rezonátor része?

Nézz szét a kábeleknél, alaplapból kijövő kábeleknél esetleg, gyújtáskapcsolónál, ha látsz valami gyanúsat, szüntesd meg és remélhetőleg többször nem fog előfordulni.
fékolajtartályom van, egy ezresért a tiéd
megvan valami beázott mert reggel kisütött a nap felszáradt minden és ujra indul a motor :DDDDDDD mi ázhatott be ?
rotax 123 alkatrészek érkeztek és még a több cucom is van! af1-hez!
130 széles 90% gumi 10e
heger 20e vasperjejes!
dugó 5e
dellorto 28-as karbi 8e
sem amal lendkerék 13e
trafó 15e
alaplap 15e
rotax 123 jó fötengej 15e
kuplung 6e
pover nylev 4e
pover motor 5e
pover öntény rugóval 5e
egybe a pover 12e
futura tank 5r
sintezit faridom 3e
sport pro /futura oldalidom 5e/pár

futura hátcso felni 3e több szinben is ! meg még van rengeteg minden !
adatlapomon az elérhetőség
Sziasztok van pár eladó cuccom:
-AF1 Futura 125 hátsó segédváz
-AF1 Futura 125 faridom hátsó üléssel együtt
-RS 125 ülés alatt lévő idomok

és keresek AF1-hez jó állapotú szívócsonkot(34-es karbim van) és hátsó fékolajtartályt

érdeklődni: nagy122@freemail.hu
ha kell küldök képeket is
Hello van egy elado rotax 123 -as hengerrem prox dugóval , adom hozza a cilindert es a hengerfedőt. Korubelul 4000km van benne , akit erdekel irjon vagy hivjon.
Tel.: 0630 867 63 97
Email: boris.smith05@gmail.com
okés egy kérdés krisz motorja mennyibe került cakk pak munkadijaddal mindennel együt?
valószínű nem , de semmi sem biztos.
jah okés az nekem jo :)))))))) öhm de sigy amit leirtam nem szorult meg stb tehát csak nem olyan hü de drága dolog lesz ügyE?
ez csak az, hogy elhozom ide hozzám. Ez nekem oda-vissza út ugye. Ez ennyibe kerül, ezzel nem tudok mit csinálni. Ha kész lesz a motor, akkor meg eljöttök érte. Akkor már megy a lábán. Ha nem sikerül megoldani, akkor kitalálunk valamit,de olyan nemhiszem, hogy lesz...
Jóccakát!
ha 3500 at adok akkor az oda vissza ?:) plusz majd mondod hogy mit kel csinálni rajta és azzzal mondod az árat gondolom és én ugy rakom el a pénzt és amikor hozod akko fizetem
utánfutót kell bérelni, meg ha bemegyek hozzád akkor összesen 150, de inkább több km az út, 3500-at adtok mind a ketten akkor jó.

csak Marcihoz meg vissza 125.
szerintem megoldható.
az a baj szálitani nem naon tudok de nem lakom messze 20. kerület ha kel azt a plusz benzinpénzt állom én kb mennyi lenne mert akkor marcival felesbe áljuk a benzint
pénteken ha minden jól megy.
nah az nekem joféle:DDDD szerintem megoldhato övéért mikor mész?
Hatvanban lakom, ide juttasd el, ha nem tudsz vele mit kezdeni...máshol én nem látok neki szerelni, a marci motorja is jön ide. Max leviszed Marcihoz és a kettőt hozom ide, aztán meglátjuk mi van velük!
szikrázik önindito forgat mit kell még átnéznem
annyit még tudnál segiteni hogy elektromos hibánál mit kel átnézni? biztositékok rendben , gyertya
figyelj ezt naon szépen köszönöm akkor tuti elektronikus mert bár nem tudom de mentem 50 60 nal és megáltunk mert ált a sor akartam elindulni ésgyszercsak megált azért irtam hogy benzin gond lehet mert ugy ált le mintha kifogyot volna a benzin egyszercsak hulla zörges minden nélkül nem huzattam meg semmi de köszi ezzzel sokat segitettél
N, akkor egy +jel:)

Az iylen "ménemmegy pedig mindenjó ltszólag" kérdésket nem feltátlenül kell motorspecifikusan megoldani rendszerint uygan az a hiszti oka mindne motornál.

első körben célszerű nagy csooportokra bontva behatőrolni, hogy mi NEM okozhatja a porblémát.
(ezt kizárnám vágó úr módszert lehet alkalmazni)

Be kell határolni, hogy:
elektronikus
mechanikus
Üa elltási eredetüa porbléma.

Ha például este beálltál a garázsba, még nsm volt semmi baja, de reggel már meg sem pöccen, akkor a machanikus eredetü hibákat nagy biztonásggal ki lehet zárni, mert kevéssé valószínű, hogy például megragadt a motor éjszaka a garázsban:)
ebben az esetben máris egyel kevesebb galibagyűjtemény jöhet szóba.

Érdemes megfigyelni, ileltve visszaemlékezni rá, hogy amkor a motor kimúlik, mielőtt megállt volna mit csinált.

Ha kb megállt minden, de tényeg minden előjel , rángatás, akadozás csörömpölés nélkül úgy, mintha kivvetted volna a kulcsot, akkor jó esélylel nem üa ellátási problmád van.
Az üa ellátási probléma ritkán okoz filmszakadás szerű leállsát előtte valami történik rendszernt, akadozás, rángatás hörgés, szóval valami nem normális esemény.

A mechanikus eredetü guzmik meg rendszerint valami zajjal járnak, csörömpölés, csattanás, kerregés, egyszóval valami hanghatással.

ezekből kifolyólag, az elvágólag figyelmeztetés nélkül megálló , és semmiylen hetásra újra nem indítható motor igen nagy esélylel valamilyen elektromos kárt szenvedett.

Érdemes tudni, hogy a vellanyos cuccok kétféle képpen szeretnek kifingani: kikapcsoláskor, bekapcsoláskor, vagy csúcstehelésen
(ja, ez három:)

Szóval, valami yilesmi módon érdemes nekiállni, ileltve végigondolni a hibakeresést.

Ilyen hirtelen leállásnál