Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rendszámos a motorom és eddig semmi baja nem volt amugy meg kerestem hozkézikönyvet de sehol nicsá
ez meg a másik amit sztender válaszolni szoktak:)
HA jól sejtem a motorod meg 125/50es:)
Mert nem értem, hogy miért nem nézel utána, amikor ott ülsz a gép előtt.

Tök rendszeres, hogy Dellortó mauált kérnek fórumon, ha meg beütik a keresőbe, kb az első a greg bender féle az első találtat, de azt nem, nem ütik be.
Azt ütik be, hogy "aggyá manuált"

ez olyan kb mint, ha a hűtő előtt állva fehívnád anyádat, hogy hol a kaja.
ez a furom azért van hogy segitsünk egymásnak nem hogy fikázzunk
akkor meg minek irogatsz?:)
Amikora az ilyemit leírom, a válasz is mindig uygan ez:)
figyelj fikázni gyakorikérdések pont hu-n kel ha nem tudsz értelmes választ irni ink meny aludni elég sok motort megszereltem máér énis és mivel ezt énse tudom és nem a szikra van benzines kérdést tettem fel nemis értem a válaszod
hol laksz ? amugy halottam mész üllöre oda sztem eltudom vinni ha az közeleb van mert spanomhoz mész és akkor megtudnád nézni (marci ) hoz
"szikra van"
Hol, mekkora?
Merthpgy nekem is van szikra az öngyújtómban, a motor mégsem megy vele.

"benzin van"

JA a kúton is elég sok ,oszt mégse rohangálnak az emberek bezinkúttal.

Kicsit nehéz felfognom hogy az ember, aki nem rt valamihez, miért nem keres utána?
MA oylan lehetőségek vannak, hogy az elképesztő, az ember ideül a géphez, és egyetemi szintű cuccoket megtalál a motorműködésről.
, de a tulajok csak ólnek tanácstalanul, és felírják a fúrumokra a jólismert szikravanbenznvagmégsemmegysegítsetek mondatot.

Amikor az én korosztályom keztedd motorzoni, kb lófasz sem volt, nem hogy net. Volt kb 1-2 elérhető szakkönyv meg néhány a könyvtárban, de az uyge bonyi, pláne annak aki lusta, de azért valahogy csak megtanultuk az alapokat, pedig alehetősgeink a töredéke sem volt annak ami most van.
ezt így nehéz megmondani. Attól, hogy szikra van a gyertyán ha ki van véve, az még nem jelenti azt, hogy nyomás alatt is tudja produkálni. Vagy még, lendkerék, főtengelyszimmereing, vagy a franc tudja meg kell nézni. Hozd el, van hozzá mindenem amikkel kompletten megvizsgálom a gépedet
szia sztok kéne egy kis segitség emberek :S valami beszart amotoromon ma mentem mentem szépen lassan egyszer csak leált modnom dik mivan veled inditom beindult elindultam megint leált utána halál már nem indul inditom inditom pörgeti de nem indul hazatoltak 10 KM ert :D hazajövünk szétkapjuk szikra van karbit kitisztitottuk légszüröt megnéztük gyertyát megtisztitottuk hütővizet leengedtük megnéztük a hengerfejtömitést azis jo kábeleknél semmi hiba összeraktuk de még mindig nem indul mi lehet a baj ?:SSSSS
uj alkatrésznek való motor érkezett van most minden adatlapomon az elérhetőség!
Itálmondó békéscsaba vagy Natix kft kecskemét
rendesen fel lett töltve... valószínűleg a tömítés szállt el... hol tudnék venni hozzá másikat?
Nem igényel légtelenitést ha normálisan fel van öntve vizzel ami 1,1 l folyadék.Ha forralja a vizet akkor lehet nem hajt a vizszivattyú v agy ki ment a henger fej tömités.
Ott nem a légtelenítés fog segíteni! Ez egyszer 100% . Magát légteleníti, amint elindul a vízpumpád! (már, ha tényleg megy, és a víztér oldalról is benne vannak a lapátok) Vagy azért mert elment a hengerfej tömítésed(nagyon valoszinü) vagy azért, mert a hűtőd betömődött (sár-homok bármitől) . Vagy valahol átdolgozik a víztérbe a mocid (nem tömít szimering vagy tömítés)
Nekem a vízpumpa forog szépen. Állítólag vagy levegős a rendszer vagy a hengerfej tömítés halt meg... Azért furcsa mert hengerfej tömítés kb nem is volt benne és semmi baja nem volt...
Szia.Nekem Sintesim van és légteleníteni azon sem lehet.De nekem is forralta a vizet és a vízpumpám nem ment.
Szia. Sanyi 502 zavarnálak egy kicsit kérdésemmel ha nem gond. (téged ajánlottak) Aprilia Af1 Futura 50 rv4 es mocim van és az a gond vele hogy forralja a vizet, hogyan kell lelégteleníteni a rendszert?
irj rá sanyi 502-re ő 50 ccm el foglalkozik!
Légteleníteni hogy kell? sehol semmi légtelenítő csavart nem találtam....
www.italmondo.hu
de ez nem 4 ütem hogy hengerfejes és foralja!
van benne redesen víz? le van légtelenitve a rendszer?
Miért forralhatja a vizet a motor? Rv4 es blokk. Hengerfej tömítést hol lehet hozzá kapni?
BYfzr! Köszi a segitséget látom te kened vágod rotax123-at:) A két blokk középhez megy tömités még nem szedtem szét,de jőn a jóidő muszály lesz:) A fars szimereing cserével nem orvosolható sajnos.Te lehet sonkánál kap farsot karbinál nincs gond mióta megvan azóta szar.Aprillia Red Rose gép
minimum akkorát