Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Marci!

Örülök, hogy mindent rendben találtál! A km órához kell még neked csiga is? Tőle érdeklődj emailben: Patvaros Zoltán patvaros87@gmail.com gyorsan fog válaszolni és szerintem biztos van nála ilyen!
Sziasztok lenne egy kérdésem af1 futura 125-nincs valakinek kilométeróra meghajtása?Lehet párotoknak írtam...köszönöm ja és ByFzr teljes mértékben ajánlom mindenkinek megbízható srác nagyon!Köszönöm még egyszer!
Üdv!
Sárga rotax 123
Szia Krisz!

A kulcsod ma megérkezett! De nem volt minden rendben ám

Az volt a borítékra írva címzett nevéhez, hogy .... Ferenc Te adtad fel a levelet?

Most megyek le, foglalkozom az elektronikáddal, elvileg holnapi nap folyamán jön a tömítésszett, és akkor már tudok jönni mért adatokkal is.

Úgy rendbeszedem a gépedet, hogy még fényeztetned sem kell!
lábtartó konzolostol lábtartokkal 4e/pár
hütő csövekel együtt! 4e
elsővila 2 befogoval kormánycsutkával 8e /szet
duda 500ft
2 vilabefofo 3e
müszerfal km ora nélkül 4e
kormánykapcsolok párja 4e van
oldaltámasz 2e/db
légszürő komplet 2e
takaroidomok 3e ! szet
2 db oldalidom 3e
futura tank 3e
olajtartály érzékelővel 1500/db
központi telo 4e/db
segédváz van sintezi és sp. 1e /db
rendszámtarto 1e
sintezit faridom lámpával 3e
sp. hátcsó lámpa 1e
aksitartó 500 ft
fordulatszámérő óra 1e
első féknyereg 4e
hátcso fék csővel 2 fékbetéttel 5e
hátcso sárvédő 1e
rs első sárvédő 2e
felnik: af1
sintezit 2500/db hátcsok
van gumival 7e/db
sp. hátcsó felni 6e
gimival 15e
1 lengőkaros hátcsovilák 1e/db
hátcsó fogaskerék gumiágyab öntvényel 4e
csak az öntvény 1 e
sintezit kipu rendszer dob nélkül 3e

rotax 123:
válto 4e (2 fogaskeréksor léptetől meg minden!)
vizpumpa 2e/db
önindito 3e/db
2 blokfél 4e csapágyakkal
lánc takaró idom 500ft
gyujtásfelöli dekni 500ft
pover : elktromotor 3e
felujitásra váró főtengely 1e/db
sérült henger 2e/db
kuplung komplet 6e/db
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
facebokon is megtanálható vagyok
Hello mennyiért adod esetleg irj email nekem vagy vegyél fel msn re vagy skype ra hejasnorbert@freemail.hu hejas.norbert és msn : hejasnorbertnyonyo@hotmail.com
Szia!
Légyszives, dobj egy üzenetett hogy mennyiért kinálod és merre vagy helyileg meg található? email cimem:apriliakk@gmail.com
Hello
szia
telefonszám?
vagy hivj:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
vagy facebook : zsolti czeglédi
Sziasztok!

Eladnám bontásra a motoromat Aprilia AF1.
Amit tudni kell: 1000km-es gumik, a burkolat nem szép, 160ccm pollini blokk power nélkül, új spirálok és km-meghajtó, hiányzik a kis műanyag háromszög ami az önindító tengelyét tartja a dekni felöl, odavan egy kicsit az üzemanyag csap.
Ha valaki igényt tart rá, akkor dobjon egy ajánlatot.
Üdvözlettel: Mach Gyula Máté
Szia!
Melyik blokkhoz kellene?
szia nincs 50ccm-z cucom csak szemetszurt
Rotax blokkos ! : ) De a minareli am6os blokknak a szívócsonkja is jó ! Ha van akk pls küldj képet .., tedd ide ki vagy küld el nekem e-mailban ! Köszke !
Hali! Légyszi dobj majd egy jelet ha megkaptad a kulcsot!
Köszi!
Pacsi
helo!
valakinek elado berugokar rotax 127-hez?
Sziasztok!
Valakinek van szervízkönyve? Sikerült összeborítanom asz alkatrészeket...
az 50ccm-s apriliába vagy am vagy rv blokk van nem rotax
Vkinek nincs 50es sintesi rotax blokkos af1hez szívócsonkja ?! 21es dellorto karbihoz kellene .. :D & ezen kívül érdekelne váltókar valamint lábtartó ! a.p.r.i.l.i.a@freemail.hu
Valaki tud nyomni egy linket, vagy e-mailba (b3nzin@freemail.hu) elküldi az af1 service manual-t? A régi linkek amik ittvannak forumon már nem mutatnek sehova. Előre is köszi...

Jah igen, Te is tagja vagy a 160-asok klubjának Ne vedd teljesen magadra, mert a hajtókarod jó.

A kék motoron nem arrow van, az sima aprilia csak tettem rá egy matricát

Van Nekem itthon normális rezonátorom, amire nincs ráhegesztve a kipucsonk a hengernél. Ennyiből lenne jobb. De a tieddel sincs semmi baj igazából, a másiknak valami rögzítést kellene kitalálnni a motor hátulján. Amelyik jobb megoldásnak látszik, azt csinálom majd. Nem vészes összeg egyébként.
amelykre ráteszed nekem is van 2 fajta kormánysujom ha érdkel!
Most megnyugtattál
Apropó rendszer...említettél nekem egy rendszert hogy van neked otthon.Az milyen? És mennyibe fájna?Nem létszükséglet,szal ha van mit másra költeni a motoron akkor inkább az,de pl ami a te kék motorodon van arrow,az odabasz

Kulcsot ma feladom
Sziasztok!

Melyik évjáratú af1-esnek volt a kormány végén egy-egy nagy acélgömb/acélgolyó kormány lengéscsillapítónak?

Köszönöm.
nem éri meg
nem bírja
karbit érdemes hozzá 34-re cserélni és arrow/jolly rendszerrel bika lehet

de nem bírja annyira, odaver a hajtókarnak, főtengelynek, megragadásra hajlamos.

A jó gyári 25-ös hengernél nincs jobb!
Kérlek szépen titeket ,
http://apps.facebook.com/dekor...
NAGYON NAGYON KÉRLEK TITEKET SZAVAZATOK RÁÉM 2. VAGYOK ZÖLD MOTOR nORBET HÉJAS
Hali, 160as Polini hengerhez mit szóltok, meddig bírja, megéri? illetve mit kell még mellé cserélni?