Örülök, hogy mindent rendben találtál! A km órához kell még neked csiga is? Tőle érdeklődj emailben: Patvaros Zoltán patvaros87@gmail.com gyorsan fog válaszolni és szerintem biztos van nála ilyen!
Sziasztok lenne egy kérdésem af1 futura 125-nincs valakinek kilométeróra meghajtása?Lehet párotoknak írtam...köszönöm ja és ByFzr teljes mértékben ajánlom mindenkinek megbízható srác nagyon!Köszönöm még egyszer!
lábtartó konzolostol lábtartokkal 4e/pár
hütő csövekel együtt! 4e
elsővila 2 befogoval kormánycsutkával 8e /szet
duda 500ft
2 vilabefofo 3e
müszerfal km ora nélkül 4e
kormánykapcsolok párja 4e van
oldaltámasz 2e/db
légszürő komplet 2e
takaroidomok 3e ! szet
2 db oldalidom 3e
futura tank 3e
olajtartály érzékelővel 1500/db
központi telo 4e/db
segédváz van sintezi és sp. 1e /db
rendszámtarto 1e
sintezit faridom lámpával 3e
sp. hátcsó lámpa 1e
aksitartó 500 ft
fordulatszámérő óra 1e
első féknyereg 4e
hátcso fék csővel 2 fékbetéttel 5e
hátcso sárvédő 1e
rs első sárvédő 2e
felnik: af1
sintezit 2500/db hátcsok
van gumival 7e/db
sp. hátcsó felni 6e
gimival 15e
1 lengőkaros hátcsovilák 1e/db
hátcsó fogaskerék gumiágyab öntvényel 4e
csak az öntvény 1 e
sintezit kipu rendszer dob nélkül 3e
rotax 123:
válto 4e (2 fogaskeréksor léptetől meg minden!)
vizpumpa 2e/db
önindito 3e/db
2 blokfél 4e csapágyakkal
lánc takaró idom 500ft
gyujtásfelöli dekni 500ft
pover : elktromotor 3e
felujitásra váró főtengely 1e/db
sérült henger 2e/db
kuplung komplet 6e/db
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
facebokon is megtanálható vagyok
Hello mennyiért adod esetleg irj email nekem vagy vegyél fel msn re vagy skype ra hejasnorbert@freemail.hu hejas.norbert és msn : hejasnorbertnyonyo@hotmail.com
Eladnám bontásra a motoromat Aprilia AF1.
Amit tudni kell: 1000km-es gumik, a burkolat nem szép, 160ccm pollini blokk power nélkül, új spirálok és km-meghajtó, hiányzik a kis műanyag háromszög ami az önindító tengelyét tartja a dekni felöl, odavan egy kicsit az üzemanyag csap.
Ha valaki igényt tart rá, akkor dobjon egy ajánlatot.
Üdvözlettel: Mach Gyula Máté
Rotax blokkos ! : ) De a minareli am6os blokknak a szívócsonkja is jó ! Ha van akk pls küldj képet .., tedd ide ki vagy küld el nekem e-mailban ! Köszke !
Valaki tud nyomni egy linket, vagy e-mailba (b3nzin@freemail.hu) elküldi az af1 service manual-t? A régi linkek amik ittvannak forumon már nem mutatnek sehova. Előre is köszi...
Jah igen, Te is tagja vagy a 160-asok klubjának Ne vedd teljesen magadra, mert a hajtókarod jó.
A kék motoron nem arrow van, az sima aprilia csak tettem rá egy matricát
Van Nekem itthon normális rezonátorom, amire nincs ráhegesztve a kipucsonk a hengernél. Ennyiből lenne jobb. De a tieddel sincs semmi baj igazából, a másiknak valami rögzítést kellene kitalálnni a motor hátulján. Amelyik jobb megoldásnak látszik, azt csinálom majd. Nem vészes összeg egyébként.
Most megnyugtattál
Apropó rendszer...említettél nekem egy rendszert hogy van neked otthon.Az milyen? És mennyibe fájna?Nem létszükséglet,szal ha van mit másra költeni a motoron akkor inkább az,de pl ami a te kék motorodon van arrow,az odabasz
Örülök, hogy mindent rendben találtál! A km órához kell még neked csiga is? Tőle érdeklődj emailben: Patvaros Zoltán patvaros87@gmail.com gyorsan fog válaszolni és szerintem biztos van nála ilyen!