Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Rotax 123 blokk van Red roseben,és 160 henger rajta Pollini 28 karbi mekkora főfuvokát ajánlotok 148,mit Mitoba?Köszi aki ért hozzá.
kuplung lamellánál nem szokták méregetni hogy hány mm-es ha elkezd csúszni(vagy a kopás miatt vagy mert megvan égetve) a kuplung akkor után kell álltani de ha már ez sem segít akkor csere.Amit én úgy oldottam meg mint a pannoniá-nál,volt itthon ragasztom meg parafám meg parafáztam igaz 4 lamellás volt de a parafa miatt 3 lett de azóta semmi gondom vele ez 1500-2000km mentem vele és marad egy csere lamellám ha véletlenül kellene
köszi
Ismerem ezt a hengert ez nagyon régi tipus az enyém nem ilyen de az enyémet is rá lehet tenni erre mert a blokk ugyanaz csak kell rá egy másik henger fej is hozzá meg szivócsonk és membrán
Rendben!Megnézem
szia küldenék pár képet és akkor légyszíves nézd meg köszönöm.
9AH aksi kell bele :)
Hello tudna valaki segiteni abban hogy kb hány miliméteresnek kell lennie a kuplung lamellán az anyagnak ? vagy hogy hány miliméter alatt kell cserélni
szia olvastam hogy van egy rv hengered szettben. tennék fel képet az enyémről és megszeretnélek kérni hogy nézd meg hogy a tied is olyan mert érdekelne. előre is köszike. amúgy Budapestre kéne postázni.
Nem akartam telóba, meg nem nekem kelett:d De kösz a kielégítő választ:d
Köszi, hétvégén megyek vissza, megnézem. Hány amperos akksi kell ezekbe? A régin már nem látszik... És km csiga engem is érdekel
lehet, hogy a lámpakapcsoló a kormányon, ott b@szódott el a kontakt. Azzal van összefüggésben az e-h lámpa egyszerre. Második körben én arrafelé nézelődnék.
komplett hátsó fékem van 4000-ért betétekkel, munkahengerrel, csővel, főfékhengerrel...

Ha érdekel akkor emailen írj, adatlapomon a cím!
Nekem van egy frissen hüvelyezett 50.-es alu hengerem rv blokkhoz új dugattyúval szettben 18 000ft+posta
heló.
keresek AF1 125 91' típusú motorhoz:
-hátsó fékmunkahengert
-km óra meghajtó csigát
ha esetleg valakinek lenne..:)
köszi!
Biztosíték jó, műszerfal világítás van, index van, féklámpa van, csak az első + hátsó lámpa nem világít. Egyszerre szállt el, szóval nem izzó hiba (de azért megnéztem).
a relé nem a világításé, csak az önindítóért van ott.

Ha minden világításod elment, akkor biztosíték hibád lesz! Akkor tolásra indul a moci, de semmi elektronika nem működik.
Sziasztok, kimentem az új fényezésű, frissen összerakott motorommal Németországba, de útközben elment a világításom. Miután most 1000 km a távolság köztünk, nem tudom megnézni, hogy az önindító relé az egyben a világításé is, és ha nem izzó és nem vezeték probléma, akkor vajon mi? Ha vki tud segíteni, légyszi írjon. Előre is köszönöm!
hát ménem kérdezed meg telóban ?

függ attól ugye, hogy mekkora a karbi, mert 3 mérettel adták ki őket.

Namost a tied 28-as, a levegőcsavaros verzió.

120-asat tettünk bele, mert csak 108 ? volt benne. A gyári is 120 ha jól tudom. De ez miért kérdezed amúgy? :) Van egy 140-esem itthon, de azzal a Csabié már nem volt jobb...a 130cal egy picit javult. (neki is 28as a karbi)
...nem kell a tiedet piszkálni...
Mennyibe lenne a henger?
Üdvök.
Köszönöm a segítséget,a csomag megjött:) Sajna csak pénteken kerül beépítésre,de remélem jó lesz
Mekkora a GYÁRI főfúvóka mérete Aprilia AF1 rotax 123-nak?
Hali!
Segítsetek légyszi.
Hányféle és milyen olaj kell a 125-ös sport pro-ba?
Kell az üzemanyaghoz és kell külön a blokkba.
de milyen? váltó olaj a blokkba?
Újonnan vásárolt, szinte új, pár km-ert futott teljes polini 160ccm-es hengerszett eladó, Rotax122/Rotax123. Eredeti Nicasilos a henger, "A"-s dugattyúval és tartozékaival és a hengerfej.
érd.:patvaros87@gmail.com