Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek zsír új úszó?
http://www.kepesmotor.hu/motor...úszó
50-es sintesi rv-6 os blokkal :) az a baj hogy már így vettem, és az akksira volt rákötve első/hátsó pilács, és lemeríti úgy, ezért kéne visszaállítani gyárira :D amúgymeg ma délelőtt találtam néhány ledet feldobtam a motorra, hátha valakinek tetszik
Ha kel valai alkatrész adatlaomon az elérhetőségeim!
cseréld ki a főtengejszimeringet és jó lesz!
DE HA NEM JOL TESZED BE AKOR UGYAN AZ LESZ VIGYÁZ RÁ MIKOR BETESZED!
Sziasztok! Eladó a képen látható motros bőrkabát! (2 belső zseb, kívül 3 zipzáros zseb) 20eFT, Komárom-Esztergom megye, Ács
Tel.: 06 70 318 52 37
valaki ek tanktáskája olcson van?
Jó helyen van bizony! Innen csak pöfögve fog távozni! Megrendeltem hozzá a tömítéskészletet és jövő héten foglalkozom kompletten az egésszel és írom majd a fejleményeket, vagy beszélünk! A kulcsot ne feledd :))
http://apps.facebook.com/dekor... SZIASZTOK légyszives akinek van egy szabad perce az szavazzon rám nagoyn fontos lenne ez az utolso nap és elsö 5 kerül be Héjas Norbert néven egy zöld pikkelyes motor 4. helyen vagyok elöreis köszönöm aki szavaz :)
Sziasztok! Zsolt 0430!Köszi a választ,de létezik az,hogy farsot kaphat blokk középnél,mert miota megvan sose volt tökéletes .Na egy szimering cserét meg ér talán:)Na megnézem,de csak nem főtengő szimering része van megkopva.160 pollini van rajta
a 125-t és a 250-t sokan keverik amugy ha 1 kicsit értenének hozá meg lehet mondeni azonal!
főtengejszimeringet kel cserélni mind a 2 oldalt! én amit a csapágyboltba lehet kapni én azt teszem bele! ha normálisan bele van téve mindegyik birja! nem muszály márkást veni!
hali.Nekem SportPro gépem van,alapvető baja hogy nem hogy 50esnek,de sokan 250-nek nézik a termete miatt...kerüld őket.messziről...
Sziasztok! Aprillia Red Rose -ben rotax 123 blokk van,és sajnos fűstöl,mint állat bemelegszik akkor felpörög le áll! A motor hidegen indul öninditóval,de melegen már nem.A keverék csavarra se reágál melegen pedig betekerem teljesen lekéne állnia.Ok főtengelyszimerig,?A haver cserért már benne melegen nem változot létezik farsot sziv pl főtengely sonkánál?Milyen szimeringet ájáltok hozzá? Köszi
nekemmégegyáltalán nem egyszer üldöztek de akkor pont egykerekeztem szlaelszüktem:DDD
SZia.Pontezzel
killodokén is. mien moci?nekem is igy volt a bekötés és nem volt pilács.De vettem 1 másik a lapot és volt rajta 1 plusz kábel ami a fehér lábát kötötte össze a nagyobbik ttekercsel.
Köszi ,megoldottam.szétszedtem a jeladot és megforrasztottam.de még kiprobálni nem volt időm.remélem jo lett.
Hello mindenkinek!
Valakinek 123-as henger (+ dugó ha van) eladó? Csak tökéletes nicasilos, vagy honolás után tökéletes állapotú érdekel!
Előre is köszi!
gabipe@citromail.hu
Na végre jó helyen van a motorom
Van egy olyan érzésem hogy nemsokára kész lesz a vas
halI! valaki tudna nekem segíteni? melyik színű vezeték felel a világításért? azt tudom hogy a piros a jeladó, a sárga meg az akksi-töltő köszi előre is!
szia itt a kép! nincs horpadása törése! a fesés is jó
Szia!Engem érdekelne a futura tank,tudnál pár képet küldeni,hogy nézki.Elöre is köszönöm.Szia.
Sziasztok Motorosok!
Kérdésem az lenne, hogy akinek 125-ös af1-e van mennyire gyűlt meg a baja a rend éber őreivel? /természetesen azokat kérdezem akik 50-esként járnak vele/
Nekem van hozzá vadi új gyujtás alaplap gyári csomagolásba 20 000ft.Bontott hibátlan is van ami 15 000ft valamint van új jeladó is hozzá 7000ft
Vidd fényezőhöz