Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Valakinek nincs véletlenül rv gyujtás alaplapja(ducati energy)Vagy valaki aki meg tudja buherálni. a jelado behalt rajta.
2 komponensüt!
Milyen festéket és alapozót ajánlotok motor festéséhez?
Két komponensű és benzinálló legyen
valakit valmi alkatrész érdekel?

http://www.kepesmotor.hu/teles...
Jó nem akarok kötekedni :D
jóóóó...de most magyarázd el. persze, hogy kell igen
Ebben teljesen igazad van De több levegőt fog kapni ahhoz a fúvókat is állítani kell :)
ha kiveszi "direktszűrős" hangja lesz.
Nem akarok bele szólni de az a szűkítő cső se véletlen van benne :))
ne vegyél hozzá ilyet. nincs semmi értelme. a gyári légyzűrházba érdemes valami csodaszivacsot tenni. De egyébként elég a ház tetejéről kivenni a szűkítőcsövet és máris többet szív.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Af1 replicához szeretnék sport légszűrőt venni.Tudnátok küldeni valamilyen linket ahonnan meg tudom rendelni?
hát az az O alaku valamia akrbialján nem tudom még mibaja szombaton nézem meg
milyen olyan? mi a baja?
egy ollyan mennyibe kerül? valakinek vanesetleg elado hogyha az a baj?
Ha valakit érdekel 34-es karbihoz zsír új úszó
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Nézdmeg a karbi alján vagy egy baszott nagy csavar ami egy dugóként szolgál és azalatt van egy O gyűrű az szokott elöregedni és tud engedni az úszóházból benyát. Legalábbis az én rs-emnek ez volt a bűne.
50 es AF1 REPLICA SZÁMLAPOT VESZEK
hejasnorbert@freemail.hu
Hello engem egy 127-es blokhoz kellene Öninditó bendix
Meg egy 50-esnek a kilométer óraszámlapja
HA érdekel van, több darabom, különbözö árakban!
patvaros87@gmail.com

Üdv
S.O.S
Lendkereket keresek rotax123-hoz.
köszönöm szépen:)
vagy felakadt az uszod vagy a tüszelep nem zár!
elsőne próbáld ki azt hogy a karbi fent van a motoron és kopogtazsd meg a alját hátha hejre ugruk ha nem akkor szét kel szedni az is lehet hogy csak valami retek krült a töszelephez! fuvazsd át kompreszoral
szia szerintem fennakad az úszod és túlfolyón elfolyik a benzined.
Sziasztok AF1replicamba csöpög az olaj és a benzin megneztem mindent tankbol nem folyik estére elzárom a csapot is a gyürü rajta van azis jo akkor honnan folyhat a benzin? lyukas a karbim vagy mi ? megy a motor meg midnen ma is 120 130 at simán kihuzta megse eröltette magát de nem tudom miért van reggelre hatalmas benzinfolta mocim alatt:S már marja le a festéket az idom aljárol :S
ritkan.