Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali, tudna nekem valaki segíteni? AF1 125 '92es kapcsolási rajz + szervízkönyv kellene. Sehol se találok, rengeteget kerestem. Nagy segítség lenne az összerakásban.
szép napot mindenkinek ha valaki tud eladó gilardoni 2-es hengert dugót gyűrűt stb kompletten. kérem jelezze mindegy hogy gyári 50-es vagy 70-es csak jó állapotú érdekel nembaj ha használt csak működjön és persze ne csillagászati áron. vagy működő komplett rv4-es blokk is érdekel.sos
Jah és prox márkájú a dugattyú
Hello van egy elado rotax 123 -as hengerrem , adom hozza a dugot a cilindert es a hengerfedőt. Korubelul 4000km van benne , akit erdekel irjon vagy hivjon.
Tel.: 0630 867 63 97
Email: boris.smith05@gmail.com
Igy van gyujtás karbi és henger nélkül 40 000ft.jelen pillanatban még egybe van inditható
csá komplet blokod van henger nélkül 40 be?
Hibátlan szép a moci hangja indúl pöcre a blokk henger nélkül 40 000ft
Nem hiszem. Miféle?:D Alkudozzunk:)
Sziasztok,aki tud segítsen!
91-es 125-ös AF1-em van,és az a hiba,hogy ha nincs rajta gyújtás,akkor is néha beindul az önindító és teker folyamatosan.Ezt csak úgy tudom megszüntetni,hogy leveszem a plusszot az akksiról,de ha újra ráteszem,akkor csinálja tovább,néha ez megszűnik és működik jól,de van olyan,hogy hirtelen újra kezdi.Az indítórelémmel lehet baj,vagy az önindítóval?Valami be van szorulva?Esetleg ha valaki tudja a baj okát,alkatrészt honnan tudok szerezni hozzá?
Nem az enyémet nézted ki? enyémen is az a kombó,és még fent van
sziasztok lene egy kérdésem, mégpedig, hogy kissé meglilult az első tárcsám az nagyon nagy gond? és gold fren fékbetétem van. szerintetek a fékbetét még használható, mert megcsiszolgattam és harap szépen.
Sziasztok! Sanyi a rotax 123 blokk csapágyai jók,és a főtengely is?A másik kérdés henger nélkül mennyi? Vagy két középső ugy értem kuplungig leszerelve
www.italmondo.hu
de nekem még van ithon szerintem használt de tökéletes olcson!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy Af1 futurám (rv4) és ma karbi tisztítás, olajpumpa álítás, hűtővíz csere után mentem vele és forralja a vizet... eddig semmi baja nem volt, nem melegedett, mondjuk most nincs benne fagyálló... Mi lehet a probléma?
Végre találtam egy értelmesnek tűnő motort.. viszont 160-as henger van rajta. Mi a véleményetek a polini 160+dellorto34-ről?
Aludjáá:DD
Köszi szépen srácok!

Krisz, örülök, hogy jó a motor, reméljük így is marad :) Óvatosan azért...amit beszéltünk... :)
Az FZR kész, szinkron kész, most, hogy a vezérlést összeraktam normálisan, így erősebb is lett...nem is kevéssel :) meglepődtem. Nőtt az ereje, a végsebessége...minden jobb lett.
Nincs már nálam egy motor sem az enyémen kívül

Marci, hát ez most így alakult, reméljük több nem lesz ilyen, most nem volt nálam motor, amin kipróbálhattam volna, de mondom a JÓ alkatrészek közé volt téve eladásra... összekeverhettem... mind1, megoldottuk

Holnap Balaton felé motorozok asszonypajtival, két napra megyünk...szombat, vasárnap... ezért kelni kell korán

----
hello valaki tudna segiteni hol tudok venni uj kuplung lamellát rotax 123-hoz ?
Eladó 1db eredeti gyári műanyag fogaskerék 125ccm-es ROTAX blokkba. A fogaskerék teljesen új, soha nem volt használva illetve beépítve. Az ára 9990 FT + posta, Budapesten belül személyesen is átlehet venni.

Email: jamaltizenegy@gmail.com

Tel: 30-487-11-59

üdv JAMAL
ahogy mondod :)))))))
Sziasztok!

Csak gondoltam megosztom:

Durván 3napja Bakos Bencétől (ByFzr)-től vettem egy power elektronikát AF1-hez ELŐRE UTALÁSSAL!Becsületesen el küldte!Bele raktuk a motorba és kiderült ,hogy nem jó....
Ráírtam ÉS SZÓ NÉLKÜL VISSZA UTALTA AZ ÁRÁT!ÉS SŰRŰ ELNÉZÉST KÉRT!Csak gondoltam megosztom ,hogy léteznek még jó emberek..! :)))

KÖSZÖNÖM SZÉPEN BENCE!
ez egy buzi....regényt írok és csak a köszönést mutatja....

Na még egyszer.....
By,a motor jól muzsikál,11-ig forog,egy hétvége alkalmával megnéztem...160ig mertem menni,szar volt az út,meg hát tudod hogy van ez a fogyi 7.5-re jött ki,de leszarom

Felétek minden ok? Megy az efzííerr?
Pacsi,megyek mert meló van...

Ui: Ha később mind a 2 üzenet látszik rendesen,akkor a kúrva annyát a rendszernek
Hááááááááááááááááááálóóóóóóóóóóóóóóó
Yeah buddy :)
ez nem vatera :)
Hello van egy elado rotax 123 -as hengerrem , adom hozza a dugot a cilindert es a hengerfedőt. Korubelul 4000km van benne , akit erdekel irjon vagy hivjon.
Tel.: 0630 867 63 97
Email: boris.smith05@gmail.com