Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! af1-hez keresek benzincsapot és kilóméterkihajtást.
Sziasztok!
50-es AF1-et szeretnék venni használtan, az érdekelne, mire kell figyelni ezeken a gépeken.
komplet kuplungot adok neked 8 ezerbe csak föl kel tened!
tökéletes minden része!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
!face: zsolti czeglédi!
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz te is, tudok egy patika állapotút !
Üdv
Szia!
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz, van hozzá mindenem!
ÜDv
OK. Köszönöm szépen még gondolkodom mit lehetne még csinálni.
Köszi Ata
Aprilia Rx125-höz keresek fesz. szabályzót, akinek van elfekvőben az írhatna, e-mail: goodbence@gmail.com
http://purpleflytrading.co.za/...

ELADO 4500 FT UJ MÉG NINCS KICSOMAGOLVA
Hello valakinek nincs arrow kipufogó rendszere ?
Sziasztok. Rotax 123-hoz keresek kuplung cuccokat. Elég sürgős lenne,és nem bánnám nagyon ha nem arany árban lenne.Előre is köszönöm a segítséget.
Nekem van egy komplett rotax 123.-as blokkom pöcc röff kipróbálható.állapotban még benne a vázban.Az ár felszereltségtöl függ.
a motorról szedd le a bowdent és nézd meg a motor működését. Rátolsz 12V-ot a motor csatlakozójára és be kell rántania. Ha ez nem megy akkor a csúszószárat kell megnézni, hogy nem e szorul. Ha így sem jó, akkor másik motor.
Ha a motor jó, de a nyelvet nem tudja megfelelően felhúzni( kipunyíláson keresztül látod) akkor a motor elején a bovdenen lehet állítani a csavaros állítón. Olyan lehet, hogy ott nincs beállítva rendesen a feszesség.
Ha a nyelv tiszta, akkor marad a powerelektronika.

Ezekelőtt mindenképpen érdemes egy normális akksival is próbálkozni. Mondjuk járó motornál fordulaton tölt, tehát kellene benne annyinak lenni, hogy mozgassa, de egy autóakksival megpróbálhatod, hogy mit csinál.
Sziasztok

Aprilia af1 125 futurához kéne fesszabályzó!
Elektromos power szelepeshez

Akinek lenne kérném írjon mmarci29@freemail.hu-ra
Köszönöm szépen
Valószínű ,hogy az akkumulátornak van köze hozzá esetleg a power elektronikának...de nem akarok hülyeséget mondani :)Majd a szakik írnak biztosat :)
Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni powerrel kapcsolatban.
Miért nem tudja rendesen behúzni a nyelvet az elektronikus power.
Valamit húz rajta de teljesen nem tudja kinyitni a kipuf. nyílást.
Akkumulátor gyengélkedésének köze lehet hozzá?
Már mindent kitisztítottam mintha új lenne

Előre is köszönöm a válaszokat.

Üdv Ata
légkulcs segítségével...semmiféleképpen se támaszd ki, vagy próbáld lefogni, egész egyszerűen a légkulcs a megoldás. Egy gumishoz vidd ki a blokkot/motort ha nincs más megoldás és lekapja!
Hello az lenne a kerdesem hogy valaki tudna segiteni hogy tudom levenni a kuplung-ot a blokk rol
?:)
igen más a sport pro-é...megegyezik az RS Extremáékkal.

Amúgy van hozzá alkatrész igen!
Olvastam, hogy a sportpro-nak kicsit más a blokkja mint a többinek. Ettől függetlenül alkatrész van hozzá? Meg úgy általánosan a motorhoz?
Sziasztok

Aprilia af1 125 futurához kéne fesszabályzó!
Elektromos power szelepeshez

Akinek lenne kérném írjon mmarci29@freemail.hu-ra
Köszönöm szépen
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
ird le mit emnyibe adnál!
ott körül lenne az ára
160
125?
ok