Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt régen 1 freccia-m ahoz régen én is rendeltem de én mást nem vetem még onan! de atahanternek sincs sok licitálás hogy látom
Autót, motort. Nem a Vaterán kell venni Nincs választék. De pl alkatrészeket, műszaki cikkeket már vettem, és egyik sem volt csalódás.
ez a törvény nem olyan régen jött be hogy ha leütöd meg kell vened! de most pl én leütök 1 kocsit vagy akármit szórakozásból és nem jelntkezek mert mikor leütc valamit és megnyered elküldik neked a eladó e-mail cimét teloszámát hogy ved föl vele a kapcsolatot ,akkor beszopja az eladó mert ki kel fizetnije a jutalmat a vaterának nem tudom most hány % régen vateráztam és nekem is leütöték a motomat 200e-be és nem jelenkezett a licitáló és ki kelet fizetnem a jutalékot nem tudtam semit csinálni
Megtőrtént eset: vatera.hu....

Autót néztem a vaterán...licitálsz,oszt ha nyersz,meg kell venned...igen ám,de a magyar vatera kft annyira fosik attól hogy megegyeznek a háta mögött,hogy nem engedi megtekinteni az adott terméket vagy csak simán címet megadni,semmit...írtam egy levelet a vaterának hogy valamit csináljanak,mert ÉN nem veszek úgy sem motort sem autót hogy előtte nem nézem meg...vagy valamit találjanak ki...angliában meg lehet nézni az adott járművet és ki is lehet próbálni....mit kaptam válasznak? szárazra és magyarra fordítva,vagy vegyek angliába járművet,vagy ne vaterázzal...na bazdmeg...azóta meg sem néztem hogy változtattak-e...hát kapják be...
keresik az alkatrész a vaterán?
énsem szeretem a vatrát meg az ijne licitálos honlapokat
megvannak az elonyei es a hatranyai is...

sok olyan embernek segitett aki kis faluban lakik es motorosbolt vagy bonto legkozelebb 50-100 km-re van akar... igy meg hazhoz megy anelkul hogy mozdulnia kellene.
hű de nagy vaterás vagy vazze :D
Én nem használok ilyen oldalakat...haragszok rá..
Itt nálunk valahogy ez is másképp működik..
AF1 cuccok eladok
http://www.vatera.hu/listings/...

attila.hunter@gmail.com
hátcso felni 4e fehér tökéletes vagy fekete
lábtarto konzol párba +2 lábtartzoval 4e
tank 3e
2db kormánykapcsolo 4e
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
H.E.L.P!Aprilia Af1 50 be milyen höértékü gyertya kell am ijó is?mert ngk b9es-t vettem bele és nemlehet kihuzni ledadog.meg füstöl mint az állat,és most visszatettem a régit az egy ngk b7es remélem nem lessz baja azzal,de legalább azzal nem dadogott le :S
Szia!

Lábtartó: 2e
200-as óra: 2e
Bal kormánykapcsoló: 2e

Egyben 5e. Ennyit tudok segíteni Neked!
Sziasztok!

Af1 futura 125-höz kéne hátsó felni lehetőleg jó mert azért nem tudok menni mert patkát kapott az előző tulaj által és szépen kiszökik a levegő ott mert ugye nem tömlő nélküli...kellene fék felőli lábtartó konzol esetleg tank ki milyen árban adja...akkor maxiumum sebességmérő bal kéz felőli kapcsoló konzol,Pár embernek irtam e-mailt innen :)Köszönöm szépen szép napot!
Ilyenhez kéne::de sajnos ez enm az enyém :(
Hello!
sörgősen eladó a motoron családi okok miatt
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
Sziasztok!
Valakinen esetleg DELLORTO 34 karbihoz 123 rotax blokkhoz
jó állapotban lévő szívócsonk?
Előre is köszi a segítséget.
Ata
Rendben van, az sztem nekem is OK!
Beszéltem az ismerősömmel,szombaton viszem a vasat.Majd addig még hívlak
A képen látható gumi is eladó, kb 90%-os szinte új, alig volt használva.
LEirásban levan irva minden:
A képen látható gumi is eladó, kb 90%-os szinte új, alig volt használva.
LEirásban levan irva minden:
http://www.mofaker.hu/termek/1...
ára:7000Ft
Üdv
Vadonat új, amal sem elektronika(trafó) eladó. Sokkal megbizhatóbb mint a gyári, tönkrevághatatlan illetve fojtásmentesek. Eddig csak jó tapasztalat van vele, soha semmi gond nem volt még vele.
Adok rá félév garanciát is bármi gondja lenne kicserélem.
VEzetékszin kiosztása is ugyan az mint a gyárinak igy felrakása is gyerek játék. Az összes szinü elektornika helyett felrakható.
érd.:patvaros87@gmail.com
jóóó persze igen mindent meg lehet csinálni. Csak valami 1 nap, valami meg 1 hónap.
végülis faragással minden megoldhato csak kitartásnak kel lenni!
meg 1 kis szakértelemnek
van aki komplet idomgarniturát gyárt üvegszálbol a 0-rol kezd és mégis megcsinálja!
minden megoldható, de ha nem P108-as idomok, akkor faragni kell és az nem mindig kivitelezhető!
pont ez a gondom h mások az idomok és nem értek hozzá h mi jó és mi nem ezért kétem itt a szakértők válaszát
öszeteszi az tuti! olyan nincs hogy javithatatlan motor!
nekem van 1 sintezit faridomom meg futura oldaidomom meg tankom ha érdkel!
tank 3e
2 oldidom 4e
faridom 3e lámpával hátcsoülésel
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu