iggen mondta hogy azt szeretne :/
Hát így karban van tartva de a powert itthon vettem észre hogy nem működött.meg nem índul hidegen csak tolásra:(
Am Bencéék Hatvanból indulnak hozzám dél baranyába ha hozzájuk csapódsz ,barátokkal vagy magad , titeket is szívesen látlak :)
Meg itt tőlünk nem messze a horvát határ 10 km ter és 600ft egy nagy pizza de télleg és kurva finom. Meg hát Orfű meg a mecsek . ennél nem is kell nagyobb és faszább túra :D
Uhh én nagyon örülnék neki! egy ilyen túra meg bulizás a nyárra és még ha nem is egyszer jönnétek hanem többször .Lehet hogy a neten keresztül még budapestiek is jönnének srácok meg a környékről és megalapítanánk a Hatvan -Harkány túra ösvényt :D éslennegyéves találkozó mindig harkányban HUHHÚÚ Mekkora fles lenne . ÉS temeg én lennénk az alapító tagok :D
Ezzel nem azt mondtam, hogy a tiédbe nem új, csak nekem picikét gyanús ez az egész...Az is gyanús, hogy hidegen 7 a kompresszió. Az melegen csak 6 vagy alatta. Mondjuk ha lehúznánk a hengert egyből látszana minden.
Pénteken vettem le egy hengert, 40perc volt összvissz.
Te bazmeg én lemegyek csongrádba és meg nézem magamnak ezt a kis tököst :D Leviszem apám barátnőit is hogy hatásos legyek és nőies , egyből vissza adja a motor árát :D
A poén az az, hogy tegnap políroztam fel egy dugó tetejét, kellett hozzá egy 600-as, egy 1200-es és egy 2000es csiszolópapír darabka és lám, szebb mint az új. Gyertyafuraton nézve nem néztem, de gondolhatod
Hát biztos ezerrel menne a röhögés :D A kurva életbe az idegből kivisz ez a kibaszott vas:D Most rábaszok holnap egy 45 ah aksit :D lesz ami lesz . Te a dugó száz hogy új mert belenéztem és a dugó teteje még fényes meg a kölök elküldte a számlát a dugóról :D Az tény hogy a vastag tömités van alatta de nem hiszem hogy az akksi lesz a gyenge de most meglátom holnap :) Holnap úgy is risztalak :D a piros telefonon:D
Majd megbeszéljük mennyi telefonon :), de egyébként nem szépek. Gyári AF1 végsúlyok, le kell csiszolni s lefújni amilyenre akarod. Vagy csak simán lecsiszolni és kicsit felpolírozni.
Hát így karban van tartva de a powert itthon vettem észre hogy nem működött.meg nem índul hidegen csak tolásra:(
Am Bencéék Hatvanból indulnak hozzám dél baranyába ha hozzájuk csapódsz ,barátokkal vagy magad , titeket is szívesen látlak :)
Amugy sztem vigyáztak rá..
Ja meg anyi hogy a gazdájának most egy cr250 e van..
Nagyon király, 10 pontos ötlet
Megdumálhatjuk majd, meg eseménynaptárba is írhatjuk meg minden.
Srácok...én leléptem, várnak rám mint mindig
Dani hnap csörr!
Gúdnájt!
Amugy Danisportpro a motorod nem csongrádrol van?
Danisportpro
Erre nem jöttök típustársak..?
de szerintem biztos össze tudjuk...hamár a power jó lesz, ez se lesz akadály
Majd azt csináljuk nyáron, hogy lemegyünk 1 nap hozzád, estig leszervizeljük a motorod, majd másnap megyünk cirkálni:))
De szerintem lehet azért is olyan kevés volt mert nem volt nyitva a power:/
Pénteken vettem le egy hengert, 40perc volt összvissz.
csak ne 8-kor mert akkor én még szeretek csicsikálni, majd olyan 10felé. Akkor már készenállok