Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a jótanácsot csak pont a pénz kell mert szükséges h ne haljak ki!Komoly válaszokat várok nem jótanácsokat köszönöm
Nem érdekel ez a kerék 320 as tárcsával gumival együtt?Nagyon occsón adom csere is érdekel csak tüntesse el valaki mert csak a helyet foglalja 06 20 349 8275
Hali! én azt tanácsolom hogy szedj össze valami lóvét és rakd össze...sokkal nagyobb az esélye hogy normális pénzért tudod eladni..
Sziasztok srácok lenne egy eladó Aprilia af1 Sintesim.A motort szétszedett állapotban vettem.Minden alkatrésze megvan és nagyából össze van rakva csak pénz hiány miadt nemtudtam befejezni!Kis munkával befejezhető és remek motor lesz belőle.94es évjárat a blokk pedíg gyári 70ccm-es RV-4es.Akit érdekel keressen meg emailban vagy írjon itt. email: fuzi12345@hotmail.com köszönöm mindenkinek aki elolvasta :)
szia 125 van de szerintem jo hozá!
vegyél föl msn re ! és küldök képet megnézük hogy jo e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Szia!
Ha érdekel én tudok neked benne segiteni! Emailon vagy msn-nen keress meg!
patvaros87@freemal.hu -msn
patvaros87@gmail.com -email
Sziasztok.Van egy YP 250- es blokkom,amely hajtókaros( Majesty 250,leonardo 250,stb...de a linhai, X- max, és sok benelli típusban is ez van.A blokk hosszabb , a nagyobb kerék miatt, de az alkatrészek zöme ugyan az.)
A főtengely szétszedésére nincs meg a megfelelő műszaki hátterem.Voltam az apriliásoknál, a yamahásoknál, és az általam ismert ,,hengerfúróknál" és esztergályosoknál Győrben.A szakik nem vállalják el, mert a sonkák mellett vannak a csapágyak,és utánna meg a fogaskerekek.Ráadásul az egyik sonka mellett van egy vékony lemezből készült ,,olajzó" is. Egyik sem nyúl hozzá,mert még egyet sem tudtak ,,megcsinálni".
Mesélte, hogy letörték a ricniket,a fogakat,elgörbül az olajzó...stb.Kérdeztem,hogy van -e lehúzó szerszáma....de olyan,ami erre a feladatra alkalmas lenne,olyan nincs neki.
A ,,szakszervizek " is csak új főtengelyt akartak rámdobni(aprilia 140 e,yamaha 244 e!)A linhai főtengely 30 000 ft,de azt nem érdemes megvenni,mert állítólag fél évet sem bír ki, a silány anyagminőség végett.Nem akarok főtengelyt venni,pláne hogy megvettem a hajtókart,és a csapágyakat.Szerintem az öregemmel gyártatok egy lehúzó szerszámot.A hevítés,itt önmagában nem elég.Ha van valakinek ötlete,vagy lehúzója,vagy spec szerelője,az jelezze...köszi
Ebbe kellene mert sajnos ami benne van elszarta magát.
96-os évjárat ,2009-es AM6-os blokk van benne.
Szia!
Központi telód jó lehet AF1 50-esbe is?
így elég nehéz dolog neten fúvókázni :))
Én ajánlottam neki 155-165 közötti főfuvit emailben, alapjáratira nem mondtam semmit. A gyári is valahol 60 környékén van talán, de nemtudom pontosan.
eladó!

RV 3 blokk 80as Polini hengerszettel egyben vagy bontva!

30-435-1769

orozoli2002@yahoo.com
Eladó alkatrészek motorok!

Rotax 127 perselyes henger 5-10ezer ft
Rotax 127 hengerfej 2-4ezer ft
Rotax 127 Pneu Power 6ezer ft
Rotax 127 berúgórész, váltó, deklik stb..

30-435-1769

orozoli2002@yahoo.com
Hali!Elcserélném 4t kipufogóra vagy műszaki cikkre főként telefonra.0620 3498275
ByFzr.. Leírtam neki, hogy nálam a 160as mito henger mellé 165 főfúvóka van bent, és a gyári 155-160 között váltakozik karbi fajta (RD ND, stb..) és évjárat függvényében.
70es alapjárati túl nagy lenne, neki most 60 van bent, és még azzal is azt mondja hogy "sokat" kap. De hogy hol, azt még nem árulta el !
onnantól kezdve lépegess fel vagy le
Dávid tégy be főfuvinak egy 150-est alapjáratinak meg egy 70-est
Valaki leírná hogy Cagviva Freccia motorhoz 160ccm-es hengerhez (Dellorto 28 PHBH) karburátorba milyen méretű Főfúvóka, illetve milyen alapjárati fúvóka való?
rotax 123 hoz váló eladó 1000ftért ill. kuplungkiemelő 3 golyós:1000ft
rotax 122 gyujtás alkatrészek alaplap és fesszabájzó 5000per db..
gabor8181@freemail.hu
Csá és jó8 dani
Danisport pro nagyon hasonlo a munkakörünk..
Norbe te is gyüné pécsre?nagy party lenne ott...
öhm lehet csatlakozni még ?:)))
Na de én is most zúzok aludni mert reggel meló (autószerelő vagyok és autókozmetikus) Na szép álmokat shmit Csáóóóóó
Jól hangzik...
Figy A nagy része a benzinre menne elmert a kaját meg piát úgy veszük hogy mindenki belead egy kicsit és kész anyukám meg főzne ránk amit szeretnénk pörit gulyást meg amit szeretnénk :) Mi vendéglátósok vagyunk és apartman házunk van :) szala nagy rész benzin inkább a kaja az minimális:)