Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenesetre kösd le az akkssit mert lehet hogy valamid zárlatos és elfolyik az áramod az meg kínosabb.
az a helyzet se töltöm se iylen lemérö müszerem nincs szovla majd holnaps zerzek :D
SZVSZ (SZERÉNY Véleményem Szerint)
Ha belegondolsz .
Mivesz fel kevesebb áramot egy index vagy egy villanymotor ?
De egyszerűen megtudhatod.
Mérd le terheletlenül az aksit és indítózásnál is.
Szerintem olyan 8-10 volt között lesz a szufla ami igen karcsú.
Főképp ha világítva indexelve indítasz.
Minden egyéb fogyasztót lekapcsolni és imádkozni hogy indítson.

egy éjszakát tessék tölteni és próbálni újra.
biztos nem a bendix a rosz?
csak zug az egész amikor megnyomom az öninditot de addig megy világitás index minden
Sazrrá merült az aksid.
egy kérdésem lenne benyomom az öninditot és leveszia világitást meg midnen t ismét és csak zug nem pörget be smeit nem csinál semit csak elveszi az áramot az mi ?
írtam...
Igen elado termeszetesen. Emailon keress meg ott a reszleteket.
udv
Hali!
Ami a képen kint van SportPro gép,annak az idomjai megvannak?
Ha igen,az is eladás tárgyát képezi?
125ccm aprilia-hoz az összes tipusához mindenem van bontottan! Rotax123-as blokkal szerelt gépekhez, emailon mindenről képeket tudok küldeni!
Korrekt áron minden!
Üdv
Irtam power miatt!
Üdv
Sziasztok ! Aprilia AF 1 Replicahoz ( 125ccm) hez keresek jó és működő póverszelepet !(az enyém nem müködik ) SOS ! EMAIL:kufu1984@freemail.hu
Ha valakit érdekel van egy elado szintetizátorom 30 körüül van az ára de engedek belöle vagy v mi kis motora vagy ha van valami jo ruha motorosvagy akármi érte azt meghalgatom nekem csak it porosodik egyszer használtam kitünö állapotban van
Sziasztok valakinek joálapotu lehetöleg nem hivás 80 as spormtotorja van ? mert 125 el kcisit félek nyáron balcsira stb helyre menni 80 assal job lenne ugyis csak kis utakon mennék mert robogosok is jönnek
képek róla
Eladó 34-es Mikuni karburátor.Siktolattyús és powerjetes , passzol a gyári szivócsonkhoz és légszűrőhöz
Csak mert annak takarja el a tank idom a vázat .
Ha Jól tudom.
asszem
Ez inkább Sintesi Nem ?
92-93 Aprilia AF-1 SportPro ( SP )

Képeim közt megtalálod
Milyenre kellett volna?
fákk ez nekem nem jó :(

azért köszi
hali 2 db indexem van ami az első idomra való az idomok törésmentesek gyári fényezéssel a matricák is rá vannak lakkozva.A fejidom ifényel fényezést de az sem törött.
Üdv!
Milyen idomok vannak hozzá?
Indexek vannak? Nekem ha lehet akkor az Sp-nek a cuccai kellenének...
RS 125 2003 as
elsőfék a nyeregnél ereszti az olajat nem vészes de idegesít.
Meg kellene karmantyúzni .
De nem találok hozzá sehol szettet vagyilyesmit.
De méret alapján tudnék szerezni.
De ahoz kellene a mérte .
Valaki tudja esetleg vagy egy elérhetőséget hogy honnan szerezzek ?
Féknyereg felújító szettet ?