Hűtővíz és fagyálló keverékéből olyan 1 liter megy bele, de először engedd le a vizet ami bennevan (blokk elején jobb oldalt a vízcső alatt AQUA csavar) és öntsd fel addig amíg a tartály meg nem telik...ezután indítsd a motort és szépen szívja majd a vizet...addig öntöd bele amíg már nem szívja befelé és kész. A fagyállót úgy kevered ahogy akarod. Mittudomén -15 kb. -20.
Alapvető kérdéseim lennének.
Most vettem meg a SportPro verziót,bár kétlem hogy ennek lenne jelentősége.
A kérdés: Mennyi hűtővizet tegyek bele,illetve hogy fagyállót mennyit tegyek?
Kelleni fog pár alkatrész is,többek közt idom csavarok,indexek,egyenlőre ennyit tudok,Aztán a héten szét lesz kapva és látni fogom mi a szitu.Segítséget és árajánlatot előre is köszönöm!
GYEREKEK egy kérdés eddig 2T olajjal használtam a mocit de most raktam bele mobil 2T t azt a szürkét szoval egy másik fajtát mert msá enmvotl ithon szovla beleöntötem azt ügye nem teszi tönkre a mocit ha msá olajat raktam bele? még votl benne egy pici a régiöl de már fogyot ki és azér traktam bbele
feszültségszabályzó szokot a lugas lenni vagy énzd át a csatkalozásokat esetleg meg van sérülve a vezeték valahol és ott elveszik az áram!
nekem van feszabb ha kel!
Még egy kérdés.Jobb oldalon a hátsó ülés résznél lévő idom mögött az olajtartály van?
Hűtővíz és fagyálló keverékéből olyan 1 liter megy bele, de először engedd le a vizet ami bennevan (blokk elején jobb oldalt a vízcső alatt AQUA csavar) és öntsd fel addig amíg a tartály meg nem telik...ezután indítsd a motort és szépen szívja majd a vizet...addig öntöd bele amíg már nem szívja befelé és kész. A fagyállót úgy kevered ahogy akarod. Mittudomén -15 kb. -20.
Alapvető kérdéseim lennének.
Most vettem meg a SportPro verziót,bár kétlem hogy ennek lenne jelentősége.
A kérdés: Mennyi hűtővizet tegyek bele,illetve hogy fagyállót mennyit tegyek?
Kelleni fog pár alkatrész is,többek közt idom csavarok,indexek,egyenlőre ennyit tudok,Aztán a héten szét lesz kapva és látni fogom mi a szitu.Segítséget és árajánlatot előre is köszönöm!
az enyem vazze3@freemail.hu
használt blokk jó állapotban 30ezer ft
zsír új 0km-es blokk önindítóval, olajpumpával 45ezer ft
orozoli2002@yahoo.com
0630435-1769
nekem van feszabb ha kel!