Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, az az olaj tartály.
annak kell lennie. Az olajtartálynak a betöltő nyílása mindig elérhető valamelyik ülés leemelésével. Fekete ki kupakja van gyárilag.
Köszi!
Még egy kérdés.Jobb oldalon a hátsó ülés résznél lévő idom mögött az olajtartály van?
Szia!

Hűtővíz és fagyálló keverékéből olyan 1 liter megy bele, de először engedd le a vizet ami bennevan (blokk elején jobb oldalt a vízcső alatt AQUA csavar) és öntsd fel addig amíg a tartály meg nem telik...ezután indítsd a motort és szépen szívja majd a vizet...addig öntöd bele amíg már nem szívja befelé és kész. A fagyállót úgy kevered ahogy akarod. Mittudomén -15 kb. -20.
Szevasztok srácok!

Alapvető kérdéseim lennének.
Most vettem meg a SportPro verziót,bár kétlem hogy ennek lenne jelentősége.
A kérdés: Mennyi hűtővizet tegyek bele,illetve hogy fagyállót mennyit tegyek?
Kelleni fog pár alkatrész is,többek közt idom csavarok,indexek,egyenlőre ennyit tudok,Aztán a héten szét lesz kapva és látni fogom mi a szitu.Segítséget és árajánlatot előre is köszönöm!
Már csak az egyik van meg az 3000ft
a feketéről a visszapillantó eladó ? illetve megvan még ?
Visszapillantó akad ?
Pnehumatikus pover valakinek nincs eladó? Ha van: 06202244773 vagy r.martin93@citromail.hu
mindegy mijen csak full szintetikus legyen!
GYEREKEK egy kérdés eddig 2T olajjal használtam a mocit de most raktam bele mobil 2T t azt a szürkét szoval egy másik fajtát mert msá enmvotl ithon szovla beleöntötem azt ügye nem teszi tönkre a mocit ha msá olajat raktam bele? még votl benne egy pici a régiöl de már fogyot ki és azér traktam bbele
köszi de nem!
Simson robogó?
Szia engem érdekelne:) irtam is neked :)
Sziasztok!Eladnám kis mocimat v cserélném endurora v sm-re!Ha valakit érdekel kérdezhet nyugodtan!Ja és simson meg robogo nem érdekel!
Küldenél 1 email cimet?
az enyem vazze3@freemail.hu
heló a használt blokkról teszel fel fényképet az ujból nem engetsz semmit?
Érdekelne minden ajánlat 1 vagy 2 heten belüj meg lessz rá a lóvém.
Am6-os blokkban én is tudok segíteni
használt blokk jó állapotban 30ezer ft
zsír új 0km-es blokk önindítóval, olajpumpával 45ezer ft

orozoli2002@yahoo.com
0630435-1769
AM6os blokk ? Mert tudok.. olcsón!
feszültségszabályzó szokot a lugas lenni vagy énzd át a csatkalozásokat esetleg meg van sérülve a vezeték valahol és ott elveszik az áram!
nekem van feszabb ha kel!
Boccs az előző hozzászólásba nem irtam hogy 50 es futura
Heló mindenkinek komlekt motor blokk érdekelne aprilia af1 be kifogástalan állapotba olcsón várom az ajánlatokat előre is kössz!