Ellopták a mai nap ezt a 1989-es Aprilia AF1 Sintesi 125 project 108-at Szombathelyről!
Bárki látja interneten vagy az utakon az kérem írjon a pajor.gergo@citromail.hu -ra!
ezt probálgatni kell szerintem!
egyél bele joval nagyobbat mint ami most van benne és foyamtosan csöencsd és mikor szépen kap a gázra meg jo az alapjárat akkor jo!
szerintem! de ez csak 1 ötlet! nem bisztos hogy igy van!
Szaisztok!
Valaki leírná hogy dellorto 28 as karburátorba 160ccm-es hengerhez milyen fúvókák kellenek, illetve mit kell kicserélni?
Dellorto tömítés felújítóra is vevő lennék, csak nem tudom hol lehet venni, valaki segítene?
Bárki látja interneten vagy az utakon az kérem írjon a pajor.gergo@citromail.hu -ra!
egyél bele joval nagyobbat mint ami most van benne és foyamtosan csöencsd és mikor szépen kap a gázra meg jo az alapjárat akkor jo!
szerintem! de ez csak 1 ötlet! nem bisztos hogy igy van!
milyen méretű alapjárati fúvókát vegyek?
patvaros87@gmail.com
Üdv
És keresek 34-es dellortot.
pl vial is van 2db hátcso lengéscsilapito is 2db olajtartály 4db stb.
vanak ráközelitett képek isha érdekelnek
Mi pénzt gondoltál értük? (ami a képen van annyi van?)
nem veszed át tölem az alkatrészeket?
Valaki leírná hogy dellorto 28 as karburátorba 160ccm-es hengerhez milyen fúvókák kellenek, illetve mit kell kicserélni?
Dellorto tömítés felújítóra is vevő lennék, csak nem tudom hol lehet venni, valaki segítene?
ezt mire érded?
aprilia papirok! 11kw magyr forgalmis nevemen van!
adom a 2 blokfelet főzázat és ugyebár a megfeleő számokkal mind a 2 be! simán átiratható!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232