Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz!

Sajna nemigen van szabad cuccom.
Zongizni meg már nem tudok mióta a kisujjam csak az A ig ér C oktávtól:)
szia emzoli esetleg v mi jokis motoros cucod vagy müködöképes simsonod vag yvlaamid nincs egy joálapotu Casio szintetizátorért és egy crosbukoért?:)
Köszönöm a bizalmat(meg a reklámot:) tűsfuvit sajna nem csinálok, mert nem tudnámmegközelíteni sem a gyári minőségét.

Főfuvit tudok tetszőleges méret és darabszámban.
Üdv Motorosok!
Segítsetek nekem! Af1 gyújtásra vagy rotax 127-hez gyújtásra lenne szükségem sürgősen! Ha vki tud segíteni jelezzetek! Előre köszönöm!
Emzoli a simson topicban szokott fújókázni.
Sziasztok! Engem olyan dolog érdekelne, hogy az AF1 Dellorto PHBH 28 - as karburátorjának milyen a gyári tű, és tűsfúvóka összeállítása? Ha valaki tudna infót adni nagyon megköszönném. Valamint Magyarországon hol lehetne ilyen tűsfúvókát beszerezni. mert én nem találtam. A válszokat előre is köszönöm!
így van kikell furatolni, dobj egy mailt vagy hívj

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
Nekem van hozzá mindenem, ha érdekel emailon keress meg!
patvaros87@gmail.com
Üdv
szeva.
krisz-nek irtam,mert kérdezte hogy milyen az a prisma lakk spray amiről tett fel képet.de örülök a pozitiv vélemény-nek.sajnos a motor előző gazdája egy idióta volt és leszarta,úgy hogy nálam aztán kijött minden.izek-re szedtem,ez lett belőle.sajna most is javitásra vár,de mire tavasz lessz összehozom.
Eladó kerék tárcsával gumival 5.000ft 06203498275
klini
Ha nekem írtad én megnéztem az már 1+pont hogy legalább 1 réteg alapozot feltoltál a bevonatra..
Igy képek alapján nem rosz de élöbe sztem megmondanám egyböl hogy mivel lett fujva..
szia.
én ilyennel fújtam a motoromat.hát nézd meg a képeim között hogy milyen lett ha gondolod.de primer alapozó olyan 1400 körül van hozzá és nem egy kell belőle.én egy 25 ezret fizettem a festékekért.
KriszSportPro
Ugye azt te sem gondolod komolyan hogy a motorod spray vel fujod le ugye?
Vidd el egy fényezöhöz ha nem értesz hozzá sprayvel nem fuj normális ember motort...
hali.
ha jól látom ez egy nyers darab és ezt még ki kell furkálni ugye?
amúgy jól néz ki.nekem kellene majd 1.meg 1 RV lendkerék.
Eladó a képről minden 123-as, egyben 13ezer, a kuplung zsír új magába 8ezer, a főtengely hajtókaros. Ha kell valami írj: r.martin93@citromail.hu
Értem
Akkor az is értelmes gyerek 110 vett egy szart gondolom..
Majd besz akkor....
enyémet megcsináltam a gyertyapipám volt letörve vag ymia fasz vettem egy gyertyapipát és megvolt ma :PPP meg kitisztitottam a karbit:D
nem az enyémhez kel csajom öcse vet egy AF1 et mint az enyém majd mesélek :DDD a hülyegyerek bazdmeg ugy vette meg a csávotol hogy idomok nélkül stb és 110 ért
:DDDD
Bocica mit mondtam mikor megveted az a fost...
Feszszab trfao csere nem halgatál rám de látom te is rájöttél végre...

Gyere netre
Sziasztok szükségem lenne egy AF1 replica 123 as rotaxos motorhoz Trafora és egy feszültségszabályzora lehetöleg minél olcsobban hejasnorbert@freemail.hu képekkel és árral kérném köszönöm
Szerencsére sikerült beszélnem a taggal,lefesti nekem :D jah és ócsón :D

Egy elég furcsa kérdésem lesz...Van itt olyan aki túrázott már Af-1el?
Mivel idén a gyűjtögetés lesz a projekt,ezért ezzel a motorral leszek kénytelen túrázgatni...Sportmotor alapból nem erre van,de hogy akkor miért ezt vettem,most nem lényeg ( nem lehetett kihagyni a vételt ) Szal kétütemű lévén nekem a szervizzel meg praktikummal fenntartásaim vannak,illetve ahogy néztem a pakolhatóság is igen korlátozott ezen a motoron...ha szoktatok túrázni,milyen maszek kis megoldást találtatok ki az oldaltáskákra?
( aki tőlem veszi meg azt a motort azt majd elég jól jár...nem gyilkolom a motorokat,mindent megadok neki pl repsol 2t a hülye 3000/liter ...túrázni szeretek,kis szerpentin...)
Nos ha van ötlet,tapasztalat, szívesen fogadom/várom...
Amúgy ha belegondolsz, nem kell hozzá sok cucc, h te is lefesd otthon. Csiszolópapír 300-2000 finomságig vizesben, gitt, szórógitt, alapozó, autófesték, lakk, kompresszor, fújófej, egy pince ahol fel tudsz állítani egy majdnem pormentes helységet fóliából. Én így szoktam, bevált nálam, durván annyiba van egy motor festése amennyit ez a gyerek akar kérni 1 idomért.
Ha érdekel lehet tudok segiteni olcsón, motorfestésben!
Üdv
Jah vágom hogy nem lesz olyan szép...közben silerült egy maszek fényező srácot előkaparani,mert aki előtte ajánlatot adott az horror...20.000/elem...így én csak lefújom a belső részeket amik nem látszanak annyira,az idomok meg a sárvédők mennek a maszek sráchoz...
Ezzel soha az életbe, max a kikopott zsíros fekete műanyagnak tudsz adni valamilyen színt de annak se nagyon. Hiába van ráírva, h időjárás benzin meg ütésálló festék, tök mind1 milyen alapozót fújsz alá vagy milyen lakkot nyomsz rá, ez nem arra való, benzin le fogja oldani, marni, sokkal hamarabb lekopik és lekarcolódik. Festesd le normálisan fényezőnél.