Abba nem lennék biztos .
De azt tudom hogy a RS ben gyárilag írja .
Verseny gyertya , de szerintem a te mocid is jónéven venné.
Nekem 2300 ért hozták meg
vedd le a HF et és mérd meg a dugattyú átmérőt.
De lehet hogy csak nagyob a karbi.
Mondjuk én csak a NGK br10eg-s gyertyánál csodálkoztam hogy mekora a külömbség.
Ezt én is szeretném tudni...a "tulaj" egy ponyva alatt tartotta,azt mondta hogy akitől vette azt említette neki hogy 160as polini cuccok vannak benne...ezt akarom kideríteni hogy mit takar....de az tuti hogy kibebaszott jól megy 25öshoz viszonyítva
Én vasárnap mentem ki egy kicsit,de én 120ig nem mentem...haver most taknyolt egy általa nem felismert láthatatlan jégfolt miatt,pedig már 20-25 éve motorozik...szal 80-nál nekem elég volt...sok sikert a felújításhoz!
Nekem sem teccet ogy esik a hó .
e tegnap még mociztam egy jót .
Igaz a szar is belémfagyott 120 nál de élveztem.
Most állok neki énis.
Hogy tavaszra méltó legyen a nevéhez
Én is ebben bízok...ne tavasszal derüljön ki ha valami nem kóser...ma úgy is leesett ez a geci hó,időm van.
Az én biztonságom múlik ezen...na meg az sem utolsó szempont hogy ha eladásra adom a fejem,bátran a vevő szemébe merek nézni hogy ez bizony barátom nem kókler munka....ülj fel rá és tépd neki...EZ A MOTOR BIZTONSÁGOS!
Én az rs emhez kerestem leírást a találtam a neten
írd be af1 szervízkönyz a gugliba.
Van egy magyar oldal ahonnan leölthetőek.
Én is ott találtam meg mindent ami kell.
Vagy itt mazsolázz: http://www.manualedereparatie....
Tudna nekem valaki segíteni hogy SportPro gépbe mennyi és milyen kábel kell? ( java 12v azt vágom )
és esetleg egy kapcsolási rajz is sokat segítene.
Úgy döntöttem újrakábelezem az egészet.( na jó,nem leszek nagyképű,újrakábelezTETEM )
Előre is köszi
Menet közben nem világít az általad említett lámpa.Szerintem az lesz hogy szétkapom és megnézem melyik a kábele.Nem szeretem a kókler munkát,ha ki van kötve bekötöm.
Szoktak olyat csinálni, hogy kikötik az olajpumpát és a tankba keverik a benzint. Ilyenkor lehet üresen hagyni, egyéb esetben nem.
A műszerfalon narancssárga lámpa kigyulladása jelzi, ha kevés a tartályban az olaj.
De azt tudom hogy a RS ben gyárilag írja .
Verseny gyertya , de szerintem a te mocid is jónéven venné.
Nekem 2300 ért hozták meg
vedd le a HF et és mérd meg a dugattyú átmérőt.
De lehet hogy csak nagyob a karbi.
Mondjuk én csak a NGK br10eg-s gyertyánál csodálkoztam hogy mekora a külömbség.
De azért kösz.
a tiéd 125 vagy netán 160 ?
e tegnap még mociztam egy jót .
Igaz a szar is belémfagyott 120 nál de élveztem.
Most állok neki énis.
Hogy tavaszra méltó legyen a nevéhez
Az én biztonságom múlik ezen...na meg az sem utolsó szempont hogy ha eladásra adom a fejem,bátran a vevő szemébe merek nézni hogy ez bizony barátom nem kókler munka....ülj fel rá és tépd neki...EZ A MOTOR BIZTONSÁGOS!
szép a géped !
Leld sok örömöd benne.
írd be af1 szervízkönyz a gugliba.
Van egy magyar oldal ahonnan leölthetőek.
Én is ott találtam meg mindent ami kell.
Vagy itt mazsolázz:
http://www.manualedereparatie....
Tudna nekem valaki segíteni hogy SportPro gépbe mennyi és milyen kábel kell? ( java 12v azt vágom )
és esetleg egy kapcsolási rajz is sokat segítene.
Úgy döntöttem újrakábelezem az egészet.( na jó,nem leszek nagyképű,újrakábelezTETEM )
Előre is köszi
Tudom, hogy szereted az animal sexet, de manapság már nem ciki..
1x szívesen látnálak itt nálunk Ukránban:DD
Mondtam már neked, hogy szépen beszélj és helyesen írj mert NEM ERRE TANÍOTTALAK!
Nyugadalmas jó éccakát öreg libabaszó barátom:)
patvaros87@gmail.com
Üdv
Menet közben nem világít az általad említett lámpa.Szerintem az lesz hogy szétkapom és megnézem melyik a kábele.Nem szeretem a kókler munkát,ha ki van kötve bekötöm.
A műszerfalon narancssárga lámpa kigyulladása jelzi, ha kevés a tartályban az olaj.
Szeretek magyar embertől vásárolni