Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.Érdeklődnék a km meghajtó után,hogy meg van-e még?16"-os kerék jobb oldalára kellene.
Csak az a része érdekelne amit az idomra kell rárakni?
Kulccsal zárható?
Adj légyszíves egy e-mail címet és küldöm az árakat.
sziasztok,egy kis segitségre lenne szükségem,légyszi aki tud segitsen nekem,aprilia af1 50 es dellorto 14 es karbi van rajta,72 es fuvóka volt benne amivel nem tartotta az alapjáratot,illetve nemlehetett belöni az alapjáratot,beindult és utána szinte lefulladt,ma vettem bele 75 ös fuvókát,pöcc röff,alapjárat van ketyerészik szépen,de viszont füstöl mint a vesztés nempörög ki és dadog,olyan 65 öt visz igy:S a 72 es fuvókával viszont 90 et ment és nem dadogott igy,a kérdésem az lenne,hogy ezen a karbin ugy tudom nem lehet kaját növelni se elvenni,mér pedig sejtésem szerint most meg többet kap nagyon is,mit tudok neki akkor tenni?hogy elvegyek a kajából?vagy egyébb tanács?
igy nézne ki jól szerintem mint az enyém volt csak már elbontotam! szerintem ez a szin öszeálitás gyönyörüen nézne ki a motorn!
ez ember főgő met gondol 1 számot és azt fizeteti ki veled ha belegyezl!
Elsőnek ilyenre gondoltam:
http://noob.hu/2012/03/02/FUTU...
és ami fontos, hogy nem én festeném hanem mondjuk egy olyan ember aki ezzel foglalkozik. így mennyibe "fájna"?
a nikacilis jobban birja az nem nagyon kopik! de viszont ha balszerencséd van és besől de nagyon akkor ha megsérül a nikacilos réteg dobhatod ki a kukába! a perselyest viszont megfuratod és mehec továdd meguszod 1 dugócserével!
szerintem vagy a gyári sport pro szinére vagy fehére esetleg!
a kölcségek ha te csinálod akor kb 20-30e atol füg honan szerzed be a cuckat!
Sziasztok.
Van egy Aprilia Af1 futura-m amit szeretnénk lefestetni.
Szerintetek milyen színnel lenne szép és kb mennyibe kerülne?
A bevonatos henger elmegy kicsit kisebb ilelsztéssel és sokkal kevésbé kopik, viszont nem leht furatni.
A hüvelyes készítőtől függően kicsit gyengébb, ha jól csinálják esetleg seggel meg sem érzed.
A hüvelyes jobban kopik, viszont furatható, de nincs hozzá ygári minőségű dugó.
hali engem a hátsó ülés érdekkelne!
meg a két tükör meg esetleg a plexi és az első lámpa!
Mi a különbség a perselyes és a nicasilos henger között?Mennyivel bír többet a nicasil?
Válaszokat előre is köszönöm.
125ccm aprilia af1 alkatrészek. Minden ami csak létezik hozzájuk, a legkisebb csavartól a legutolsóig minden! Rotax123-as blokkal szerelt példányokhoz.
Minden alkatrészről képeket tudok küldeni!
patvaros87@gmail.com -email
patvaros87@freemail.hu -msn
06303207630
Bontódik AF1 50 ccm3!
Eddig minden megvan még hozzá.
Am 3-as blokkal.
Ha valami kell itt vagy az adatalapomon található elérhetőségen érdeklődj.
Minden idom megvan hozzá.
Dellorto Phbg 21 karburátor
Polini fém szívócsonk,van több fajta is.
Gyári membránok
Giladoni II-es nicasilos henger
Gyújtás(2-3 lendkerék,2-3 alaplap)
Kuplung kosarak
Önindító
Stb stb
Hajrá!

Én benne lennék! RS és AF1!
Tudnátok segíteni?
ez egy jó kérdés.am egy ismerősöm havonta 2-szer jár ki németekhez 3-4 napra és azon agyaltam hogy érdemes lenne-e behozni pár vasat.
Hali!

Hát még sajnos nem jött új motor bontásra. Így csak olyan van mint a tied...ütött széllel...nem is tudom, hogy a gec.be lehet ott megütni
csak párba adom és 1700 a utánvétel az 2-3 nap mire ott van vagy 2200 akor az másnap ott van
Hali! nem sikerült még szerezni 200as órát? Tudod az enyém kicsit sérült...együtt tudok vele élni,de kicsit bassza az agyam hogy a szemem előtt van
*Mekkora
Hali!
Megkora a különbség a perselyezett és egy nicasilos henger között? Mennyivel jobb a nicasilos? Mennyivel bírja tovább?
Nekem csak a váltó oldali kellene,utánvéttel mennyi az ára szállítással mindennel?
am3 4 sebeséges? hát az am3 az 3 sebeséges